Problém s prepisom auta

18. apr 2022

Ahojte potrebujem poradiť. Boli sme pozrieť cez sukromnika jedno auto. Ja by som ho aj chcela vziať lenže vo veľkom technicaku je pôvodný majiteľ skrtnuty a perom sú tam dopisany 2 majitelia. Popravde som sa s tým ešte nestretla a teraz neviem ci sa vôbec dá prepísať na mňa keďže tam je písaný človek co predával auto a človek co ho chce dať mne nemá ho prepisane ešte na seba. Neviem ci som to napísala zrozumiteľne.

martul
18. apr 2022

Tu niet čo radiť. Dovidenia a hľadaj iné auto s normálnym majiteľom zapísaným v tp

lienka.7
18. apr 2022

Urcite nie. To je ako by som ti ja dala predpísaný list vlastníctva na byt skrtnuty rukou 🙉🙈
Btw, majiteľom auta moze byt vždy len 1 osoba, a to aj v pripade ked ide o manzelov, je tam vždy napísaný bud manzel alebo manželka. Nikdy nie obaja.
to je taka info pre teba 😉

rooskoliv
19. apr 2022

Ahoj, to auto je odhlasene na noveho majitela.... to je ten zapisany iba rukou, perom. Ten novy majitel ma povinnost prihlasit na seba auto do 30 dni od odhlasenia. Ak tak neurobil, a bude chciet prihlasit auto nanovo, musi to auto prejst vsetkym, ako keby to bol individualny dovoz, cize kontrola originality, tusim STK a kooopec inych papierovaciek. A je to odhlasene na neho, takze ty ho podla webu policajtov ani neprihlasis. Musis on. Cize naozaj hladaj ine auto