icon

Prečo je frekvencia hlásenia na úrade práce rôzna?

17. feb 2025

Na podpore som od decembra.
Tá moja pracovníčka ma posiela každé tri týždne niekde na pohovor (mám ukončenú VŠ) a chodím sa často hlásiť. ( Pre ordinárnych,viem,je to jej práca )
Známa sa chodí hlásiť každé dva mesiace aj viac. Naposledy bola v januári a má prísť až v apríli ( má maturitu)
Prečo to má každý inak?
Vyšla mi tá najvyššia suma a chcem si pol roka vybrať,keď mám na to nárok a odpracovala som si. Potom pôjdem pracovať. Nenechám štátu moje peniaze.
Pracovníčky musia nejako naháňať tie, čo máme najvyššiu podporu a vyššie vzdelanie?

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
autor
17. feb 2025

@monsterablue skvelé

romi0310
17. feb 2025

Tiez to nechapem 🙂 a u nas v meste to je tiez roznorode :D niekoho nechaju na pokoji a ini chodia po uplne odveci pohovoroch :D vysokoskolaci a za 700€ v hrubom :D ale tu si to radsej nemala napisat, lebo tu su velmi zeny alergicke na zeny, ktoré si podporu chcu vybrat :D lebo uz su hned posudzovane za lenive darmozracky :D pritom si kazdy mesiac platime poctivo peniaze na to, aby sme potom mohli preckat obdobie. Nechapem, preco niektore nemozu prezit, ked nejaka zena ostane doma aj toho pol roka. Vsak to nejde z ich vrecka

januska20
17. feb 2025

O chvíľu aj mňa čaká výpoveď, tak sa pridám k tejto téme. Mam odpracovaných 21 rokov a ešte som nebola na UP.

januska12323
17. feb 2025

Tak laicky ak tá tvoja má menej ľudí na starosti, menej vyradených alebo menej vhodných na voľné miesta tak sa ujde tebe termín častejšie. Jedna si robí prácu ako najlepšie vie a ďalšia dodržiava len to čo musí. To máš ako v každom inom zamestnaní.