Priepustka na celý deň
Dobrý deň, chcela by som sa vás spýtať či by ste mi vedeli poradiť. Bola som dneska na preventivke u svojej obvodnej. A dala mi priepustku a tam napísala celý deň. Ja by som mala mať dneska poobednu od 14:00-22:00. Takže to platí aj na poobednu? Vôbec sa v tom nevyznám.
U nás platí celý deň. Akurát na nočnú neplati. Ja som bola ťahať zub a mala som poobednú. Šla som ráno na 10tu a normálne som pýtala paragraf a uznali. Normálne som povedala že mám robotu kde je prach tak mi dal. Akurát len na jeden deň a ďalšie dva dni som mala od obvodného lekára.
A k tým preventívkam, robia aj poobede napr môj dr robí aj poobede.
Ja som tiež všetko riešila žeby som nevynechávala ale čo z toho? Dokonca raz som vzala 3 paragrafy keďže mi nechceli dať dovolenku 🤷 rovno som povedala že neprídem tri dni že cestujem preč.
@janulik2008 spravne, zamestnavatel si robi, co chce, kritizuje, neda ti dovolenku, ak ta nepotrebuje, mas vypoved. Presne takto treba postupovat voci zamestnavatelovi. Vyuzit, na co mame narok. Ked som bola mladsia, tiez som bola opatrna, zivot ma vsak naucil😂
@janulik2008 spravne, zamestnavatel si robi, co chce, kritizuje, neda ti dovolenku, ak ta nepotrebuje, mas vypoved. Presne takto treba postupovat voci zamestnavatelovi. Vyuzit, na co mame narok. Ked som bola mladsia, tiez som bola opatrna, zivot ma vsak naucil😂
@anonym_55e457 akože ja dovolenku beriem ozaj len keď musím. Vtedy som do CZ cestovala kvôli koncertu 😁 a nie nenechám prepadnúť lístky alebo predať kvôli tomu že mi nedali dovolenku. Povedala som slušne že potrebujem že cestujem, nedá sa bohužiaľ, tak som rovno povedala že beriem paragrafy. 😁
Inak neod.ebujem len keď ozaj už "horí pod zadkom" 😁 ešte furt mám 4 na seba a 7 na člena rodiny a to je polovica novembra. 😁

U nás platí celý deň. Akurát na nočnú neplati. Ja som bola ťahať zub a mala som poobednú. Šla som ráno na 10tu a normálne som pýtala paragraf a uznali. Normálne som povedala že mám robotu kde je prach tak mi dal. Akurát len na jeden deň a ďalšie dva dni som mala od obvodného lekára.
A k tým preventívkam, robia aj poobede napr môj dr robí aj poobede.
Ja som tiež všetko riešila žeby som nevynechávala ale čo z toho? Dokonca raz som vzala 3 paragrafy keďže mi nechceli dať dovolenku 🤷 rovno som povedala že neprídem tri dni že cestujem preč.