Skúsenosti s OČR počas zatvorenej škôlky
Ahojte.
Mam 4 rocnu dceru, ktora navstevuje MS. Bezne mavame pocas letnych prazdnin skolku otvorenu, tento rok je vsak pocas 2 augustovych tyzdnov zavreta. Kedze som s malou sama, chcela by som vyuzit moznost OCR z dovodu zavretia skolky. Ziadost aj podmienky som nasla na stranke soc.poistovne. Chcela som sa vsak spytat, ci mate niektora s tymto skusenost, ze to uznaju a ci je mozne pocas OCR vyuzit to, ze by sme s dcerkou vybehli niekam na predlzeny vikend alebo tak? Musime sa zdrzovat pocas tejto OCR doma?
Dakujem za reakcie.
Je to ocr kvôli zatvorenej škôlke, nie kvôli chorobe.
Mozes cestovat- svagrina si vzdy planuje takto dovolenku v zahranici- ide na OCR a dovolenku si usetri na ine prazdniny a volna cez rok.
Mozes ist aj na dovolenku, to je uplne jedno.
Ahojte prosím vás tu potvrdenu žiadosť odovzdávate na sociálnu poistovnu až po skončení toho obdobia ocr? Dakuejm
Prosim vas, poradite?
Skolka bude zavreta od 21.7 do 15.8.
Tento tyzden dam potvrdit ocr skolke, cize datum vypisania bude teraz.
No ja budem s dietatom na ocr az od 24.7, dovtedy mi ma byt kto s nim.. Nie je to problem?
Ze datum vystavenia 17.7 a plnenie az od 24.7? Dakujem 🙏
Prosim vas, poradite?
Skolka bude zavreta od 21.7 do 15.8.
Tento tyzden dam potvrdit ocr skolke, cize datum vypisania bude teraz.
No ja budem s dietatom na ocr az od 24.7, dovtedy mi ma byt kto s nim.. Nie je to problem?
Ze datum vystavenia 17.7 a plnenie az od 24.7? Dakujem 🙏
@enusamt nie, nie je
Ahojte prosím vás tu potvrdenu žiadosť odovzdávate na sociálnu poistovnu až po skončení toho obdobia ocr? Dakuejm
@siilvinkaa1 nie posledný deň v práci

Môžeš ísť kam chceš
Uznajú ak je škôlka zavretá zriaďovateľom a potvrdia ti žiadosť