Riešenie zamietnutia parkovacieho preukazu pre invalidov
@lubicakalnicka Dobrý ma niekto skúsenosť o zamietnutí parkovacieho preukazu pre invalida
Som onko pacient a pridelili mi preukazu na rok po roku mi ho zamietli z dôvodu ukončenia chemoterapie a liečby ja som z MT a chodím na onko kontroly do Nitry dosť ma to obmedzuje keďže som stále onko pacient a ešte mam problém z dýchaním aj s chrbticou už skoo rok avpritom mam zťp.70%.Viem o mnohých čo sú není onko acienti a nižší rozsah invalidity a dostali ho na 3roky tak sa mi zda že to lekár ani nečítal
@lubicakalnicka % o parkovacom preukaze nerozhoduju ale hlbka postihnutia a nasledky co ma vplyv na prepravu
na parkovaci mas narok len pocas onko liecby potom ho odoberaju
ale vies si objednat na prepavu sanitku cez svojho lekara
Podajte si odvolanie, to sa natiahne cca o 2 mesiace a potom je myslím treba do 30 dní vrátiť odkedy nadobudne právoplatnosť. Rozhodnutie nechajte stáť na pošte aspoň dva týždne to máte tiez nejaký čas navyse či ako to tam píše čiže budete ho môcť aspoň používať o cca 3 mesiace dlhšie. A áno bohužiaľ sa poskytuje pre onko pacientov len počas akútnej liečby - chemo alebo ožarovanie.
A na lekára sa nehnevajte ale na zákonodarcov úrad musí postupovať v zmysle zákona.
A na lekára sa nehnevajte ale na zákonodarcov úrad musí postupovať v zmysle zákona.
@kvietok1233 Práveže sa hnevám že he to lajdackosť lekára teraz som sa dočítala ž preukaz platí aj pri udržiavanej liecbebonko pacientov aj v remisiii
@lubicakalnicka Dobrý ma niekto skúsenosť o zamietnutí parkovacieho preukazu pre invalida
Som onko pacient a pridelili mi preukazu na rok po roku mi ho zamietli z dôvodu ukončenia chemoterapie a liečby ja som z MT a chodím na onko kontroly do Nitry dosť ma to obmedzuje keďže som stále onko pacient a ešte mam problém z dýchaním aj s chrbticou už skoo rok avpritom mam zťp.70%.Viem o mnohých čo sú není onko acienti a nižší rozsah invalidity a dostali ho na 3roky tak sa mi zda že to lekár ani nečítal
@lubicakalnicka
Onkologické ochorenie počas akútnej onkologickej liečby a pri hematoonkologickom ochorení aj
počas udržiavacej liečby.
@lubicakalnicka
Onkologické ochorenie počas akútnej onkologickej liečby a pri hematoonkologickom ochorení aj
počas udržiavacej liečby.
@mamina7070 mne ho dali doživotne 😞asi závisí od typu rakoviny😓
@mamina7070 mne ho dali doživotne 😞asi závisí od typu rakoviny😓
@aurelia2000 ja mam bez kontroly TZPS hej je mozne ze preto, diagnozy sa daju najst na nete autorka
@kvietok1233 Práveže sa hnevám že he to lajdackosť lekára teraz som sa dočítala ž preukaz platí aj pri udržiavanej liecbebonko pacientov aj v remisiii
@lubicakalnicka Tak sa odvolaj...
@lubicakalnicka Tak sa odvolaj...
@janickadr Ďakujem z radu áno odvolam len čakám na písomne rozhodnutie to mi len dnes volala pani že mám zamietnutú žiadosť
@janickadr Ďakujem z radu áno odvolam len čakám na písomne rozhodnutie to mi len dnes volala pani že mám zamietnutú žiadosť
@lubicakalnicka Inak, aj mojmu blizkemu pribuznemu. s onkolog. dg, po tazkej operacii so vselijakymi komplikaciami (zatial bez inej liecby) zamietli parkovaci preukaz, priznali len ZTP... No, nohy postihnute nema, tak asi preto, zaparkuje dalej a prejde, kolko treba. On sa neodvolaval...