Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti
Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.
@elena100 bude to pravda ze ona je ta chudera z SS prave preto si tolku pozornost nezasluzi. Sak nech idze .... do aaaachhh a nespini tu stranku.... mnohi diskutujuci vedia o koho sa jedna... ona proste snori kde aka SS tema sa objavi a hned sa chyta ako parazit. Urcite jej za to pekne platia....
Treba ju ignorovat a nechavat miesto pre zakladatelku temy.
slavik skus skontaktovat Iana Josephsa, advokata, ktory sa zaobera nutenymi adopciami, tel. cislo 0033-626875684. On ti zavola spat.
@slavik79 Briti problém nútených adopcií považujú za verejnú hanbu. Žiadne dieťa by nikdy nemalo byť odobrané rodičom. pokiaľ neexistujú pádne dôkazy o ich zneužívaní.
Tu sú štyri zlaté pravidlá podľa britských rodičov:
Nikdy, ale naozaj nikdy nesúhlaste s umiestnením dieťaťa do dočasnej náhradnej starostlivosti. Najmä ak vám budú tvrdiť, že je to len dočasné riešenie.
Bez právnika nič nepodpisujte. Môže sa stať, že sociálny úrad okamžite umiestni farebnú fotku vášho dieťaťa na národnej webovej stránke www.bemyparent.org.uk určenej záujemcom o adopciu, alebo ju dá do časopisu “Adoption UK”.
Nikdy neverte sľubom sociálnych pracovníkov, pokiaľ nie sú na papieri a podpísané oboma stranami.
Na pre-proceeding meetings, teda na stretnutiach pred začatím konania, odpovedajte na otázky sociálnych pracovníkov veľmi stručne, čím im zúžite priestor na vykonštruovanie argumentov voči vám.
k otazke holokaustu.. toto vsetci viete.. ale @alice107 to zrejme uslo. iste je dostatocne jazykovo vybavena na to, aby si to prelozila.. a potom sa mozme pobavit o genocide ;)
NAHLASUJETE TUTO OSOBU, ak Vam prekaza, co a ako pise? je to typicky TROLL - alternativa je ignorovat, pokial sa Vam len da
Adolf Hitler's “In the best interest of the child” is a favorite line perpetually quoted by today's Social Workers the Child Protection Services and Family Court Judges: It was originally a slogan designed by Hitler’s social engineers.
The Lebensborn program was a Nazi organization set up by SS leader Heinrich Himmler, which provided and ran orphanages and relocation programs for children. After World War II, it was reported that Lebensborn was a breeding program. The program promoted the growth of "superior" Aryan populations by providing excellent health care and by restricting access to the programme with medical selections that applied eugenic and "race" criteria. During the war, Lebensborn also processed the adoptions by German families of children from occupied northern and eastern Europe, mostly orphans.
"In the best interest of the child, we are breeding superior aryan children"
The Lebensborn e. V. ('eingetragener Verein, "registered association") was founded on December 12, 1935, to promote the policies of Nazi eugenics. the Lebensborn homes were also used to house very young Polish children (between two and six) kidnapped to be Germanized. While older children were sent to institutions specifically dedicated to Germanization, the younger ones would merely be observed for a time at the home before adoption.
“In the best interest of the child"
Nicolas Stathopoulos
Social service crimes researcher
SSEC Social Service Economic Crimes (research)
IN THE BEST INTEREST OF THE CHILD... IS A SLOGAN ORIGINALLY CREATED BY THE NAZI'S ADOPTION PROGRAMS intended TO CREATED SUPERIOR ARYAN CHILDREN THROUGH SELECTIVE BREEDING, SPECIALIZED HEALTH CARE AND EDUCATION. (SCIENTIFIC INDOCTRINATION AND EUGENICS.)
Yes... It is a great big lie and we are here to expose that great big lie!
DO NOT LET ANY TRIBUNAL REMOVE YOUR CHILD AS THEY INVOKE THIS SLOGAN AGAINST YOU AND YOUR LOVED ONES - IT IS NOT BASED ON LAW - IT IS NOT BASED ON ANYTHING.
IT HAS NO CLEAR DEFINITION AND IF YOU ASK THEM TO DEFINE IT FOR YOU - THEY HAVE NO WAY OF RESPONDING - BECAUSE THEY DO NOT KNOW.
