icon

Reklamácia farbičiek -majú slabú stopu

16. mar 2021

Prosím vás, ma s týmto niekto skusenost? Farbicky sa nedajú reklamovať? Nevzťahuje sa na nich rovnaký zakon?
Farbicky stali 9eur!!! 8ks, a majú uplne slabú stopu. Odpísali mi, ze keď už boli otvorené a vyskúšané, tak sa nedajú vrátiť???
Vyzna sa tu niekto v tomto? Nemám rada, keď mi dôjde nekvalitný tovar za nie male peniaze.

Strana
z2
choco6
17. mar 2021

Skuste tieto, vraj su super. U nas sa sice kresli fixkami a vsade ale svagrina si ich pochvaluje 🤷😁

zuvelyn
17. mar 2021

Autorka, vyznas sa. Niečo pre 10 mesacne dieťa ktoré sa chytá uz pri carbani na papier? Hrube do ruky a netoxicke ak strčí do pusy? 🤦🏼‍♀️

autor
17. mar 2021

@zuvelyn vobec nerozumiem tvojej vete. Skus to radšej nakresliť. Ze co????

autor
17. mar 2021

@choco6 tie môžu byť tiež super, ďakujem. Skúsim aj tie. Stabilo su perfektne, len som chcela skúsiť ešte jedny, aby som nemusela stále prenášať z izby dole do obývačky. Nech ma aj v izbe aj dole v herni. Ešte niekto tu v diskusii zháňal nejaké, ktoré by sa nelamali. Tak ak ta môžem poprosiť, opytas sa sestry ci sa lamu? A možno tato diskusia pomoze vyriešiť problém aj ďalej mamičke🙂

autor
17. mar 2021

@potvorka88 dakujem

zuvelyn
17. mar 2021

No ci vieš poradiť nejaké farbičky/pastelky pre malé dieťa, ktore by uz aj niečo carbalo na papier, ale nevie uchopiť obyčajnú ceruzku samozrejme, a strká všetko do pusy

autor
17. mar 2021

@zuvelyn aha, prepac
Ja som to zle pochopila
No tie stabilo pastelky, jednoznačne. Ale.musis pri nom stať, do pusy si nesmie ziadne pastelky dávať, treba to ustriehnut
Inak nebudú len v puse ale uplne vsade

autor
17. mar 2021

@zuvelyn a aj tie co odporúčala
@choco6 vyzerajú fajn
Zaklad je , aby boli čo najhlbšie do ruky a mali dobru stopu

judar
17. mar 2021

Ako vazne...kupila si za 9€ 8ks farbiciek a cudujes sa ze maju slabu stopu?...ale nad tym ze je to jedna z najpodradnejsich znaciek DJECO nad tym si sa teda nepozastavila ...toto je vseobecne investicia v prdeli lebo DJECO je prevazne znacka luntov ...to uz dietatu radsej strcim do ruk 48ks mapediek za 9-10€ alebo 72ks marco raffine za 16-20€ z ali, ci 48ks fsber castel za 18-20€ ktore su aspon poriadne chytajuce na papier

simca06022011
17. mar 2021

No ja neviem, podla mna tu ide skor o typ ceruziek.. lebo toto stabilo a djeco to je uplny rozdiel. Pravdepoodbne chce pre dieta tie "voskovkovejsie" pastelky (podla toho co tu vyberaju) a nie klasicke drevene "tvrde" ceruzky.

ovaaa
17. mar 2021
ovaaa
17. mar 2021

Tieto sú úžasné.Maju výraznú stopu, vôbec netreba tlačiť a dobre sa držia v ruke, ľahko sa strúhajú a nelámu sa V sade sú rôzne farby a aj strúhadlo.Kupujem každý rok v Tescu a úplná spokojnosť.

simca06022011
17. mar 2021

Ja som teraz pozerala doma, čo máme.. klasické hrubé STABILO trio, a su makké tie tuhy,ale nie mix voskových... dobre kreslia. Len máme "dlhú verziu"teraz, ale už sme mali aj krátke kedysi 🙂 .

autor
17. mar 2021

@judar hej, to vazne

autor
17. mar 2021

@ovaaa
@simca06022011 ďakujem
Ano stabilo mame
Pisala som uz
Chcela som len vedieť, ci mam nárok na to, aby mi vrátili peniaze. Značku som nepoznala, uz budem vedieť, ze len stabilo a poprípade skúsim tie co mi tu poradili dievcata
Vdaka

lulua777
Autor odpoveď zmazal
lulua777
17. mar 2021

Ja nedam dopustit na ceruzky z aliexpress maju aj vodove aj olejove a su uzasne 🤗🤩 A teda mozem povedat,ze su lepsie ako tie co som kupila za 10 ci 15e u nas lebo vsetky malo farbia 🙄

€ 10,50 48%OFF | Andstal 48/72/120/160/180 Professional Oil Color Pencil Set Watercolor Drawing colored pencils wood colour coloured pencils kids
https://a.aliexpress.com/_mLlwNPp

simca06022011
17. mar 2021

@lulua777 len tie z aliexperssu podla mna ani nahodou nebudu schvalene a nontoxic pre taketo male dieta 🙂 ja som si kupila akrylove farby v pere, a su uzasne :D z ali.. za par eur ked porovnam s nasimi cenami 🙂

lulua777
17. mar 2021

@simca06022011 no to neviem veru ja som ich brala 5rocnej 🤔 a teda o tom som nepocula asi to pojdem pozriet 😅 mala hrozne rada kresli 🤩

Strana
z2