Premýšľate nad prepoistením do Dôvery?
Rozhodne nie.
Ani ja nie
@bambulka_ali mam doveru roky, nemyslim, ze je horsia. Ale asi mas jedno kde si...
Urcie nie
A tej čo napíše áno budes nenapadne posielať do ip ponuku však.
@missdiva nie je to jedno ak si vážne chorá. Minulý rok som ležala na onkológii. Bola tam pani, ktorej liečba nezaberala. Existuje aj iná liečba na daný druh rakoviny ale je drahšia a Dôvera prepláca len tu lacnejšiu. Takže pani čakala niekoľko mesiacov, kým bude január a bude prepoistená do VšZP, aby dostala novú liečbu. A jej prípad nie je ojedinelý, hovorili zdravotníci v nemocnici, že niektoré drahšie onko liečby prepláca len všeobecná. Už som to v jednom príspevku tu na MK písala a ozvala sa kočka, ktorej mame tiež Dôvera odmietla zaplatiť lepšiu onko liečbu. Takže kašlem na nejaké zubné benefity, chcem mať istotu, že neskapem kvôli poisťovni, ak sa dostanem na onkológiu.
@bambulka_ali to sa oplatí vtedy, keď potrebuješ liek a Dôvera ti ho neschváli. V mamkinom pripade dostala liek od vzp kde sa musela prepoistit z Dovery, 1500 e na mesiac. Vydýchlo sa nám.
@bambulka_ali nie tak ma strasne nasrali ze som sa v maji prepoistila do unionu😅
@melanta moj nazor je, ze je to jedno lebo mam v okoli taky pripad ako opisujes ale zaroven mam v blizkom okoli presne opacny pripad ako popisujes (ten by som povedala bol o nieco horsi). Cize si myslim, ze je to dost o "stasti"... co presne ti vlastne bude a ktora poistovna je v tom zrovna vyhodnejsia.
Odvody sú rovnaké, takže pri človeku čo nechodí moc po lekároch je to zhruba jedno. Ja mám dôveru od začiatku tak neviem porovnať.

@bambulka_ali nie :D