WORDS ARE TOOLS, THEY CAN INVOKE ANY OUTCOME THE ORATOR OF THOSE WORDS WISHES TO HAPPEN AGAINST YOU IF YOU LET THEM - THAT, IS WHY WE SAY "ALL INFORMATION IS WEAPONIZED."
@sirinka .... hmm..... ja som narazala skor na system vzdelavania samotneho cloveka... ten co ma napr.VS, alebo sa sam viac vzdelava v urcitom smere - kvalitnom, (nie take info co vymyvaju mozog), tak jednoducho je zvyknuty na system - hladania info, citania, pozorovania, stretavania sa ludi v danej profesii, jednoducho studuje studuje nasava informacie...... vybera si kvalitne informacie, overuje atd atd..... no je vzdelany len v tom svojom obore o ktory sa zaujima......
A takyto clovek - inteligentny jednoducho rovnakym systemom postupuje aj v stave ohrozenia - aj svojho dietata - jednoducho rozsvieti sa kontrolka - cozeeee tusu policajti, co som spravila???
(je to dost o tom aj ako v sach mat - utocia na teba panacikom, a mas 3 moznosti, bud sa zlaknes a snazis sa branit, ides do pozadia, alebo si povies, on utoci, ale ved mozem aj ja utocit, alebo jednoducho nespravis nic, vzdas sa). no a to sa stava aj teraz dojdu velki bububu - policajti, SS, a ty cumis, chces sa branit ze si nic nespravila, uplne zabudnes ze mozes utocit, na to prides az neskor, ked uz tamti si rozohrali hru, rozostavali figurky, spravili opevnenie, a ty cez to uz nemas sancu prejst.......
po tomto stave teda pri inteligentnom cloveku nasleduje rozumove riesenie situacie - tak ako to studovanie na VS.... tzn. pocuvam co mi hovoria.....v klude.... potom budem jednat...... a prave ten cas "pocuvania" je chytenie navnady na udici..... lebo za ten cas ako povedia - musime nieco tuto presetrit, tuto, zatial tu s malou zostante..... za ten cas si oni v uzadi pripravia plan utoku a pridu s hotovym bezkompromisnym planom, kedy takto pekne inteligentneho rozumneho cloveka oboznamia s vecou ze mu dieta jednoducho beru a ukazu papiere a peciatky......
Ked si teraz zoberieme nejaku menej vzdelanu mamicku, ktora je mozno viac hystericka, instinkty nie su take potlacane svojim zivotnym stylom vzdelavania, jednoducho jedna tak ako vidi, hned sa zlakne policajtov, hned kontaktuje napr. rodinu na sk ze co ma robit, oni to nahodou videli v tv ze sa nieco take v uk deje, tak ju upozornia, daju kontakty, a takato mama "bezhlavo" vola hned mediam, a vsetky cisla co jej da rodina..... Nezastavi sa, lebo nerozmysla tak dlho ako vzdelany clovek......
a mozem povedat ze napr. aj media vymyvaju mozog, mozu na jojke klamat a hovorit o rodinach ktore su fakt neschopne sa starat o deti...... ale takato menej vzdelana mamicka, alebo hystericka tomu jednoducho uveri, a ked sa jej nieco co i len trochu podobne stane, reaguje hystericky, rychlo, co je v tomto pripade to najlepsie riesenie........ obycajny sedliacky rozum.....
takze je diskutabilny pojem - vymyvanie mozgov informaciami - ked sa tam zahrnu aj informacie z medii.... lebo v tomto pripade to moze pomoct rodinam a zachranit ich deti..... Problem je v tom vzdelani rodicov ako som uz spominala, ako velmi su vzdelani a ako u nich funguje instinktivne konanie, ktore je opak toho rozumoveho.......
....neviem ci to tu pisem zrozumitelne co som tym chcela povedat......
niekedy je fajn byt hystericky, nechat si "vymyvat mozog" mediami a verit im, inokedy je zase dolezite jednat rozumom, analyzovat, riesit pomaly.......
