icon

Prečo predĺžiť rozhodnutie o podpore v nezamestnanosti?

nuna2112
15. júl 2024

Ahojte podávala som si žiadosť o podporu 23.5. dnes mi prišiel takýto list. Neviete prečo to predĺžili ? Máte niekto skúsenosť?

Prečo predĺžiť rozhodnutie o podpore v nezamestnanosti?
Strana
z3
bublinka1426
25. júl 2024

@nuna2112 prosim? tak chod osobne.

nuna2112
autor
25. júl 2024

Ahojte tak manžel mu znova dnes volal a šéf povedal že už nechápe co sa deje lebo že on mi riadne vykázal tie dva dni dovolenky ale tá pani na sociálke mu povedala že tu dovolenku aj ostatnú mi má rozložiť na ostatné mesiace aby som tam mala nulu či čo... Že vcera tam zase bol sedel pol hodinu s riaditeľom aj ešte s jednou zamestnankyňou a že to riešili tá že sa musí počkať na pani kým sa vráti z dovolenky lebo ma zase dovolenku a že budú to s ňou riešiť prečo to tak vyhodnotila či nepochybila v kontrole 🤷🤷🤷 on hovoril že preto má tým pádom ani nemal prihlásiť do ZP keďže ona ho donútila to urobiť inak a že sám nechápal čo sa deje lebo že nemá problém mi dať ani výplatnú pásku ale že to tiež chce už konečne uzavrieť že nemá dôvod mi to urobiť tak ako sme sa dohodli .. Tak nechápem ako ho môže donútiť mi rozložiť dovolenku keď on nemal problém aj tak urobil že vykázal za tie dva dni dovolenky odvody ..

maciatkoe
18. okt 2024

@nuna2112 Ahoj. Ako to dopadlo?

nuna2112
autor
22. okt 2024

@maciatkoe Ahoj prišlo mi rozhodnutie o tich 60 dní schválili mi podporu

nuna2112
autor
22. okt 2024

@maciatkoe ale výplatnú pásku som nevidela doteraz a už ani nedvíhal tel vobec

maciatkoe
22. okt 2024

@nuna2112 Super, ze to dobre dopadlo.🙂

nuna2112
autor
22. okt 2024

@maciatkoe tak ako nedopadlo to tak ako som dúfala ale podporu mi schválili šéf mi tam napísal neplatené voľno nie dovolenku aj keď mi podpísal dovolenku ale to som zistila až potom na SP keď mi prišiel papier

Strana
z3