icon

Slovenské podielové družstvo ROD - negatívna skúsenosť

radkasykorova
13. jún 2023

Dobrý deň. Hľadám ľudí, ktorí majú osobnú skúsenosť s touto organizáciou ROD. Ja osobne samozrejme niesom pri nich zaregistrovaná, ale pár ľudí z okolia sú a samozrejme nič im nebolo dodržané, čo bolo sľúbené. Prosím kto má s nimi podobnú negatívnu skúsenosť ozvite sa mi do správy alebo +421911405101 Ďakujem.

Strana
z3
darmasiswa
29. jan 2026
@mimi512

@karburator ja si len zo zaujímavosti čítam príspevky k tejto téme,lebo mám informácie že posielali každému rentu v korune ich rodu. Ostatný info lebo ja čo viem nič zle tam nieje žiadne vklady nič.ako rozprávka skôr to mi je také skôr podozrivé.

@mimi512 dostavaju vlastne koruny, a mozu si za ne nakupovat tovar medzi sebou (nieco ako barter), šeky si vsak s ich korunami nevyplatia, ani v obchodoch nimi nezaplatia, a za eura ich nevymenia

mimi512
30. jan 2026
@darmasiswa

@mimi512 dostavaju vlastne koruny, a mozu si za ne nakupovat tovar medzi sebou (nieco ako barter), šeky si vsak s ich korunami nevyplatia, ani v obchodoch nimi nezaplatia, a za eura ich nevymenia

@darmasiswa ďakujem za info

rebellefleur
1. feb 2026
@mimi512

@karburator ja si len zo zaujímavosti čítam príspevky k tejto téme,lebo mám informácie že posielali každému rentu v korune ich rodu. Ostatný info lebo ja čo viem nič zle tam nieje žiadne vklady nič.ako rozprávka skôr to mi je také skôr podozrivé.

@mimi512 tak ako ti tu uz niekto napisal, ta renta samozrejme nie je v eurach, ale v ich korune rodu 😁, ktorou vies kde mozu platit .. uz sa im viaceri v komentoch na fb ozyvali, ze na co im to je 🤣🤣 uz vidis daku dochodkynu, ktora bude online kupovat cez ich rodovy jarmok, ci jak to volaju, bohvieaky tovar,ktory tam ponukaju. 🙈🙈🙈

darmasiswa
1. feb 2026

hm, a kde si kupuju oblecenie? a za co?

axeffekt
10. feb 2026
@ivuskake

@simik_ba nie nie sú fake. Uvedená pani bola informovaná ešte davno predtým,že ešte sa nespustilo financovanie projektov a že teda to ešte vyplatené mat nebude,napriek Tomu začala stavať.. dám príklad.. brat povie sestre - keď vyhrám sportku,kúpim ti auto. Sestra pôjde do mercedesu,zaplatí akontáciu ale brat sportku nevyhrá a na splátky nemá.
Financovanie ešte pre nikoho nebolo spustené. Myslite,že spustenie takéhoto veľkého projektu je záležitosť jedného dňa? Taktiež,k uvedenému článku (pričom aktuality sú na úrovni narkózy a hnojky ), došlo k autorizácii textu? Nie. Sami vravia,zw to nerobia,takze kde máte istotu že aktuality hovoríš pravdu? Ak nechceš veriť,never,ale neočierňuj. A najmä počkaj si,

@ivuskake to co popisujes je potom pyramidova hra, kde taras ludom, ze este im nemozes nic vyplatit, kym ini ludia do toho nenaleju peniaze aby si ich z toho vyplatila. Samozrejme iba niektorych a ked to bude poriadne velka pyramida tak zavres kram a peniaze si vsetky nechas

marina3
18. mar 2026

Viete poradiť ako ukončiť všetky zmluvy spoluprácu s nimi Rodom? Niekto z okolia naletel, podpísal, nič neposlal ale nevieme ako ukončiť . resp
vieme podľa slovenského práva, ale či niekto ná nejakú reálnu skúsenosť s ukončením. Ďakujem

mimi512
18. mar 2026
@marina3

Viete poradiť ako ukončiť všetky zmluvy spoluprácu s nimi Rodom? Niekto z okolia naletel, podpísal, nič neposlal ale nevieme ako ukončiť . resp
vieme podľa slovenského práva, ale či niekto ná nejakú reálnu skúsenosť s ukončením. Ďakujem

@marina3 poradiť neviem ako ukončiť,ale ma zaujíma dôvod ,ak možem vedieť.
Známy je tiež členom a zatiaľ len pozitíva počujem,dostávajú rentu mesačne a obzivove balíky,medzi sebou predávajú kupujú za tie koruny rodu.

Strana
z3