@lovela1 @morningdew babenky, cim menej reakcii na adresu tej osoby tym lepsie a viac miesta pre zakladatelku temy..
zaujimave, ako sa v UK vedia poponahlat so sudom, ked chcu ukradnut dieta. ale ked sa ma rozhodnut o jeho navrate do bio rodiny, vtedy su niekolkotyzdnove/mesacne natahovacky 😖
Aj ja mam sestru v UK,a veru nezavidim jej ,ze pocuje odvsadial spravy o unosoch deti socialkou.Ja by som tam nemohla zit a keby som mala este dieta tak by som od strachu ani nespala.Sa hovori jedno dieta pre strach,a moja sestra ma len jedno dieta s anglicanom,zatial nemala skusenost so socialkou.
@morningdew take slova intelgentny clovek nevypusti
@morningdew sledujem ta a mam otazku, mas ty vobec iny zivot okrem vysedavania na FB a MK?
@katarina6 Súhlasím s tým čo si napísala,len by som to tak okato nerozdelovala na vzdelanú mamičku a menej vzdelanú....
Mám kamarátku ktorá má 2 vysoké školy.....ale pre bežný život je nepoužiteľná 😅 chápeš čo myslím. 😉
A konala by presne tak ako si to opísala v prvom prípade.
Ale môj muž je ten istý prípad(zo školami) a viem,že by jednal ako si to opísala v tom druhom.
Takže je to dosť individuálne. 😉
@tova sledujem Ťa? 😕 tak keď @morningdew sleduješ a presne vieš koľko času kde trávi,tak Ty ho musíš tráviť toľko isto aby si to zistila 😅
@martina005 ano ved to som pisala este v predoslom prispevku a aj v tom dalsom ze vzdelany clovek skolami alebo sam sa vzdelava tzn. sedi doma a cita si..... vzdelava sa praxou... dolezite je mnozstvo nasavania informacii, jednoducho vzdelany clovek co stale nasava a produkuje informacie vysokeho mnozstva...... ma zauzivany system toho neustaleho studovania, nasavania..... az uplne potlaci akesi instiktivne konanie a jedna rozumom......
a takisto posledne co som napisala:
ako velmi su vzdelani a ako u nich funguje instinktivne konanie, ktore je opak toho rozumoveho.......
tzn. moze byt vzdelany clovek velmi, no ked pride krizove jednanie, nabehne mu instinktivne jednanie naplno, nepotlaca ho rozum, takze jedna rychlo emociami a nepremysla tolko....
a moze byt zasa menej vzdelany ktory vacsinou jedna instinktivne a moze sa pri takom probleme pozastavit a jednat rozumom, tzn. vela premyslat,......
vzdelany clovek je teda nie je len ten co ma 3 VS, ale aj taky co sa samo vzdelava...... system nasavania informacii, mozno tak som to mala definovat..... a menej vzdelany teda clovek ktory menej nasava informacie - a nasava viac davove info - bulvary, atd..... nerozdeluje ich kvalitovo.....
nic sa ale neda nikdy len tak rozdelit na dve casti, vzdy ich je min. milion a vsetko sa krizi cez vsetko..... skatulkovat sa neda..... ja to len opisujem akosi ilustracne celu tu situaciu, resp. jednanie cloveka..... v com je asi problem.... Kedze to je momentalne jedine riesenie ako zachranit deti - aby kazdy rodic jednal rychlo a vcas! resp. je to len prevencia...... uz ked sa mlieko rozleje, nepomoze nic.... a Kedze Britske zakony sa teraz nezmenia, musi sa zmenit jednanie rodicov ktorych sa to moze tykat!
nikoho nechcem urazat, vzdelanie je siroky pojem, ziadna skola ktoru clovek vysiel nezarucuje kvalitu daneho cloveka.....
@katarina6 zase môžem len súhlasiť a hlavne s poslednou vetou 😉 Dobrú noc 😔
@martina005 aj tebe dobru noc! 😉
@martina005 to som sa az zasmiala - perfektneee :D :D :D
mam chore deticky, ty trapka @tova - LOL ked ma uz tolko sledujes, iste to tvojej pozornsoti neuniklo...
smejem sa fakt nahlas... :D
@tova :D smiesna si... hlavna vec, ze si na MK zaregistrovana len od ''august 2012'' a ja som na MK po straaaaasne dlhej dobe prave teraz kvoli Slavik79 cize ake vysedavanie, prosim?
nema cenu :D
so Slavik79 sme uz v kontakte, SK strana je zainteresovana, riesi sa to...
cize odchadzam - @tova sleduje, stihas? :D ps: moj zivot je daleko zaujimavejsi, ako si dokazes predstavit, trust me on that ;)
vidime sa zajtra na PROTESTE
13.12.2012 o 18:30
Zupne namestie 12, BA - medzi Trojicou a Kapucinmi
sikovna mamicka napiekla pernicky, pridte ochutnat
program je velmi zaujimavy!
