Sobášny list a exmanžel
Som 8 rokov rozvedená a môj ex odomňa žiada sobášny list. Nechce mi prezradiť účel. Keďže sú v ňom moje osobné údaje, rada by som vedela, kde ho chce použiť. Napísal mi, že na večerné štúdium (?? naozaj je tam potrebný ??) a potom že k sobášu. Keďže ale sama riešim sobáš, viem že ho tam nepotrebuje (stačí mu rozvodový list). Vždy som za fér jednanie, nemám problém mu ho dať, je rovnako jeho ako môj, no chcem vedieť, načo ho potrebuje. Keď som vypisovala akékoľvek papiere, kde bolo potrebné jeho meno, či rodné číslo, vždy som ho o tom vopred informovala.......
Hneď zajtra ho poslať do prdele, načo mu bude v sobotu?
@mar.80 nepracuje v zahraničí, dcéra je zverená mne, prídavky poberám ja, aj daňový bonus..
@vroni máš pravdu, nemyslela som doslovne vulgárne nadávať, no aj tak by som to nebola ja. Jeho viac naserú moje argumenty a keď už nevie reagovať, tak uráža. No ak niečo od teba chcem, tam budem jednať slušne a nebudem ti nadávať.....
@elizabet173 napadlo mi to už neskoro (že mu napíšem, že ho už nemám 🤦🏻♀️ )
nečakala som, že bude robiť také drahoty 🤷🏻♀️
tak mu povedz, že mu ho nedáš a nech si ide na matriku vypýtať kópiu, koniec.
Sobasny list k studiu potrebuje jedine zena a to v pripade, ze doklady o studiu (vysvedcenia ci diplom a pod.) ma na dievcenske meno a potom zmenila meno sobasom.
Chlap sobasny list nepredklada 😉

Ak vyriešiť anulaciu manželstva,predvolebná budu aj teba. Korektne by bolo ti to jasne povedať.