Prečo trvá zápis budovy do katastra tak dlho?
Pekný deň, viete mi povedať, prečo tak dlho trvá katastru zápis budovy na LV a do mapky? Už viac, ako 2 mesiace.
Je tam uvedene Vklad/zápis povolený.
Je všetko v poriadku?

Čiže budova na LV nie je zapísaná? No, mala by už byť. Na rozhodnutí o povolení vkladu je meno pracovníka, čo ho robil. Zavolaj tam.
@anonym_327845
Nie je. Už mesiac a pol je tam uvedené vklad/zápis povolený a nič iné sa nedeje.
Kde najdem meno pracovníka, čo to ma na starosti?
Majú určenú aj nejakú lehotu na zápis?
Je to zápis budovy postavenej pred 76 rokom.
@anonym_327845
Nie je. Už mesiac a pol je tam uvedené vklad/zápis povolený a nič iné sa nedeje.
@anonym_autor pomýlila som sa, toto je zápis, nie vklad. Neviem poradiť.
@anonym_327845
@anonym_autor Je tam uvedené: povolený ku 31.10.2025. Počkaj kým aktualizujú údaje na katastri.
@anonym_cafa54 ten deň sa stále mení. Ale už mesiac a pol je tam uvedené vklad/zápis povolený. Sledujem to každý deň
Treba si tam zavolat. Na zapis záznamu ( Z je zaznam, V je vklad) je lehota 60 dni a ked hovoris, ze to mate povolene uz dlhsie, lehota bola dodrzana. Treba si tam zavolat, nadiktuj cislo konania a oni ta prepoja na toho, kto to ma na starosti.

Čiže budova na LV nie je zapísaná? No, mala by už byť. Na rozhodnutí o povolení vkladu je meno pracovníka, čo ho robil. Zavolaj tam.