Príspevok pre nevydatú matku od partnera. Ako žiadať?
Dnes som sa na súde dozvedela, že mám nárok aj na príspevok nevydatej matke od partnera. Ako má táto žiadosť vyzerať? Žiadosť o výživné mi sprísali na sociálke pre deti a rodinu, ale toto neviem. Súd o výživné mi už prebehol, o výbavičku sa to ešte naťahuje, ale chcem si ešte požiadať aj o tento príspevok, vzhľadom na to, že môj príjem je podstatne nižší ako výdavky a do práce ísť zatiaľ nemôžem.
Ak o tom niečo viete, dajte mi vedieť. Ďakujem
ahaaa a potom aj sud bude tam v trencine? lebo ratam ze to ostatne co chcem podat tak bude o nejakych pat mesiacov cca
@lenka311 ja toto riešim teraz, 30.11.2016 ma čaká súd ohladom výživného na dieťa. Ale výživné na nevydatú matku si treba podať zvlášť, nemože to byť v jednej žiadosti spolu so žiadosťou o výživné na dieťa a zverenie do osobnej starostlivosti. Teda mne to aspoň tak povedala kurátorka.
Inak, nezavidim ti to naťahovanie po súdoch, som zvedavá ako ja dopadnem. Pretože tento otec mojho syna má dosť vysoké príjmy, ktoré sú všetky zdokladované papierovo..lenže je to hajzel, o malého nemá záujem a snaží sa vykrútiť zo všetkého, doteraz mi nedal ani cent!!

@lenka311 dakujem pekne, no on pochadza z trencina ale zije dlhodobo v meste kde aj ja...a do trencina kvoli tomu chodit ani nemam cas a ani sa neda s malým...skusim podat tu u nas a uvidim..dakujem ti velmi pekne...