icon

Sobáš na diaľku s Pakistanským priateľom: Ako na to?

ana00
15. apr 2024

Ahojte chcela som sa opýtať či sa dá nejako zosobášiť na diaľku moj priateľ je Pakistanec chceli sme sa vziať ma Slovensku ale potrebuje víza tak sem nemôže len tak prist hľadáme možnosť aby sem prišiel

lakebabe
16. apr 2024

@babulkomale je to môj názor. Kto chce nech sa vydá aj do Afganistanu aj do Pakistanu. Je mi to jedno . Ale človek ktorý od Európanky chce aby po svadbe zili v tej zaostalej krajine nebude proeuropskej mentality a nedopadne tam dobre

babulkomale
16. apr 2024

@lakebabe ja s tebou suhlasim - skusenosti clovek nepresti. Ale chapes, nepozname konkretneho cloveka, takze ano, sudime podla predsudkov 🙂 ako si pevnejsie chytis kabelku pod pazuchu ked do drogerie vojde tlupa pocernych vreckarov, hoci by sme sa divili, ako kradnu biele paničky v kozuchoch.

lakebabe
16. apr 2024

@babulkomale s touto skupinou ľudí problém nemám poznám tam par normalnych. Ale tento konkrétny človek chce Slovenku, ktorú videl týždeň, nasťahovať do chatrče v Pakistane nech si zvyká. Zas ďalšia, co za päť rokov bude zaťažovať veľvyslanectvo aby ju odtiaľ odviedlo. Ak dožije

lenkasarka
16. apr 2024

@lakebabe aj ľudia v Nemecku a ostatných krajinách veľmi ďakujú Merkelovej za otvorenú náruč,že obyvatelia týchto zaostalých krajín,tak velmi obohatili ich krajinu.

lakebabe
16. apr 2024

@lenkasarka hej hej keby len v Nemecku 😄

fajnova
16. apr 2024

@dskjhfdlkdjhl snažíš sa ma uraziť, ale slabota, čítanie s porozumením je fráza a strašné klišé. Takže ehm kozojebec je normálne pomenovanie? No ok teda.

fajnova
16. apr 2024

@katkaseiner to isté hovorím aj ja. Celý tento vzťah či čo to je, je číry nezmysel. Ale nebudem si tu obtierat hubu o Pakistancov. Sú to takí istí ľudia ako my.

lenkasarka
16. apr 2024

@babulkomale neviem ako kradnú panicky v bielych kožuchoch. Zato viem ako kradne tebou spomínaná menšina. A nech som svina hoci aj najväčšia. Nechcela by som ich mat ako susedov.

babulkomale
16. apr 2024

@lenkasarka to asi nikto. Ale ano, kradnu aj panicky v kozuchoch, len su menej napadne ako tlupa lupicov.

lenkasarka
16. apr 2024

@babulkomale môže byt. Netvrdím,že nemáš pravdu.

sofia1979
16. apr 2024

@ana00 bože dievča sa spamätaj najprv sa nauč spisovne písať a tak si doštuduj čo obnáša sobáš s cudzincom, prečo to robia atď, ako je blud žien čo nedopadli dobre. Držím palce

vesimelonimarsista
16. apr 2024

o uradnom sobasi na dialku som este nepocula a neviem, ci take cosi vobec niekde maju zavedene. Bez problemov vas zosobasia napriklad v Dansku alebo na Cypre (ak sa to nezmenilo za tie roky). Ak sa neviete dohodnut na mieste, kde budete zit, zvolte si nejaky kompromis. Preco nie prave tie Arabske Emiraty? Vraj sa to tam len tak hemzi Pakistancami aj Slovakmi, takze tam budete mat obaja svojich rodakov.

dskjhfdlkdjhl
16. apr 2024

@fajnova vidis, nesnazila som sa Ta urazit, ale vzala si si to, co si tam nasla-Tvoj problem.

lenkasarka
16. apr 2024

Už vidím tu otvorenú náruč ženy,ktorej dcéra by si chcela domov doniesť chlapa z Pakistanu,Iraku,Iránu..toľko lásky by mu dala až by sa mu podlomili kolena. Budeme sa tu hrať na toleranciu,ale len v prípade,že nás sa to osobne netýka. No jasne hneď tomu verím🤦‍♀️

lakebabe
16. apr 2024

@lenkasarka asi tak a hlavne keby nezdielal tu istú mentalitu ako jeho krajania, nevolal by ju tam žiť keď vie co jej tam reálne ako Europanke nemoslimke hrozí. Keby mu islo o jej dobro išiel by riešiť bývanie niekde do civilizácie. Alebo aj tie Emiráty tam je Pakistancov až až

lulu1812
16. apr 2024

@babulkomale tato si myslim ze v toho vytriezvela ale s mojou mamou robi jedna taka...vzdy som bola v tom ze je nejaka "chora" nekomunikovala normalne, mala take zvlastne tyky ale ktovie....vydala sa za jedneho farebneho mala s nim jedno potom sa dlho nevideli prisiel ich pozriet a ma druhe...s tym ze detto..vlastne byvanie nema tak chodi si len zas....🙈🙈🙈

