Potrebujem poradiť. Zamestnanec autoškoly ukradol zálohu
Dobrý deň prosila by som o radu čo mám robiť lebo som si šla spraviť vodičák a kolega mi poradil nech idem
Za jeho znamim. Ten potreboval zálohu 300€ tak som mu ich dala.. teraz mám už všetko hotové ešte som posielala 200€ na účet autoškoly a ich ekonomke nikto neodovzdal mojich 300€ a nemám ani doklad o zálohe.
Je asi asi 20 ľudí ktorym ukradol peniaze a majú aj účtenky a ani to im nepomohlo. Jedná sa o konkrétnu osobu. Tak neviem cako to riešiť či trestným oznámením naňho alebo na firmu ktorá ho v roku čase zamestnávala
Autoškola t
Jednoznačne hromadná žaloba, takto dosiahnete viac. A kolegovi by som tiež svoje povedala.
napíš do skupiny právne poradenstvo popr. na nick draik....
@europskaobyvatelka A nabuduce nedavaj nikomu peniaze do ruky bez oficialneho dokladu. Radsej rob prevody na ucet.
@europskaobyvatelka najprv spíš mená ľudí ktorí s tebou pôjdu podať trestné oznámenie .vypíše si papier ktorý najprv dáte jemu k nahliadnutiu .možno o čom pochybujem peniaze vráti ..podľa mňa už nemá aké...ak sa to nikam nepohne na druhý tretí deň ísť na políciu. Nenechať sa uchlacholit žiadnym budúci týždeň dám ...a prosím ťa čo je to za autoškola ? Ako si môžu dovoliť toto nechať ..veď isté niesi prvá ktorá sa sťažuje!
Ak nemáš doklad,že dotyčný od teba prevzal peniaze,tak ako to chceš dokázať?

Na policiu by som isla....aj s tymi 20ludmi