icon

Rozvedená matka pracujúca ako opatrovateľka v Rakúsku

kitti0503
26. jún 2015

Ahojte mamičky. ...som rozvedená mám 10 ročnú dcéru bývame zatiaľ U rodičoch A ja pracujem V AT ako opatrovateľka. ..u dcery žiadny problém neni. .zatiaľ kým robím vonku dcéra je U mojich rodičoch. ..ex chodí po malú tak ako má ale sám by ju živiť nevedel nakoľko veľa pôžičiek majú A bývame od seba 30km....
Moja otázka. ...môže alebo vie odo mňa zobrať dieťa lebo robím V zahraničí? ??Už sa mi vyhráža že si mám vybrať. .dcéra alebo zahraničie. ....no úprimne napísané veľmi závidí A žiarli lebo jemu sa nepodarilo dostať sa von do Nemecka. .Má niekto skúsenosti? ???

darinka60
•
27. jún 2015

osobné skúsenosti nemám/známej dcéra tak chodila a rodičia sa jej starali o malú-nebol problém /,ale myslím si ,že pokial je o dieťa postarané,je zdravé ,chodí do školy,má čo jesť,nemal by byť problém....najlepšie by ti isto poradili na sociiálke soc,kurátorky,alebo nemáš nejakého známeho právnika???

jadelka
•
27. jún 2015

podla mna chce od teba vysoke vyzivne na malu, keby mu ju zverili do starostlivosti, kedze robis v Rakusku, samozrejme beries tam na nu aj pridavky, tie by tiez chcel, ccelkovo by si prilepsil a mal by na splatku poziciek..ked mas o malu postarane, nemal by byt problem, preco by ti ju mal vziat.

kitti0503
autor
•
27. jún 2015

Ďakujem vám. ...no o malú je perfektne postarané. ..c škole vyznamenana. ..Pri mne stojí. ..moju stranu drzi a nie exovi. ..V pondelok idem za kuratelou A dam vedieť čo bolo ako to dopadlo. ..Možno to bude aj pre iné mamičky Dobré. ..

kitti0503
autor
•
1. júl 2015

taak mamičky a som tu....netrebalo ísť ani za kuratelou...volala som advokatke ktorú som mala na sude v BSM..a odpoved znela:Pani zbytocne sa rozculujete..nereagujte nanho ani nechodte nikde počkajte kým to on podá a potom mi dajte vedieť..kludne robte vonku v zahraničí kolko chcete..ak je zverené vám dieťa nie je o čom sa baviť....oki pani advokatka 😀 😀 😀