Pridite vyjadrit svoje rozhorcenie... protest trva uz dlhsie ako Gorila... matky povstavaju...
@alice107 zle hovoríš, je úplne normálne, že by si to matka nevšimla, pretože zlomená klúčna kosť nie je tak viditeľná, že by si si to ty ako neodborníčka všimla... ani tá kolegyna si to nevšimla, len jej povedali, že sa to bude pekne hojiť a ona na to, že a čo? no ved tá zlomená klúčna kosť.. a to bolo jej vytúžené dievčatko, v poradí 4. dieťa, takže má dosť skúseností ako matka a nevšimla si to.. pretože sa s tým ešte nikdy nestretla.. a malá jej vôbec kvôli tomu ani neplakala.. takže je to individuálne...
ja nežijem v západnej EU, ale ani som to nikde netvrdila.. buzeráciou nazývam to, čo robili Boorovej tam pri tých stretnutiach s deťmi a to teda bola buzerácia, aby nemohla povedať deťom to či ono, alebo že jej zmizli s detmi, lebo prišla s matkou a reporterom.. alebo že dajú deti adoptovat bez súhlasu rodičov, alebo že povedia matke, aby sa odlúčila od manžela aj ked nemajú dôkazy o tom, že manžel niečo detom urobil a podobne... a nakoniec sa ospravedlnia, že sorry, lekar sa mohol zmylit v diagnoze...??? 😕
ale ak ty žiješ v západnej EU, ešte neznamená, že máš skúsenosti so Social service.. máš deti? riešila si s nimi ty konkretne nejaký problém? ak nie, tak vieš tolko čo ja, z rozprávania, médií... to neznamená že ked niekde žiješ, že vieš všetko, musela by si mať konkretnu skúsenost.. a aj skúsenost so zlomenou klúčnou kostou a ako pri tom postupujú lekári.. inak sú to aj z tvojej strany len a len dohady... ale to nemyslím v zlom, samozrejme, že aj z mojej strany sú to dohady a len viem jeden konkretny príklad zlomenej kosti, čo mi opísala tá kolegyna...
sama som zvedavá, ako sa to bude riešiť a ako sa to skončí
Baby, v noci som ani nespala... Je mi z toho fyzicky aj psychicky zle. Ked sa clovek dostane do tejto masinerie je ťažko hľadať cestu von. Je mi do placu:( tak som rozmyslala, či by nebolo lepšie byt viac agresívny, nebat sa, nebyť submisivny a všetko čo sud nariadi prijať s pokorou. Ja by som asi obvinila lekarov, čo ockovali malú- že ju neprimerane silno držali. Ved so zlomeninou tam išli prave po tom čo im po očkovaní tak plakala. Neviem, bola by v tomto prípade najlepšia obrana útok?
Baby, toto budu tazke hodiny a dni. Prosim,nepiste uz rady, aj tak nikto nevie, co PRESNE robit...Ja uz som v hlave vymyslela tri druhy utekov... 😒 Ale ked nie som tam, v tej situacii neviem, co a ako by som robila. Ale ked uz je vtom slovenska strana, Darius a urcite mnoho dalsich, ako mamicka pisala , ze je cely den na telefone, tak urcite pomahaju ako najlepsie odborne a zo skusenosti vedia. Ja len, ze ako popri svojich povinostiah budem neustale sledovat tento a zajtra Ivankin pripad, nechcem sa prehrabavat desiatkami stranok neefektivnej, neaktualnej komunikacie. Hlavne bloknite uz alicu, alebo jej vytvorme vlastnu temu, kde nech stale vypisuje to iste hlavne s pravnym povedomim(dobre som to napisala??? 😎 ) Mam kamosku pravnicku, no poviem Vam , casu cez den ma akurt tak na obed a nie zahlcovat rozne temy MK
@alice107 poviem ti len ze ziadna matka ktorejdieta ma jednu izolovanu zlomeninu bez inych znamok "tyrania"si nezasluzi ani docasne odobratie dietata. a tebe sa mozno nemoze stat ze ta obvinia z lebo zijes na sk, ak mas deti a zijes v UK tak tym padom si povedala, ze nikdy dieta nebude mat zlomeninu, modrinu, nikto vas neuda umyselne za nieco so sa nestalo.
