icon

Sobášny list a exmanžel

16. júl 2021

Som 8 rokov rozvedená a môj ex odomňa žiada sobášny list. Nechce mi prezradiť účel. Keďže sú v ňom moje osobné údaje, rada by som vedela, kde ho chce použiť. Napísal mi, že na večerné štúdium (?? naozaj je tam potrebný ??) a potom že k sobášu. Keďže ale sama riešim sobáš, viem že ho tam nepotrebuje (stačí mu rozvodový list). Vždy som za fér jednanie, nemám problém mu ho dať, je rovnako jeho ako môj, no chcem vedieť, načo ho potrebuje. Keď som vypisovala akékoľvek papiere, kde bolo potrebné jeho meno, či rodné číslo, vždy som ho o tom vopred informovala.......

Strana
z2
ukulela
16. júl 2021

Ak vyriešiť anulaciu manželstva,predvolebná budu aj teba. Korektne by bolo ti to jasne povedať.

tosomja
16. júl 2021

Hneď zajtra ho poslať do prdele, načo mu bude v sobotu?

autor
16. júl 2021

@mar.80 nepracuje v zahraničí, dcéra je zverená mne, prídavky poberám ja, aj daňový bonus..

@vroni máš pravdu, nemyslela som doslovne vulgárne nadávať, no aj tak by som to nebola ja. Jeho viac naserú moje argumenty a keď už nevie reagovať, tak uráža. No ak niečo od teba chcem, tam budem jednať slušne a nebudem ti nadávať.....

@elizabet173 napadlo mi to už neskoro (že mu napíšem, že ho už nemám 🤦🏻‍♀️ )
nečakala som, že bude robiť také drahoty 🤷🏻‍♀️

ab727
16. júl 2021

@sapetka nooo aj my máme iba jeden tak teraz neviem komu patrí?!😏🤣a k autorke ste predsa rozvedený nechápem načo mu to je a navyše ako písali má to na matrike😃

elizabet173
17. júl 2021

tak mu povedz, že mu ho nedáš a nech si ide na matriku vypýtať kópiu, koniec.

lienka.7
17. júl 2021

Sobasny list k studiu potrebuje jedine zena a to v pripade, ze doklady o studiu (vysvedcenia ci diplom a pod.) ma na dievcenske meno a potom zmenila meno sobasom.
Chlap sobasny list nepredklada 😉

lienka.7
17. júl 2021

@remaadja tiez riesim cirkevny rozvod. Pokojne mi napus do IP, ak ta zaujima nieco konkretne.

Strana
z2