icon

Predaj marihuany v miestnej večierke. Ako riešiť otázku legality?

buba55555
15. jún 2025

Vo večierke v našom meste predavaju travu. Muž si ju tam chodi pravidelne kupovať. Je to legalne? Mozem to niekde nahlasit?

stellariaaquatica
15. jún 2025

@buba55555 tak môžeš na polícii skúsiť, uvidíš. Prečo ich v tom muž podporuje, keď tebe to vadí? A nieje to len cbd?

kiki68
15. jún 2025

Ved nahlas policii, mozes rovno na okresne odd pre drogovu kriminalitu. Ale je mozne, ze ten obchod uz nejaky cas pozoruju. Lebo vacsinou im ide o cely mechanizmus.

13uzivatelka11
15. jún 2025

Ja by som sa inak bála že si to potom prídu so mnou "vybaviť".. radšej si urob poriadky s manželom, to že mu zastavíš jeden zdroj neznamená, že si nenájde ďalší.. veď už sa dá tráva objednať aj z čiech cez zasielkovnu

viestta
15. jún 2025

Zijes s fetakom a ty riesis toho kto mu to predava?

13uzivatelka11
15. jún 2025
@viestta

Zijes s fetakom a ty riesis toho kto mu to predava?

@viestta zase nenazvala by som hneď niekoho kto huli trávu fetakom 😅 ak je to naozaj len tráva a možno len príležitostne🤷‍♀️

viestta
15. jún 2025
@13uzivatelka11

@viestta zase nenazvala by som hneď niekoho kto huli trávu fetakom 😅 ak je to naozaj len tráva a možno len príležitostne🤷‍♀️

@13uzivatelka11 mne by to vadilo

13uzivatelka11
15. jún 2025
@viestta

@13uzivatelka11 mne by to vadilo

@viestta veď to je prirodzené, ale proste feťák mi príde prisilné slovo na niekoho kto občas fajčí trávu 🤷‍♀️

blankaj
15. jún 2025
@13uzivatelka11

@viestta veď to je prirodzené, ale proste feťák mi príde prisilné slovo na niekoho kto občas fajčí trávu 🤷‍♀️

@13uzivatelka11 vždy to začína marihuanou a áno, je to feťák !

jana_eyre_2
15. jún 2025

Minule aj v lidli mali, takú odolnú na ihriská 🤪

13uzivatelka11
15. jún 2025
@blankaj

@13uzivatelka11 vždy to začína marihuanou a áno, je to feťák !

@blankaj nepreháňaj 😉

viestta
15. jún 2025
@jana_eyre_2

Minule aj v lidli mali, takú odolnú na ihriská 🤪

@jana_eyre_2 treba rozlisovat konopu siatu a konopu indicku, Su to dva rastlinne druhy. Konopa siata netvori THC

procrastique
15. jún 2025

Choď to určite nahlásiť a hlavne sa priprav potom, že budeš vysedávať u vyšetrovateľa ako na hodinách klavíra :D a furt ti budú chodiť nejaké predvolania.
A nezabudni ešte pred tým muža kopnúť do riti, kedže s ním očividne pohnúť nevieš a jediné na čo sa spoliehaš, že zatvoria obchod :D
A nečakaj od toho veľké výsledky, húlič si nájde nový zdroj :D

jana_eyre_2
15. jún 2025
@viestta

@jana_eyre_2 treba rozlisovat konopu siatu a konopu indicku, Su to dva rastlinne druhy. Konopa siata netvori THC

@viestta bože ja som si robila srandu.. 😒

viestta
15. jún 2025
@jana_eyre_2

@viestta bože ja som si robila srandu.. 😒

@jana_eyre_2 konopu siatu kupis bezne aj ako sadenicu

sisaka
15. jún 2025

Na Slovensku to legálne nie je, ale takú blbosť by som určite nenahlasovala, keďže v mnohých krajinách to legálne je. Ak sa ti nepáči, že partner fajčí, tak sa s ním rozíď, nahlásenie nič nevyrieši, nájde si iný zdroj, ktorý mu marihuanu predá.
@buba55555

buba55555
autor
15. jún 2025
@13uzivatelka11

Ja by som sa inak bála že si to potom prídu so mnou "vybaviť".. radšej si urob poriadky s manželom, to že mu zastavíš jeden zdroj neznamená, že si nenájde ďalší.. veď už sa dá tráva objednať aj z čiech cez zasielkovnu

@13uzivatelka11 no žiaľ už sa dá objednať aj na Slovensku cez eshop

buba55555
autor
15. jún 2025
@procrastique

Choď to určite nahlásiť a hlavne sa priprav potom, že budeš vysedávať u vyšetrovateľa ako na hodinách klavíra :D a furt ti budú chodiť nejaké predvolania.
A nezabudni ešte pred tým muža kopnúť do riti, kedže s ním očividne pohnúť nevieš a jediné na čo sa spoliehaš, že zatvoria obchod :D
A nečakaj od toho veľké výsledky, húlič si nájde nový zdroj :D

@procrastique no žial mate pravdu, nie som silna žena

buba55555
autor
15. jún 2025
@stellariaaquatica

@buba55555 tak môžeš na polícii skúsiť, uvidíš. Prečo ich v tom muž podporuje, keď tebe to vadí? A nieje to len cbd?

@stellariaaquatica to by asi nepredavali podpultovo v sáčku

stellariaaquatica
16. jún 2025
@buba55555

@stellariaaquatica to by asi nepredavali podpultovo v sáčku

@buba55555 tak tam pošli anonymne kontrolu