Projektová dokumentácia návrhu umiestnenia prenosného dopravného značenia
ahojte, prosím vedel mi niekto pomôcť, bolo nám povedané, že potrebujeme vypracovať túto dokumentáciu, kvôli plynovej prípojke. Viete mi prosím niekto vysvetliť kto mi dokumentáciu dokáže spraviť a či je to vôbec potrebné nakoľko sa nejedná o kopanie hlavnej cesty ale bočnej cesty v obci, ktorá má ešte ďalšie 3 obchádzky 🙂 ďakujem veľmi pekne za pomoc
A odrazu sa popýtaj aj na projekt príjazdovej cesty k domu. Aj to od nás pozadovali
@snezienkaaa82 vďaka spýtam sa 🙂
@snezienkaaa82 Ved si spocitaj sama material, prislusne stroje a ludi, ktori vedia presne aka vrstva ide a ako to spojit, cize tu odbornost a som zvedaba ci by ti vyslo menej ako 500. Ak mas na to vybavenie a odbornu sposobolost, tak si si mohla urobit sama...
@liva92 Projekt na prijazd k pozemku urcite trebs, vratane parkovacich miest. Nedostali ste info co vsetko je potrebne prilozit k ziadosti o stavebne povolenie? Najlepsie pytat vzdy vsetko pisomne, aby sa mala na co odvolat keby nieco.
@nafka0483 ja viem koľko co stoji, kedze mame stavieb. Firmu,mne o tom nemusis rozprávať. Všetko šlo drasticky hore. No ta cena za tu cestu ma predsa len zaskocila
@snezienkaaa82 No lebo pises ze zderstvo - ale zaroven sama vies ze to takto vyjde :-/
@nafka0483 joooj, dopredu som cenu za opravu cesty nevedela, nikto nevie všetko a hlavne v tejto dobe, včera som zaplatila za určitý material Skoro o 30 percent viac ako pred mesiacom. Zas tu niekto len rype a chytá za slovíčka.
@snezienkaaa82 Nerypem. Len si napisala ze je to zderstvo. Netusila som ci vies ako sa hybu ceny a ani to ze si si nezistila cenu vopred. Rozumiem ze si potom bola prekvapena, ale ked si "od fachu" tak chapes preco je cena taka a nemazves to zderstvo, ci?

@liva92 okí, len nie som si istá, či nebudete potrebovať vyjadrenie o vodární, že tade potrubie nejde... Aj na to sa opytaj