icon

Polícia ma vyhodila z vlaku

savoya
4. feb 2022

Uz sa aj Vam stalo,ze Vas ako napriklad mna vyhodila policia z vlaku,koli tomu ,ze ste nemali covid pas alebo cerstvy antigenovy test?No mne sa to stalo v Nemecku.Musela som vystupit z vlaku vdaka policajtke ,ktora mi povedala ,ze musim vystupit v najblizsej zastavke.Napriek tomu ,ze som mala listok riadne zaplateny.Nezda sa Vam to krute voci nezaockovanym ludom?Mne ano.Aby som koli tomu hladala stan na testovanie a kupila si znova listok,tak to je fakt sila!

Strana
z4
strongi
4. feb 2022

Žasnem, koľko ľudí je spokojných s tými opatreniami. Aby bol zdravý človek diskriminovaný a keď sa ešte ozve, no koniec, je prevalcovany ako posledný odpad. Aby sme boli všetci zdraví, tak nás nútia sa zaočkovať. Určite, pre naše blaho proti vírusu, ktorý mutuje a vakciny sú pozadu.

savoya
autor
5. feb 2022

@strongi
Mas uplnu pravdu

xckaret
5. feb 2022

@savoya upne v poriadku, ze ta vyhodili z vlaku, nedodrzujes ich pravidla. Ono, ako da tam spravas, mali by ta aj vyhostit z krajiny.

sivana09
5. feb 2022

Buď rada, ze ta vyhodili len z vlaku a nie aj z krajiny 🙂

nikyball
5. feb 2022

@strongi tak to aj ja. Nevidím zmysel podporovať takúto buzerciu zdravých ľudí, či už som zaočkovana alebo nie

monka105
5. feb 2022

@savoya ja nechápem, na čo si do toho vlaku vôbec nastupovala, keď si vedela, že ten test musíš mať? Že čo sa akože stane? Môžeš sa tu sťažovať koľko chceš, ale sama si si na chybe.

vevesh
5. feb 2022

@strongi lenze v nemecku ti nepomoze sa ozvat. Nemas test, cau, nemozes nic a ver, ze nemci kontroluju a davaju aj tie ich pokuty (pokuta je mimochodom 2500e, ktora jej pride domov, ak si policia vzala jej udaje). Mozes akurat sa postazovat doma pred telkou alebo v okruhu znamych (alebo tu na MK😎), ist na protest ci demo a koniec. Ak raz nemas ocko ci test a vyzaduju, tvoj problem-nemci za svoje pravo su ochotni aj zomriet, a keby mohli, vyhodili by autorku aj vvstrede pola.... Nie nadarmo vyvolali 2 svetove...🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ailiba
5. feb 2022

@savoya všetci sme z toho už na nervy... Chorá doba. No co urobíš?

nikyball
6. feb 2022

@elizabet173 jasné, že to nie je problém. Neviem ako v Nemecku, ale nech sú tie testy potom zadarmo.
Hlavne očkovany môže byť bezpriznakovy a pozitívny takže o čom to je. Zasa o ničom

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nikyball
6. feb 2022

@elizabet173 tak to potom nevidím v tom problém

evaachesa
6. feb 2022

@savoya skutočne ma mrzí čo sa ti stalo...že ťa nechali ísť von z vlaku bez mastnej pokuty. 😳

vroni
6. feb 2022

@strongi, riadne si pleties pojmy. Ak sa mi zdá nejaké opatrenie zbytočne ci obmedzujúce moje práva, môžem protestovať. Môžem ísť demonštrovať, podať podnet, súdiť sa, to všetko je moje právo. Dokonca môžem aj použiť štatút občianskej neposlusnosti. Ale nemôžem sa ako sprostá, velkohuba pixla rozhodnúť, že JA budem ignorovať a JA mam v paži a moje rozhodnutie je moje právo a všetci sa prispôsobia. Minimálne v právnom štáte neprisposobia. Takže možno Nemci majú debilne predpisy a ze Deutsche Bahn je predražený a vecne meškajúci bordel na koľajniciach, najhorší v celej západnej Európe je tiež fakt, ale nič z toho má neopravnuje nastúpiť bez testu.

123andy123
6. feb 2022

@nikyball v De sú testy zadarmo a na každom kroku ich robia. Len madam není ovca, tak predsa nepôjde s davom. Ona si myslí, že keď si kúpi za svoje veľké prachy drahý lístok, tak je tam kráľovná a môže si tam už robiť si co chce.

Autorka, tie testy sa nerobia len tak z nudy. Keď už si sa nedala zaočkovať, tak musíš rešpektovať opatrenia DB alebo chodiť peši. Nikoho nezaujímas ty a ani to ako sa dopravis domov, je to tvoj problém. Teraz je dôležité aby sa minimalizovalo riziko nákazy. Polícia konala správne aj keď veľmi mierne.

savoya
autor
6. feb 2022

@evaachesa
Ty si ale dobra P...!

gazpalm
6. feb 2022

@savoya neviem ,co sa rozculujes ,chybu si urobila ty 😁 ani listok si si nemusela kupovat ,sak hadam sa nenechas buzerovat kupovanim cestovnych listkov nie 😏🤷‍♀️

nikyball
6. feb 2022

@123andy123 to není o tom ci je ovca alebo nie. Tie opatrenia nemajú zmysel. Áno ja by som sa otestovala, ale robia to aj tí očkovaní? Mali by sme testovať všetci alebo nikto

Strana
z4