Prečo v aplikácii nevidím svoje vychádzky?
Ahojte, od stvrtka som PN, vypisoval mi ju lekar v prvy den hospitalizacie a dal mi od soboty (kedy ma prepustali) vychadzky 10-12, 14-16. Vedla seba sme pri prijme sedeli a videla som, ako to pise. Avsak v aplikacii socialnej poistovni mam pri pn v casti vychadzky "Ziadne zaznamy". Ako je to mozne? Zajtra idem tak ci tak k obvodnej so spravou, tak sa na to opytam, alebo si necham vyylacit potvrdenie.. ale i tak ma zaujima, ci vy tam svoje vychadzky vidite..
@anonym_autor moja - trocha ina skusenost s ePN - mne pred par mesiacmi vypisovala dr ePN a nevedela v systeme najst mojho zamestnavatela, kde robim vyse 20r. V zaznamoch boli vsetci stari… chcela mi dat papierovu, ze nech si to teda obeham. Mala som vysoku horucku, nevladala som cokolvek riesit, povedala som jej, nech klikne pn u vsetkych a ja si v robote zistim, ci im prisla moja ePN. Napriek tomu, ze v systeme od socialnej poistovne som v zazname nemala mojho zamestnavatela, im info o mojej pn elektronicky prislo. Nechapem, aky bordel tam maju a ako im to funguje 🤷♀️
ahojte,prosim vas može soc.poistovna ,zrusit PN,ked si sa bola prihlasit na vyšetrenia,v ramci vychadzok,ale musela si dlhšie čakat a prekročila si stanovený čas vychadzok
@anonym_2a3ad7 prihlasit sa na vysetrenia da aj telefonicky. Ak uz si bola na vysetreni, mas potvrdenie.
ahojte,prosim vas može soc.poistovna ,zrusit PN,ked si sa bola prihlasit na vyšetrenia,v ramci vychadzok,ale musela si dlhšie čakat a prekročila si stanovený čas vychadzok
@anonym_2a3ad7 V aplikacii alebo v elektronickom ucte vidis vychadzky?
@anonym_autor nemam aplikaciu
podla mna si zle videla, nemocnicny (ustavny ) lekar nevypisuje vychadzky, to az nasledne vseobecny a ani ich nemusi hned po operacii dat
@anonym_2a3ad7 ved mas z vysetrenia spravu predsa, ak ta boli skontrolovat a nenasli mas na papieri kontakt posli mi emailom alebo v case vychadzok odnes spravu z vysetrenia
@anonym_2a3ad7 prihlasit sa na vysetrenia da aj telefonicky. Ak uz si bola na vysetreni, mas potvrdenie.
@anonym_92743e tu sa velmi tažko objednava telefonicky,tak som išla osobne si vybavit termín
@anonym_92743e tu sa velmi tažko objednava telefonicky,tak som išla osobne si vybavit termín
@anonym_2a3ad7 tak si si mala pytat potvrdenie, ze si tam bola.
@anonym_2a3ad7 a prisla ti kontrola ? kolko si uz na PN? Ak si nebola pocas kontroly doma a bolo to mimo vychadzok a nemas potvrdenie, tak ano mozu ukoncit PN
@anonym_autor som PN v elektronickom účte vidím vychádzky
@anonym_2a3ad7 bola ti kontrola ?
Máš nejaký záznam, že si bola vtedy u lekára?
Mala som kontrolu, volal mi ujo, keď som práve sedela u primára. Tak sme sa potom povypravali, poslala som mu do sms aj mejlu fotokópiu lekárskej správy, kde bol jasne viditeľný dátum a čas
@anonym_autor som PN v elektronickom účte vidím vychádzky
@anonym_3ba72e Dakujem, zajtra zistim, preco to tam nevidim, ked tak si necham potvrdenie vytlacit u obvodnej..