Preukaz pre prácu s potravinami

10. okt 2022

Ahojte idem do práce a potrebujem preukaz pre prácu s potravinami. Jedná sa iba o vykladanie tovaru v obchode do regálov. Neviete koľko to trvá a koľko sa platí? Ďakujem

doriiis
10. okt 2022

Tazko radit,kazdy lekar to ma inak.Jeden sa ani nepozrie na pacienta a da mu preukaz,iny robi vysetreni jak pred operaciou mozgu.Cena zavisi tiez od lekara a jeho cennika tusim

patka06
10. okt 2022

Poplatok má každý lekár iný, uvedený vo svojom cenníku
Ako dlho to trvá, záleží na lekárovi. Niektorí dá iba pečiatku a ideš preč, iní to berú dôkladne a urobia aj všetky potrebné vyšetrenia, vtedy môže vybavenie trvať niekoľko dní. Preukaz dostaneš až keď prídu výsledky z laboratória.

h2
10. okt 2022

Ja som to vybavovala strašne dávno, ešte ako študentka kvôli brigáde, čiže už to bude aj 30 rokov, ale stálo ma to jednu návštevu lekárky, vystavila to na počkanie. (Samozrejme, aj som niečo málo platila, to už absolútne neviem, koľko.)

cukrikovavila
10. okt 2022

Ja keď som také potrebovala do obchodu drogéria + potraviny, tak mi to hradil zamestnávateľ a aj mi zjednali termín skúšok, poskytli materiály na učenie. Absolvovala som to na Regionálnom úrade verejného zdravotníctva. Bola som tam niečo menej ako 1 pracovnú zmenu.

melanta
10. okt 2022

@cukrikovavila ale ona sa pýta na preukaz, na úrade verejného zdravotníctva si zrejme robila hygienické minimum. Ak chceš iba zdravotný preukaz, ten sa rieši u všeobecného lekára.

patka06
10. okt 2022

@cukrikovavila to si absolvovala školenie RUVZ epidemiologicky závažných činností.
Autorka sa pýta na zdravotný preukaz, ktorý vystavuje lekár.

markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
markus1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saxana000
10. okt 2022

20 eur dojdes rano minimalne s mocom k obvodacke a mala by ti ho vystavit.dodatocne potom prinesies este rtg pluc kvoli tuberkuloze.

evica17
10. okt 2022

20 eur na dva roky a teda lekárka len skontrolovala hrdlo,popocuvala a bolo vybavené.