icon

Skúsenosti s úradom pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou

stannuska
7. nov 2023

Ahojte mate skusenosť s týmto úradom ? Mam pochybnosti či lekárka niečo nezanedbala pri mojom synovi.
Či sa mi oplati to vôbec riešiť keď počúvam s každej strany, že oni aj tak držia s lekármi. Mate niekto prosim skusenost ?
Ďakujem

alickapusinka
•
7. nov 2023

Tak na UDZS sú tiež len lekári a TY s najväčších nepriateľov sú odrazu priatelia. Takže očakávať nejaký extra výsledok nemôžeš. Však podaj zaoberať sa tým tvojím podnetom musia .A musia TI aj odpísať odpoved.

isis234
•
7. nov 2023

Daj podnet, ak máš pochybnosti. Prilož lekárske správy a k tomu napíš list.
Ja som dala podnet a pomohlo to.

stannuska
autor
•
8. nov 2023

@isis234 prosim ťa pomohlo to mysliš tak, že tvoj podnet riesili aj uznali ze doktorka pochybila ?

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•
stannuska
autor
•
8. nov 2023

@miriam11 veľa ľudi mi vravelo, že oni su aj tak na ich strane 😪

martul
•
8. nov 2023

@stannuska keby som bola presvedčená o tom, že niekto pochybil a ublížilo mi to, tak by som podala podnet bez ohľadu na to, kto s kým drží, či sa to oplatí a čo mi povedia na MK. Pre svoje presvedčenie a spokojnosť že som všetko spravila.

stannuska
autor
•
8. nov 2023

@martul áno ja dotoho idem určite. Už nič nevratime späť, ale podam to určite aby som si povedala že som spravila všetko čo som mohla

isis234
•
8. nov 2023

@stannuska ano. Poslali mi list v jednom schválenie do kupelov a zároveň ďalší list ( v jednej obálke) že nemám na karte žiadne lekárske správy a rušia mi kúpele.
Prefotila som všetky lekárske správy za rok. Priložila som list. O týždeň mi poslali schválenie do kúpelov.

miriamzba
•
20. jún 2024

Aj ja mám skúsenost, že držia s lekarmi. Nabuduce by som to s podanim podnetu na UDZS rovno aj medializovala.