icon

Prechodný pobyt

dadulamamula
9. dec 2021

Ahojte. Bývam 8km od mami, kde mam aj trvalé bydlisko, chcem si dat k mame prechodný pobyt? Co to prosím obnáša m? Bude musieť za mňa platiť smeti alebo sa zvýši nájom? Ďakujem

lemra
9. dec 2021

@dadulamamula ak máš u maminy trvalý pobyt,tak tam nemôže byť prechodný. Na prechodnom sa platí za smeti.

elizabet173
9. dec 2021

@dadulamamula nie, smeti nebude platiť, prinesieš potvrdenie z mestského alebo obecného úradu, že tam, kde teraz bývaš, platíš smeti, nájomné myslím, že tiež nie, ale to si nie som istá.

dadulamamula
autor
9. dec 2021

@lemra ja nemám u mami trvalý, ale chcem prechodný.. A nájom smeti atď to sa pýtam preto, lebo keď si to platím v trvalom tak by som nemusela v prechodnom... Nevyznám sa v tom

lemra
10. dec 2021

@dadulamamula ak už platíš smeti na trvalom, tak treba doniesť potvrdenie a požiadať, aby si nemusela platiť. Ja som platila na prechodnom a trvalom nie. No vždy záleží od daného mesta alebo obce ako sú ochotní. Nájom a ani iné veci sme nemuseli platiť.

jarinka33
10. dec 2021

tak smeti platis na trvalom, kde byvas, tam bude chchiet dolozit asi nejake potrvdenie aby si ich nemusela platit duplicitne