icon

Pomôžte nám zachrániť 370 stromov v Bánskej Bystrici.

lsemancik
13. jún 2018

Je to par dni co nas primator BB ohuril "hotovou vecou" ze sa ide liat okolo Hrona neskutocne mnozstvo betonu vytvarat vlastne fiktivna protipovodnova bariera ktora je aj podla autorov projektu pochybna a pre tento ucel planuju vyrubat 370 stromov! A nikdy teda uz to centrum BB okolo Hrona nebude ako bolo. Trikom o verejenych vyhlaskach prakticky vylucili verejnost z odbornej alebo akejkolvek diskusie aby im to preslo (kseft za 31 milionov financovany z EU). Uz bolo kontaktovene aj Greenpeace slovensko a "My sme les". Potrebujeme aspon 10 000 elektronickych podpisov aby sa tym vobec niekto vo vlade uz musel zaoberat aspon teda si vynutit odbornu diskusiu. Za 3 dni sme ziskali cez 1100. Mozete to podpisat elektronicky aj anonymne ze tam bude verejne vidno len mesto. Dakujem(e)

http://www.changenet.sk/?section=kampane&x=974789

ink
13. jún 2018

Ach jaj, podpis som dala, dúfam, že sa ich zozbiera čím viac.

dominika6
13. jún 2018

@lsemancik dajte to do telky..a hlavne že ste si zvolili dedka večerníčka Luntera.

osky
13. jún 2018

Presne-zavolajte niekoho z TV.
Je hrozne co sa chystsju urobit.
Neviem kde a ako sa mam podpisat.su tam 2 tabulky...

lsemancik
autor
14. jún 2018

@ink Dakujem(e), podporili ste spravnu vec.

lsemancik
autor
14. jún 2018

@dominika6 Telka o tom vie. Ale ako viete vsetko je stale pod palcom akejsi dobre naSMEROVANEJ strany...... AJ pan Nosko je akosi dobre utajeny a dobre NASMEROVANY kvazi "nezavisly" primator, ktory si napise ako ho v tej nezavislosti podporuje dobre nasmerovana strana.... Take nemozete cakat ziadne vysledky od ziadnych smerovanych organov, len obciansku statocnost........

Pana primatora v skutocosti volilo 14,75% volicov Banskej Bystrice..... a stal as primatorom len pre 33% volebnu ucast. Takze chape ze v novembri konci, takze chape ze ked nie taraz tak uz nikdy......

A co sa tyka pana "vecernicka" tak iste viete ake mal ciste fiktivne opletacky s "organmi" hygieny a ako ho chceli fiktivne znicit a dostat na kolena....... To velmi nevyzera na cloveka co ide s prudom spravnym smerom.....

saskenix
14. jún 2018

Moje rodne mesto ☹ Preposlala som aj rodine, dufam, ze to pomoze...