icon

Pokuty za nenosenie rúška

novakkata
12. okt 2020

Dobrý deň! Prosím vás akú máte skúsenosť s pokutou za nenosenie rúška? Mal už niekto takúto skúsenosť? Neprosím si žiadne komentáre, že som nezodpovedná atď, chcem sa len informovať ako to prebieha, koľko ste platili atď. Ďakujem

Strana
z5
tslobik
12. okt 2020

@novakkata Také ľahké. Oni nepotrebujú iný názor práve. Chcú mať svoju pravdu a kým sa cítia ohrození, toho odstavia hneď na začiatku.

tslobik
12. okt 2020

@novakkata To nebolo len jedno video, bolo ich viac. A robil aj náš známy, obchádzal tie testovacie miesta a boli prázdne. Schválne bol zvedavý čo bude v správach.

novakkata
autor
12. okt 2020

@tslobik Tak skade tých 10 000 otestovaných? Ja chàpem že tých odberných miest je veľa po Slovensku ale napr v LV na jednom robia len 25 odberov, a odbery sú dva, a to dokonca len 2 dní v týždni no teraz to zvýšili už na viac dní. Neviem čomu mám veriť.

tslobik
12. okt 2020

@novakkata Raz hovoril pracovník test. , že tie počty testovaných čo sa bežne uvádzajú sú reálne nemožné. Presne popisoval prečo, koľko je odb. miest, koľko zvládnu otestovať. A naozaj, ak si niekto dá tú námahu, sleduje to, venuje sa tomu....ja neverím, že je pravda, čo prezentujú médiá.

zuzanagarelova
22. jan 2021

Netreba platiť mate právo dýchať a to je nad trápne vyhlášky nekopentnych policajti dosť výrazne porušujú zákony keď zastrasuju ľudí je to skrytá korupcia cava natočiť a keď príde papier odvolať sa nič zlé človek nerob ak v dýcha a žije ruška doteraz podľa štúdií nikoho zdravie nechránia

alex84742
28. jan 2021

Ja som dostala 20€ keď so vystupila z vlaku a dala som si ho nachvilu pod nos lebo som sa chcela nadychnuť a bum pokuta. Ale najprv chceli dať 100! ale hotovosti som mala iba 20€ 🙂

Strana
z5