Potrebujeme občiansky preukaz pre 4-mesačné dieťa do Maďarska?
Potrebujeme OP pre 4.mesacne do Madarska?
@h2 ano, su tu aj mylne odpovede. ale to su vsade,aj v beznom zivote.zodpovednost ostane aj tak na autorke. ano, kto nechce, nech preroluje,ale mozno sa najde niekto ochotny a slusny,komu nerobi problem poradit to iste 10x. problemom nie su (slusne) otazky, problemom su odpovede. tie ktore nepomozu,ale ponizia alebo poradia ponizujucim sposobom. iba to som tym chcela povedat, nic viac.
@janetinka27 ja som reagovala na tvoj bezdôvodný výlev o tom, čo bolo pred 25 rokmi. Nuž, čaro internetovej diskusie - každý môže reagovať na čo len uzná za vhodné. A tak, ako si ty dovolíš hodnotiť mňa, môžem rovnako aj ja teba - len také nastavené zrkadlo sa ti už nepáči, že? A nie, naozaj netrpím žiadnou frustráciou 😉
nikoho neospravedlñuje, ci je prilis mlady, alebo stary, ak je skratka blby....blby znamena, ze plava zivotom s klapkami na ociach aj usiach, ze nema ani zakladne vedomosti potrebne na nutne fungovanie v spolocnosti, resp.si ich nevie sam dohladat. Aj clovek s IQ 90 dokaze citat a ak by zapojil snahu, vynajde sa. Velakrat sa zamyslam, ked vidim 60-rocneho cloveka, ktory zo seba nevie dostat suvislu vetu, nerozumie pisanemu textu ci hovorenemu slovu, ako vobec dokazal prezit do tej 60-tky. Pisem o ludoch bez diagnoz, o ludoch, ktori su normalne zamestnani, maju mobil, vedia ho pouzivat, soferuju. Ale su tupi ako poleno, lebo im je vsetko sumafuk
@miskakyska lebo napisat rovno do google “pas pre 4m dieta” je oovela “narocnejsie”, nez otvorit modreho kona, kliknut na “diskusie”, “zalozit diskusiu”, napisat nazov a otazku🙄🤦🏼♀️
@zuzuliennka1 vieš čo je sranda? ...že väčšinou tie isté komentujúce,ktoré smerujú autorov takýchto otázok na uja googla sa pýtajú na ploche ešte väčšie chobotiny a dobre je🤔
@miskakyska az tak to odsledovane ako ty nemam, kto sa co konkretne pyta.
Ja diskusie nezakladam vobec. A na rozdiel od tvojho rypaveho komentaru som jej napr. ja dala rovno aj obrazkovy navod.
A ja sa necudujem fakt nikomu, kto to rozobera a riesi, lebo to je fakt zalezitost 30sekund na google. Aj ked sa neda priamo na pasove dovolat (ako sa autorka “obhajuje”).
@sissy27 nuz ale ty si moj tzv. vylev otocila, kedze ja som nikde nepisala, ze je to tak ako kedysi, ale ze ja skusenost s pasmi pre deti dnes nemam a sama by som nevedela, ci ho treba, kedze pred 25 rokmi som pas a i op nemala. nuz pre niekoho moze byt aj toto nepochopitelne a ma potrebu si to pokrutit a potom sa v tom bahnit a menovat dalsie pre slovensko vyznamne udalosti. nuz, posluz si
@janetinka27 ja som ťa zdrbala? A kde?
@sasa1310 prepac, ja som nikde nepisala, ze si ma zdrbala. musela si sa pomylit
@janetinka27 dnes o 13.11. Tak neviem teda
@sasa1310 tak potom teda naozaj nevies
@janetinka27 no neviem kde som ťa zdrbala, že dávaš zrovna mne také komentáre.
@sasa1310 ja som nikde nenapisala, ze si ma zdrbala
@janetinka27 komentár o 13:11 si ma označila a píšeš, že nemáš čo byť zdrbaná. Dovi dopo s tebou
@sasa1310 mne sa uz naozaj nechce v tejto diskusii vysvetlovat. ja som nic nepisala o tebe, pisala som vyssie o tom, ze je normalne sa nieco na fore opytat a dostat normalnu odpoved. pretoze autorka sa pytala na pas a dostala par nedostojnych odpovedi.
ja som sa nikde na pas nepytala, napisala som,ze kedysi som pas cez hranice nepotrebovala, takze by som tiez nevedela (ako autorka) ako to chodi dnes.
na to si ty (okrem inych) napisala, ze som bola zapisane v pase rodicov.
na to som ti napisala, ze to nie je podstatne, nakolko som nemala v umysle riesit to,ako to bolo kedysi,ale ze pointa mojho (predosleho) prispevku bola v tom, ze (autorka) by mala dostat slusnu odpoved a nie byt zdrbana
ja som nepisala nikde, ze ty si niekoho (mna alebo autorku) zdrbala

A ozaj tem ci uz tu alebo na fb je asi milion kazdy bozi den. A ci staci op bez fotky a naco potom ten op je no ja neviem. Vsade je napsiane info. Aj ked pride op bez fotky je napisane info naco sluzi. Vsade je napisane info ze potrebuje dieta na cestovanie cestovny doklad s fotkou aj to kde staci OP aj to kde je potrebný pas. Ale ved keď nezastavuju tak chodte a ked vas zastavia tak som zvedava čo spravíte. Zbytocne stresy ale nie pre vas ale pre to dieta. Gratulujem “zodpovedným” rodičom, ktorí cestuju s detmi bez dokladu.