Dobrý deň, predal som auto ktoré bolo v exekúcii zistilo sa to až pri prepise nakoľko som není schopný mu vrátiť peniaze za auto lebo som momentálne bez práce, pán ktorý auto kúpil sa mi vyhráža trestným oznámením nemáte niekto skúsenosť ako to teraz bude prebiehať alebo čo mi hrozí
Ty mu vráť čo najskôr peniaze
Tvoje blaboly o nezamestnanosti nikoho nezaujímajú. Je to normálny podvod a keď to zoberie do ruky akčnejší exekútor, tak aj marenie exekučného rozhodnutia. Takže pekne vyhrab už aj prachy aj spod zeme (a nie ďalším podvodom) a modli sa, aby ten clovek to trestné oznámenie skutočne nepodal, inak je veľmi ľahko možné, že budeš splácať z basy.
To že nemáš prácu ho absolútne nemusí zaujímať ty si mu zatajil že auto je nepredajné čiže si povinný mu vrátiť peniaze.... Akože predal si auto on išiel na prepis tam dostal "facku"a ty si už akože peniaze minul alebo ako??!tak to je iba drzosť pane bože..... Takých ľudí treba hľadať fakt. Vrátiť peniaze !a hľadaj si prácu
Do basy s tebou!
ty si dobry smejd
ano poda na teba TO a ano hrozi ti basa za viacere skutky a dalsie exekucie
a este napises ze pan sa ti vyhraza sak si ho podvoedol tak vo ta ma chvalit, to nie je vyhrazanie to je len normalny postup pri takych podvodnikoch ako si ty
To bude dáky gembler, rýchlo predal akože nič, rýchlo zmizli peniaze, drzosť najväčšieho zrna za toto by som šupla do basy na ozdravný pobyt
vráť mu peniaze, ktoré si od neho dostal. To čo si si dovolil, predať také auto.