icon

PZmluva podpísaná pri podomovom predaji.

christian2
12. dec 2019

Dievčatá som nešťastná včera som podpísala pri podomovom predaji zmluvu na združenie elektriny od spp. Babu som si overila bola o ich pracovníčka. Bola som aj na ich pobočke a povedali že všetko je v poriadku nič zle som nespravila že to je ich zmluva a keď chcem odstúpiť tak do 14 dní. Ale tak sa na seba hnevám. Povedzte mi že už mám paranoju ja sa normálne bojím že prídeme o byt. 🤦

nika82
12. dec 2019

v klude zruste zmluvu otec tiez urobil tuto chybu... este pripadne brnknite SE a poinformujte ich

christian2
autor
12. dec 2019

@nika82 a vyplnel len formulár od odstúpení čo mu dali alebo aj niečo dokladal neviete?

christian2
autor
12. dec 2019

@nika82 lebo v tej zmluve je aj formulár o odstúpení od zmluvy a na ich pobočke nám hovoríme že iba to poslať

77daniela77
12. dec 2019

No,v dnesnej dobe aby bol clovek furt v strehu.....

christian2
autor
12. dec 2019

@77daniela77 no veru aj na pobočke mi povedali že som mala šťastie že to neboli nejaký kseftari ale od nich z spp . Ale aj tak som z toho hotová neskutocne

nika82
12. dec 2019

@christian2 on o cez fon len zrušil

christian2
autor
12. dec 2019

@nika82 a to sa dá ? My tam máme formulár do SPP Bratislava poslať

reni666
12. dec 2019

@christian2 ja som tiež takto podpísala u Slovakia energy a potom som vypísala formulár o odstúpení a poslala som a o pár dní mi prišlo že zrušili zmluvu na moju žiadosť

christian2
autor
12. dec 2019

@reni666 my máme takýto formulár všetko je tam aj na pobočke spp mi povedali že to je dobrý a oni mi pošlú že odstupuju od zmluvy

christian2
autor
12. dec 2019

@reni666 dúfam že aj nám to pošlú čím skôr . Ja už mám paranoje že som podpísala aj predaj bytu ale nesvojpravnost . Nikdy som sa nedala oklamať prišli že či máme u nich plyn ja že áno potom ukázať faktúru a ona vypísala že papiere o plyne potom že či máme elektriku a že môžem si združiť hovorila všetko ako na pobočke spp ale aj tak som z toho nešťastná strašne.

nika82
12. dec 2019

@christian2 no slo to skuste zavolajte

christian2
autor
12. dec 2019

@nika82 my sme boli osobne na pobočke spp a oni že iba ten formulár musíme poslať ak chceme s nimi zrušiť zmluvu

miriammirka
Autor odpoveď zmazal
christian2
autor
13. dec 2019

@miriammirka priznám sa že som to nikde nevidela keď som to hovorila mužovi tiež mi toto povedal že to videl v telke . Ide mi len o to že som sprostá . Overila som si hneď že kto je ale viac som sa nepýtala na zákazníckej linke spp. Ide o to že prišli skontrolovať či platíme plyn. A potom tvrdila že už bude iba jedna štátna firma dodávajúca plyn a elektrinu. Moja chyba hlúpa som.

miriammirka
Autor odpoveď zmazal
miriammirka
Autor odpoveď zmazal
christian2
autor
13. dec 2019

@miriammirka áno boli sme včera na ich pobočke v Trenčíne spp. Povedala že majú takýchto externých podomových pracovníkoch. Aj zmluvu videla a že je od nich aj riaditeľ aj peciatka, tlačivo všetko a že denne majú takých ako ja. Niektorý si to aj nechajú , všetko pod jednou strechou. Vieš bývame tu jeden rok a všetkým zabuchnem dvere. Ale tyto dole zazvonila zdvihnem telefón a oni že kontrola spp. Prišla hore hneď k nám a ja že počkajte overíme si vás.
Veru mala som neskutočný strach že prideme o byt či som niečo nepodpísala iné . Už mám z toho nočnú moru.
Dnes ráno som im volala znova už asi 5x a zdvihla mi najlepšia pracovníčka všetko mi vysvetlila. Podala som sťažnosť na tu pani za nesprávne informácie. A ešte hovorím že všetko je na manžela a nie je doma a podpísala som to ja. A že zmluva je neplatná (aj keď ona si dopísala so uhladíme manžela) ale ja tak máme poslať odstúpenie od zmluvy.
Ďakujem ti za povzbudenie. Zbytočný stres pred sviatkami. Všetkým hovorím nech u opatrní a ja taká....

christian2
autor
13. dec 2019

@miriammirka musím aj ja 🙂používať dakujem

weronca22
13. dec 2019

@christian2 Pani s argumentom, ze "bude uz len jedna statna firma" vyslovene zavadzala, chapem ze to bola len jej taktika ziskat zakaznika - ale na to by som sa stazovala ako zavadzanie zakaznika. Trh s energiami je liberalizovany, v sucastnosti posobi cca 25 dodavatelov elektriny ci plynu, treba sa trosku rozhliadnut po moznostiach a daju sa usetrit peniazky za energie 😊

christian2
autor
13. dec 2019

@weronca22 ďakujem ani mne to nešlo do hlavy aj som sa jej pýtala a ona že všetko vám zostáva iba to budete mať pod jednou strechou lebo bude už len jeden štátny podnik. Je to moja chýba ponaučenie na celý život. Dnes som volala na spp a sťažovala sa na ňu za zavádzanie. Ešte tam chcem zavolať, lebo na konci mi hovorí že príde ešte ohľadom vody a čo oni majú s vodou? To som sa zabudla spýtať.

weronca22
13. dec 2019

@christian2 s vodou nema SPP absolutne nic 🙈 dalsia hlupost co Ti povedala 🙄

christian2
autor
13. dec 2019

@weronca22 to mi povedala keď odchádzala pri dverách no naletela som hlúpa tak si bucham hlavu celý čas. Dúfam že odstúpenie od zmluvy prebehne rýchlo a chcem mať s nimi pokoj. Dnes som im aj povedala keď som sa sťažovala na ňu že odstupime aj od plynu za také zavádzaní a neférové jednanie. Iba hovorila že ju to mrzí a sa ospravedlňuje a posunie ďalej.