icon

Slovenské podielové družstvo ROD - negatívna skúsenosť

radkasykorova
13. jún 2023

Dobrý deň. Hľadám ľudí, ktorí majú osobnú skúsenosť s touto organizáciou ROD. Ja osobne samozrejme niesom pri nich zaregistrovaná, ale pár ľudí z okolia sú a samozrejme nič im nebolo dodržané, čo bolo sľúbené. Prosím kto má s nimi podobnú negatívnu skúsenosť ozvite sa mi do správy alebo +421911405101 Ďakujem.

Strana
z3
darmasiswa
29. jan 2026
@mimi512

@karburator ja si len zo zaujímavosti čítam príspevky k tejto téme,lebo mám informácie že posielali každému rentu v korune ich rodu. Ostatný info lebo ja čo viem nič zle tam nieje žiadne vklady nič.ako rozprávka skôr to mi je také skôr podozrivé.

@mimi512 dostavaju vlastne koruny, a mozu si za ne nakupovat tovar medzi sebou (nieco ako barter), šeky si vsak s ich korunami nevyplatia, ani v obchodoch nimi nezaplatia, a za eura ich nevymenia

mimi512
30. jan 2026
@darmasiswa

@mimi512 dostavaju vlastne koruny, a mozu si za ne nakupovat tovar medzi sebou (nieco ako barter), šeky si vsak s ich korunami nevyplatia, ani v obchodoch nimi nezaplatia, a za eura ich nevymenia

@darmasiswa ďakujem za info

rebellefleur
1. feb 2026
@mimi512

@karburator ja si len zo zaujímavosti čítam príspevky k tejto téme,lebo mám informácie že posielali každému rentu v korune ich rodu. Ostatný info lebo ja čo viem nič zle tam nieje žiadne vklady nič.ako rozprávka skôr to mi je také skôr podozrivé.

@mimi512 tak ako ti tu uz niekto napisal, ta renta samozrejme nie je v eurach, ale v ich korune rodu 😁, ktorou vies kde mozu platit .. uz sa im viaceri v komentoch na fb ozyvali, ze na co im to je 🤣🤣 uz vidis daku dochodkynu, ktora bude online kupovat cez ich rodovy jarmok, ci jak to volaju, bohvieaky tovar,ktory tam ponukaju. 🙈🙈🙈

darmasiswa
1. feb 2026

hm, a kde si kupuju oblecenie? a za co?

Strana
z3