icon

Prečo v aplikácii nevidím svoje vychádzky?

12. apr 2026

Ahojte, od stvrtka som PN, vypisoval mi ju lekar v prvy den hospitalizacie a dal mi od soboty (kedy ma prepustali) vychadzky 10-12, 14-16. Vedla seba sme pri prijme sedeli a videla som, ako to pise. Avsak v aplikacii socialnej poistovni mam pri pn v casti vychadzky "Ziadne zaznamy". Ako je to mozne? Zajtra idem tak ci tak k obvodnej so spravou, tak sa na to opytam, alebo si necham vyylacit potvrdenie.. ale i tak ma zaujima, ci vy tam svoje vychadzky vidite..

anonym_2a3ad7
12. apr 2026

ahojte,prosim vas može soc.poistovna ,zrusit PN,ked si sa bola prihlasit na vyšetrenia,v ramci vychadzok,ale musela si dlhšie čakat a prekročila si stanovený čas vychadzok

simsalabim
12. apr 2026

@anonym_autor moja - trocha ina skusenost s ePN - mne pred par mesiacmi vypisovala dr ePN a nevedela v systeme najst mojho zamestnavatela, kde robim vyse 20r. V zaznamoch boli vsetci stari… chcela mi dat papierovu, ze nech si to teda obeham. Mala som vysoku horucku, nevladala som cokolvek riesit, povedala som jej, nech klikne pn u vsetkych a ja si v robote zistim, ci im prisla moja ePN. Napriek tomu, ze v systeme od socialnej poistovne som v zazname nemala mojho zamestnavatela, im info o mojej pn elektronicky prislo. Nechapem, aky bordel tam maju a ako im to funguje 🤷‍♀️

anonym_92743e
12. apr 2026
@anonym_2a3ad7

ahojte,prosim vas može soc.poistovna ,zrusit PN,ked si sa bola prihlasit na vyšetrenia,v ramci vychadzok,ale musela si dlhšie čakat a prekročila si stanovený čas vychadzok

@anonym_2a3ad7 prihlasit sa na vysetrenia da aj telefonicky. Ak uz si bola na vysetreni, mas potvrdenie.

autor
12. apr 2026
@anonym_2a3ad7

@anonym_2a3ad7 V aplikacii alebo v elektronickom ucte vidis vychadzky?

tatry2019
Autor odpoveď zmazal
anonym_2a3ad7
12. apr 2026

@tatry2019 Tie telefony teraz v zdravotnictve nefungujú

anonym_2a3ad7
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nemam aplikaciu

anonym_f8144d
12. apr 2026
@anonym_2a3ad7

podla mna si zle videla, nemocnicny (ustavny ) lekar nevypisuje vychadzky, to az nasledne vseobecny a ani ich nemusi hned po operacii dat

@anonym_2a3ad7 ved mas z vysetrenia spravu predsa, ak ta boli skontrolovat a nenasli mas na papieri kontakt posli mi emailom alebo v case vychadzok odnes spravu z vysetrenia

anonym_2a3ad7
12. apr 2026
@anonym_92743e

@anonym_2a3ad7 prihlasit sa na vysetrenia da aj telefonicky. Ak uz si bola na vysetreni, mas potvrdenie.

@anonym_92743e tu sa velmi tažko objednava telefonicky,tak som išla osobne si vybavit termín

anonym_92743e
12. apr 2026
@anonym_2a3ad7

@anonym_92743e tu sa velmi tažko objednava telefonicky,tak som išla osobne si vybavit termín

@anonym_2a3ad7 tak si si mala pytat potvrdenie, ze si tam bola.

anonym_f8144d
12. apr 2026
@anonym_2a3ad7

@anonym_2a3ad7 a prisla ti kontrola ? kolko si uz na PN? Ak si nebola pocas kontroly doma a bolo to mimo vychadzok a nemas potvrdenie, tak ano mozu ukoncit PN

anonym_3ba72e
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor som PN v elektronickom účte vidím vychádzky

cacianka
12. apr 2026
@anonym_2a3ad7

@anonym_2a3ad7 bola ti kontrola ?
Máš nejaký záznam, že si bola vtedy u lekára?
Mala som kontrolu, volal mi ujo, keď som práve sedela u primára. Tak sme sa potom povypravali, poslala som mu do sms aj mejlu fotokópiu lekárskej správy, kde bol jasne viditeľný dátum a čas

autor
12. apr 2026
@anonym_3ba72e

@anonym_autor som PN v elektronickom účte vidím vychádzky

@anonym_3ba72e Dakujem, zajtra zistim, preco to tam nevidim, ked tak si necham potvrdenie vytlacit u obvodnej..