Potrebujem poradiť ohľadom dlhodobej maródky
prosim o radu,ohladom pn. som pn od marca 2016 az do teraz. mam problemy s chrbticou a preto je ta pn taka dlha. moje problemy sa este neskoncili ale potrebovala by som pn-ku prerusit na par dni,pretoze sa mi vydava sestra a chcela by som odcestovat na svatbu. potom by som zase isla na pn-ku. moja otazka je ci sa mi doteraz vyplacana pn-ka nejako znizi a ak ano tak ako sa to asi pocita.dakujem za odpovede
ano som zamestnana 16 rokov v tej istej firme
@kvando prerušenie PN nie je možné...
Máš dve možnosti... Buď ukoncit marodku, zájsť za zamestnávateľom a uprimne mu povedať o čo ide, s tým že si chceš vyčerpať na tento účel dovolenku a po svadbe sa vrátiť na marodku s tým, že lekár vypíše zas novú PN..
Alebo požiadat lekára či môžeš získať celodenné vychádzky.. len to je len pri nejakých diagnózach...
tak som to myslela,ze zamestnavatel bude vediet na co potrebujem dovolenku a potom by so sla opat na pn...ale budem potom skodna? neznizi sa mi pn-ka? budem ju mat taku ako doteraz alebo sa mi po preruseni bude inak vypocitavat? toto neviem ...ci vobec mam si brat tu dovolenku...ci nepridem o vela.....kazde euro dobre,zvlast ked je clovek dlho pn a naklady na liecbu nie su male
ano to viem ale z akeho obdobia? z denneho vymeriavacieho zakladu poslednych mesiacov ?alebo z dvz minuleho roku?
super....toto som potrebovala vediet,bala som sa totiz ci mi nebudu ratat denny vymeriavaci zaklad z mesiacov ,pocas ktorych som bola pn bo to by bolo dost biedne
fajn.....no niekedy mi asi logika zlyhava 😀 😀 😀 asi ze som uz dlho doma 😕 😕 😕 doteraz som taketo problemy nikdy nemala a preto som to nemusela riesit....ale casy sa menia a my asi tiez musime prijat veci ,na ktore sme neboli pripravene 😉 😉 😉 ale este vzdy su ludia ,ktori su ochotni a to je super 😵 😵

A si zamestnaná?