icon

Prihlásenie na úrad práce

aneta50
Včera o 16:03

Ahojte, viete mi niekto poradiť, ako to funguje doma na sk, keď sa chcem ísť zaregistrovať na urad prace, mám vážny problém som tehotná a dieťa ma vážnu vývojovú chybu, žijem v uk a tu lekári s tým nič nerobia a nechcem čakať toľko, preto chcem ísť domov, do koľkých dni ma úrad práce zaregistruje ? Ako to funguje keď som odhlásena aj zo zdravotnej, doma na sk som robila v uk dlho niesom,

sara07
Včera o 16:29

najskôr si zisti či tu na sk bude lekar niečo robit s dg dietata a porovnaj si podmienky,nepíšem kde su lepšie ...
ošetrit ta vedia aj tu aj bez prehlasenia

mogaa
Včera o 17:31

@aneta50 ak má dieťa vývojovú chybu tak je otázne či s tým vôbec niečo lekári vedia urobiť.....niekedy sa nedá robiť nič, alebo operácia až po pôrode či v neskoršom období dieťaťa - záleží od vývojovej chyby....ale pokiaľ je v brušku, tak s tým asi ani nič robiť nebudú.....ďaľšia vec, kedy ťa zaregistrujú na UP, lebo ty k registrácii potrebuješ podokladať všetky doklady z UK a to je na dlho......čiže určite ťa zaregistrujú až vtedy ked budeš mať všetky obdobia podložené.

mogaa
Včera o 17:35

@aneta50 ďalšia vec, u UP ťa budú posielať aj na pohovory - tehotná, netehotná....Up slúži na sprostredkovanie práce, to nie je PN.....

anonym_b0d86e
Včera o 17:45

asi by som si zaplatila za vyšetrenie na sk u gyn či vedia nevedia s tym niečo robit a potom sa rozhodla kde budem byvat
ohladne starostlivosti dalšej máš lepšie ked ostaneš v uk ak ma vyvojovu vadu , na sk nemáš také podmienky ohladne škôlky / školy , ano nie je to 100% ani tam ale tu nemaš niektore veci ktore su tam
zisti si cez net ... a to že máš zo zakona narok na niečo napr kompenzacie a pod ešte neznamená že ich aj dostaneš môžeš mat spravy dg neviem čo

aneta50
autor
Včera o 17:57
@anonym_b0d86e

asi by som si zaplatila za vyšetrenie na sk u gyn či vedia nevedia s tym niečo robit a potom sa rozhodla kde budem byvat
ohladne starostlivosti dalšej máš lepšie ked ostaneš v uk ak ma vyvojovu vadu , na sk nemáš také podmienky ohladne škôlky / školy , ano nie je to 100% ani tam ale tu nemaš niektore veci ktore su tam
zisti si cez net ... a to že máš zo zakona narok na niečo napr kompenzacie a pod ešte neznamená že ich aj dostaneš môžeš mat spravy dg neviem čo

@anonym_b0d86e tá vývojová chyba je vážna, neprežil by,jedine riešenie je ukončenie tehotenstva, som v 14tt