icon

Potrebujem špeciálne potvrdenie o hľadaní práce?

22. júl 2024

Ahojte. Prosím Vás neviete mi poradiť. Som registrovaná na úrade práce. Aktívne si zamestnanie hľadám. O pár dní mam kontrolu. Môžem doniesť potvrdenie o hľadaní si práce z pohovoru na obyčajnom papieriku alebo iba na tom ich?

petulda333
22. júl 2024

Malo by byt na tom ich alebo emailom

elanor
22. júl 2024

ak si aktivne hladas pracu, isto si uz posla niekolko mailov, alebo odpovedi cez profesiu. Tak staci, ked si vytlacis ten mail, alebo reakciu z profesie a je to.

estellas
22. júl 2024

Na tom čo ti oni dali.

janicast
22. júl 2024

Kľudne dones,čo maš a povedz,že si zabudla zobrať tlačivo so sebou

qsookie
22. júl 2024

Ak si bola osobne, tak ten ich formulár, ak napr. reaguješ na inzerát, tak stačí email, buď vytlačiť alebo preposlať tvojej sprostredkovateľke.

ria_123
22. máj 2025
@qsookie

Ak si bola osobne, tak ten ich formulár, ak napr. reaguješ na inzerát, tak stačí email, buď vytlačiť alebo preposlať tvojej sprostredkovateľke.

@qsookie takže ak reagujem cez profesiu na nejakú ponuku, potom mi pošlú do emailu : potvrdenie reakcie na ponuku. Tak to treba vytlačiť ?
Či musia mi odpísať najprv ? A čo ak neodpíšu ? Sa to neráta ako potvrdenie ? Ďakujem

estellas
22. máj 2025
@ria_123

@qsookie takže ak reagujem cez profesiu na nejakú ponuku, potom mi pošlú do emailu : potvrdenie reakcie na ponuku. Tak to treba vytlačiť ?
Či musia mi odpísať najprv ? A čo ak neodpíšu ? Sa to neráta ako potvrdenie ? Ďakujem

@ria_123 Mne rátali aj potvrdenie reakcie na ponuku.
Bolo to už dávnejšie

petulda333
22. máj 2025
@ria_123

@ria_123 ano,toto staci

qsookie
22. máj 2025
@ria_123

@ria_123 áno, táto reakcia stačí