Všetky mamičky, čo žijete v UK, odsťahujte sa odtiaľ čím skôr aj s deťmi, kým je ešte čas.
dievčatá, pozerám, že tu máte dajakú tú alice107
Dávam vám na vedomie, že troll menom pectore zničila diskusiu tu na MK v téme Nesúhlas s povinným očkovaním, je už zamknutá.
Henten troll bola povestná tým, že robila veľké množstvo pravopisných chýb vo svojich prejavoch a najčastejšie zamorovala diskusiu - namiesto uvedenia len odkazu/odkazov - kopírovaním celých článkov, za čo ju niektorí označili ako osobu "ctrl c / ctrl v".
Takže buď je to stále jedna a tá istá osoba pod viacerými nickmi, alebo jednoducho niektorá iná odborníčka, ale princíp je ten istý- rozvráti diskusiu.
Nahlasovať a nereagovať, nech si píše sama pre seba. Títo trollovia sú ako upíri, pripravia vás len o čas a energiu.
@dankakk vies, ze nieco na tom bude...ked mozu oni obvinit rodicov bez dokazov 😠 toto chce dobreho pravnika
Inak dnes rozhodne sud o com??? uz je jasna odpoved, ze babatko ide ku opatrovatelom... ja uz im neverim vobec 😝 😝

Radim kontaktovat sa so skusenym porodnikom zo slovenska,zlomenina klucnej kosti pri porode je dost casta,stretla som sa s tym v porodnici,sestricky dietatku fixovali rucicku tak ze zapinacim spendlikom ju fixovali o kosielku ale ja som bola v porodnici v devedesiatich rokoch,mozno su teraz uz ine postupy...mamicka za to nemoze,u nas to riesili lekari a nie socialka,moja osobna skusenost s anglickymi nemocnicami a nasledne s ss je velmi negativna,brutalna, ziadala som odbornu pomoc pre moje dieta a niekolkokrat mi bola odprena,doslova nas vyhodili na ulicu az ked sa stav vyhrotil ju hospitalizovali na detskom odeleni a tiez zacali navstevy socialky,boli to spociatku len take nevinne vyzerajuce pozorovania ktore sa skoncili odobratim a danim akehosi paragrafu na moje dieta a to sa skoncilo dramou,ked som pochopila ze mi nejdu pomoc ale ublizit a vziat dieta nadobro zalarmovala som pomoc kde sa dalo,pisala som staznosti na jednotlive nemocnice,pretoze ju presuvali z jednej do druhej atd.prepacte bolo to velmi komplikovane a nechcem veci vytrhavat z kontextu,zapojil som do toho ambasadu a vsetky mozne institucie ale aj treti sektor,podarilo sa mi dostat deti domov,medzitym sa mi narodil syn,ktoreho som usla porodit do francuzka...vsetko mam zdokumentovane u nas nedoslo k sudu,sama som mala zaujem o sud pretoze som citila ujmu ale zo slov ambasady mi odpisali ze ziaden anglicky pravnik sa toho nechcel ujat....radim urcite byt ostrazity,zachovat si chladnu hlavu,neprejavujte ani agresiu ani strach pred nimi ale robte potichu vsetko preto aby ste sa odtial dostali do bezpecia co najskor,kontaktujte pravnika,neziskove organizacie tam i na slovensku....nebudte na to samy,chcem verit ze vasho pripadu sa ujal normalny uradnik,zalezi na veducom pracovnikovi ktory to vedie,moja skusenost je strasna ale nechcem vas hnat do paniky,z nemocnice dostat dieta je velmi tazke,uvidime ci vas ozaj pustia za tie tri dni,velmi vam to prajem,ja osobne som sa tvarila akoze nic ale neverila som im a robila vsetko preto aby som odtial moje dieta dostala.drzte sa,som chora teraz prepacte zle sa mi sustreduje ale pridem sa sem na starnku pozriet