Schválenie invalidného dôchodku
Dobrý deň, chcem sa spýtať v mene mojej mamy ktorá si požiadala uz skoro pred rokom invalidný dôchodok konkrétne v Žiline, aké mate vy skúsenosti s čakaním na schválenie, poprípade nejaké názory. Mamina je onkologický pacient a nevládze robiť, ale nemá na výber bohuzial kvôli financiám. Pomáham jej ako sa dá . Ďakujem za každý názor.
@pieksamaki, tak to je zaujimave. Ja som cakala dlho. Ked som tam volala, tak som im povedala, ze aj umriem pokym mi dojde id. A mojim znamym onko to trvalo tiez tak dlho. Aj viac ako rok. Naopak panovi s chrbticou poslali id po 4 mes.
@lucinkaboz napíšte mi správu 🙂
@simca115 ja som čakala 3 mesiace, tiež zo Žiliny.
Dobrý deň chcem sa opýtať koľko bodov mi môžu dať keď sa odvolávam na invalidný dôchodok mala som 35 bodov
@jaroslavs akých bodov myslíte %?
@123kika1234 ano
@jaroslavs nad 40% je polovičný a nad 70% je plný
@123kika1234 lebo sme tam nemali ešte správu chirurgii nebola zapísaná a boreliózu výsledky som tam dala tak uvydime
@jaroslavs držím palce
@123kika1234 ďakujem 😘
Ja som čakala 1,5 roka, úradníčka urobila chybu , ďalšie 4 mesiace....takmer dva roky, ak by som nepracovala nikoho by nezaujímalo z čoho by som zila
@lucinkaboz Dobrý večer v marci bolo rok čo mi prišlo že mi schválili len 35%poslali to znová na schválenie a zas mi prišlo len 35%cakala som dva mesiace vôbec tam nebolo napísané chirurgický zákrok tak sme museli napísať odvolanie a zdokladovať papiere.

@kvetka22 robíte na SP, viete aj poradiť?