Skúsenosti s ústnym vypočutím na daňovom úrade
Dobrý večer,
Kamarátovi prišlo ,z daňového úradu že auguste má ísť na ústne vypočutie? Má niekto skúsenosti prečo keď v liste nič konkrétne nebolo len pásky a výpisy účtu a zmluvu di má priniesť. Prosím iba normálne informácie nie že si to mám. Zistiť a podobne. Ďakujem za informácie
@linduska1994 a on nevie o co sa jedna? Zamestnávateľ tiež nevie? Nemá dieťa a poberá daňový bonus? Alebo niečo nezdanil. Nevyhral nič?
@kavasmliekom práveže nevie o ničom. Nevyhral nič a ani zamestnávateľ nevie deti nemá žiadne preto yo je také čudné a daňové mu robia v práci
@kavasmliekom práveže nevie o ničom. Nevyhral nič a ani zamestnávateľ nevie deti nemá žiadne preto yo je také čudné a daňové mu robia v práci
Robím na daňovom úrade a v liste musí mať napísané kvôli čomu je predvolaný ... proste, aby ste sa dňa ... dostavili na ... vo veci ... toto takéto, že nevie skrz čo je hlúposť.
@linduska1994
Robím na daňovom úrade a v liste musí mať napísané kvôli čomu je predvolaný ... proste, aby ste sa dňa ... dostavili na ... vo veci ... toto takéto, že nevie skrz čo je hlúposť.
@linduska1994
@dzulli1980 ďakujem neviem neposal mi to len volal že či neviem ďakujem za informáciu si mi pomohla

@linduska1994 a on nevie o co sa jedna? Zamestnávateľ tiež nevie? Nemá dieťa a poberá daňový bonus? Alebo niečo nezdanil. Nevyhral nič?