Prechádzka počas zákazu vychádzania
Ahojte chcem spytat ako to je teraz to ani na prechadzku ist nemozeme ???? Cele zle ☹
@martul vsetci vedia citat, to len lamentovat budu vsetci nad vsetkym do nekonecna.. a robit sa sprostymi... kazdy den niekolko ludi takych strentem... povie im clovek A, o par minut uz lementuju, ci naozaj A, ci nie B, C, D.. proste na nervy...
@sisaka návštevy su zakázané, do toho obchodu sa bohužiaľ musi ísť. A prepáč, ale v situacii, ked umierajú mladi otcovia od rodin, mi je nejaky les v cudzom okrese totálne ukradnutý a ak toto je hlavný problem Slovenska, tak pre mňa naozaj konečná. Vo Francúzsku počas tvrdého lockdownu policajti otocili matku s dieťaťom v kočíku domov z ulice a tu sa idu ľudia s prepáčením posrat, ze neuvidia nejaký lesík, ci jazierko kilometre daleko, lebo tie v ich okrese uz su otrepané.
@sisaka absolutne netusis o com tocis a neviem ake pravidla si citala, resp. nepochopila. Len k dvom bludom vyssie sa vyjadrim. Navstevy su zakazane kompletne, okresy s tym nic nemaju. Vsetci sportovci su pred zapasmi testovani... Ale pindat na vsetko a vykrikovat budu stale najviac ti, co najmenej chapu a zjavne nemaju ani najmensiu volu pochopit...
@mamickadusicka jaj ty ovca,by som ti dopriala byt zdravotnikom v tejto dobe. Zatial co my si sedime doma,robime,co chceme,oni su povolavani,nemali dovolenku nic. Su fakt na pokraji sil. Opatrenia nedodrziavajme kvoli vlade,ale kvoli nim. Kaslat na vladu,ale z ucty k zdravotnikom sa uz naozaj prestanme hrat na hrdinov.
@sisaka v skandinavskych krajinach,kde su inteligentni ludia,zvladaju pandemiu vdaka dodrziavaniu nariadeni. Inteligentni slovaci tiez dodrziavaju a len vdaka primitivom sebeckym nezvladame pandemiu. Tie podla teba nelogicke opatrenia nastali kvoli tomu,ze ludia mali volnost doteraz a ako to dopadlo?
@mamickadusicka ja tiez chodim do prace a koronu sme uz mali v praci,kolegyna dokonca skoncila v nemocnici. To myslis vazne,ze ides popierat pandemiu??????? Neverim,ze sa este taky hlupak najde.
@mamickadusicka ako som uz napisala vyssie. Akekolvek silne a logicke argumenty ty a tebe podobni nemaju volu, ani schopnost pochopit. Preto usetrim svoju energiu 😉
@mamickadusicka mam aj ja. Mozno ti tvoji nerobia na kovidovych oddeleniach,posli sa ich tam nech sa idu pozriet
@mamickadusicka zaujimalo by ma, v ktorej nemocnici mas znamych, ja mam v Zilinskej, a tam je situacia velmi zla, a nemam to zo "srackovych" medii, tie mozno sledujes ty, ja to viem priamo od ludi, co tam pracuju
My sme skoro každý deň vonku 2 hodiny.Poriadne sa oblečieme, rúška si nasadíme ak sa blíži niekto, chalani na cajgle a my s mužom pešo za nimi a sme vonku..do týždňa sa predsa nechcem zblázniť...
@mapa
@marca12 kocky, ani sa nesnazte. Ja sa od zaciatku snazim prispievat do diskusii, vysvetlovat po lopate, lebo som nejak verila, ze mozno niektori len pomalsie chapu a treba pekne slusne im pomoct a dokola vysvetlovat preco a za co a ze to proste musi pochopit aj ozaj uz najvacsia truba. Ale nie, uz som to vzdala aj ja, to je proste zabite v tejto krajine. Posledny nech zhasne.
@mamickadusicka vidno, ze si naozaj velmi rozhladena a inteligentna osoba, ked za media pokladas televizor.... a v ktorej nemocnici to pracuju?
@mamickadusicka 👏👏👏👍
@lucilaines ja si nemyslim, ze sa to tyka len Slovenska.. Hlupi ludia sa rodia v kazdej krajine sveta uz od jeho pociatku. Aj teraz to pekne vidiet. Svet to vzdy potom nejak rozchodi s vacsimi, ci mensimi stratami. Ale dakujem, ze sa snazis. Ja len pozorujem a len ked vidim nejaku kardinalnu blbost, tak sa nezdrzim. Ale nemyslim, ze to s tupcami nejak pohne. Oni veria tomu, comu chcu verit.. Veda, logika a ani elementarna ludskost im noc nehovori...
@mamickadusicka ked vies ty alebo tvoj "znamy" o tomto uplatkarstve (cash za kazdeho pozitivneho), podaj prosim TO na na najblizsom utvare PZ
pripadne ak mi posles tvoje meno, adresu (alebo tvojho znameho, ktory ma urcite presnejsie informacie), ulahcim ti to a urobim to za teba
v opacnom pripade su tieto tvoje keci len trestnym cinom ohovarania
@mamickadusicka jasne, slovenkso je banda primitivov, s tebou na cele.. Ak si si nevsimla, tieto opatrenia su aj inde vo svete. Ked sa zamyslis, pochopis, ze je rozdiel sa s niekym stretnut v praci a dodrziavat odstupy a ist nakupit alebo dodrziavat pravidla v praci a stretavat sa s kamaratmi a rodinou... ( mimochodom kazda normalna firma ma pravidla nastavene, a veru kolegovia si neklabosia nakope ak maju vsetkych 5 po hromade). Mozno ked prides k urazu ty alebo niekto z tvojich znamych a nedostanete sa do nemocnice, ekdze je stav aky je, tak sa spamatas... toto nie je ochrana, kvoli tomu aby sme nedostali "chripocku"... ;)
@mamickadusicka na nový rok som si dala predsavzatie že so ženami čo nevedia komunikovať bez urážok si písať nebudem.. pekny vecer..
@gazah daj sem tie statistiky

@90909 tak treba zakázať navstevy, keď si ľudia urobia rodinne stretnutie v rámci okresu je to Ok, keď sa stretnú dvaja ľudia mimo okresu to je už vysokoriziková aktivita. Keď sa niekto vyberie na nákupy do natrieskaneho Tesca za domom je to Ok, keď chce ísť so svojimi detmi do najbližšieho lesa, ktorý je v inom okrese, tak to je už nesmierne riziková aktivita. Sorry nechápem vašej logike, vo mne sa všetko búri, keď čítam takéto nelogické pravidlá, super, že vacsine ľudí to príde normálne a ešte sa boja vyliezť aj na vlastnú záhradu, lebo čo ak tam sused bude dýchať bez rúška 🙄
Práve počúvam slovensky rozhlas a komentátor práve komentuje priebeh hokejového zápasu, hokejisti sú z iných miest, veľká skupina ľudí z rôznych miest, každý team minimálne 16 hráčov a dochádza k blízkemu kontaktu a k tomu ešte ide o telesnu aktivitu a reportér tiež asi nebýva v meste, kde sa zápas odohráva... zdá sa, že všetci ste si rovní, ale niektorí sú si rovnejší 🙃