lulu1812
16. apr 2024

@lenkasarka samozrejme kazda mama chce pre svoje dieta najlepsie. Je rozdiel ked si dovlecie takuto exotiku domov s tym ze ho aj pozna a on zije kdesi v europe uz inak funguje a prisposobil sa zivotu v europe ako ho tu dostat len na viza a potom sa starat. Tiez by som nato ako mama nepristupila🙈 kamoska ma nigerijcana a su spolu stastny, len uz zil nejaky cas na SK tak uz to bolo o inom

lenkasarka
16. apr 2024

@lulu1812 človek ktorý študuje,žije v Európe a prispôsobí sa jej pravidlám je niečo iné ako človek ktorý sem príde,lebo otvorená náruč a mysli si,že Európa sa prispôsobí jeho pravidlám. To sú dva rozdielne svety,veľmi rozdielne. Ako deň a noc.

lenkasarka
16. apr 2024

@lulu1812 zober si,že keď ideš na dovolenku do moslimskej krajiny. Automaticky sa súdny človek prispôsobí ich pravidlám,lebo musí,lebo inak sa ani nedá. Ale prídu sem a nerobia to iste. To je obrovský rozdiel.

scarrida
16. apr 2024

@ana00 nepíšeš, že koľko sa naozaj poznáte,koľko času ste spolu strávili.Ak naozaj len ten týždeň v Dubaji,tak prečo sa chceš preboha vydávať?Svadba je dosť dôležitý právny krok,ja som s mužom 5 rokov ,2 roky manželia ,pred svadbou sme rok a pol žili spolu.Kym s niekym nezijes,nemôžeš ho poznať a už vôbec, že idem sa za neho vydať

ronie338
16. apr 2024

Mam kamošku, vzala si neviem či pakistanca alebo izraelcana ale bol to katolík, nie moslim. On keď spolu boli dlhšie a sa rozprávali co a ako chcel ísť na slovensko. Chalan študoval vysokú školu. Vybavili mu tu štúdium, ubytovanie, prácu a v jeho krajine naschvál zdržiavali papiere. Vybavovali asi 2 roky co si spomínam na niekoľko krát všetky papiere vybavovali a kade co. Nakoniec víza nedostal a brali sa v Dánsku tuším a potom druhu svadbu robili na Slovensku. Sú to 3 roky majú spolu dieťa. Ale viem ze mala nervy lebo naozaj už mal všetko vybavene a stopli to buď na jednej alebo druhej strane. Na Slovensko sa dostal až po svadbe. Ale oni sa naozaj poznali dlhšie videli sa raz za 3 mesiace aspoň na 2 týždne.

maty112
16. apr 2024

no podla mna kludne nech si ho zoberie, aj krizom krazom v kazdej EU krajine aby to mala 120% potvrdene ze su svoji... a ten mily pakistanec - vsak sme ludia a niesu vsetci zli, jej neskor taku lasku vysoli ze nebudeme tu stihat na konovi reagovat na jej dalsie prispevky ako odist od manzela a kde urobila chybu a pod...😁

beloved
16. apr 2024

Naozaj dostane pakistanec viza v UK 🙄? Slovak bez sance a pakistanec v pohode, vazne?

lakebabe
16. apr 2024

@lenkasarka 😂😂 to tu nedávaj ešte ta obvinia ze si o nich hubu obtieras😂

lenkasarka
16. apr 2024

@lakebabe kľudne nech sa realizujú😁

ktochytavzite
16. apr 2024

Najdi si normalneho chlapa,ten tvoj vyzera na zivot nepouzitelny,on nevie prist sem,ty tam ale manzelstvo musi byt??U nas ti take manzelstvo nik neuzna,a jemu bude naco?A ako sponite prvy manzelsky sex?Toez cez webkameru?😃😃
Odlub sa ved to nema vyznam.

osky
16. apr 2024
https://www.youtube.com/watch?v=3b8QCkWSOWg

Za 7 rokov si stihla vsetko tak podrobne prestudovat,ze si prrsvedcena o ilslame.
Dobre...
Ale presne ako v zaciatku sama hovoris:
Do islamu bolo uz aj vela cudzieho vneseneho,cize kazdy si to vysvetluje po svojom.
A mozno ten islam,ktory ty si tu na sk pokojne zijes-pretoze mozes!!!, by si priamo v danej krajine ozelela, ak by si videla ,aka je prax...

https://www.youtube.com/watch?v=5nQIxcsZs3Q

Tu su povodne tradicne odevy
A co tam zeny nosia dnes?
A to Saudska Arabia vyspela moderna krajina.....

babulkomale
16. apr 2024

@lulu1812 tiez poznam pani, inak pekna, sikovna ale asi vo veciach lasky trosku zvlastna a v praktickom zivote dezorientovana. Bola vydata ako mlada, rozviedla sa, potom tiez kdesi nasla pana z Afriky, vraj z vysokopostavenej rodiny, pan sa nastahoval k jej mame kde ona byvala, urobil jej dve deti a odisiel. Rozviedli sa a predstav si, ze sa nasiel pan c.3 ktory ju prichylil aj detmi, hoci mal aj vlastne. Taketo kvetinky akosi vzdy najdu spasitela 😃