Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti
Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.
@wewus1234 no ved prave je to divne ze 4r dieta, ci jej ho nechcu ukradnut, ci sa im nezda vhodne 😝 😝 😝 😝 😝
no do kelu, kamoska je slovenka???
@strawberry17 ani neviem,ci jej to mam povedat,aby neotvarala dvere,lebo uz odvtedy mala nebola hadam aj 2 tyzdne v skolke a je v strese,ze co bude
@strawberry17 urcite jej ho nechcu ukradnut.,teraz im dost deti chyba v skolke a mozno aj ostatnych upozornili na dochadzku.,ano je slovenka
@wewus1234 zuzana581 tu teraz hodila pred chvilou rady ako sa spravat pri kontakte so ss, URCITE ich skopiruj a posli tej kamoske....no pre mna by to bol dovod uz na balenie sa ☹
@wewus1234 no preistotu jej daj prečítať to dlhé, čo som hodiĺa na predošlú stranu. Sú to rady právnika Iana Josepha, ktorý pomáha rodičom pri forced adoption. Jeho stránka http://www.forced-adoption.com/introduction.asp
Radšej nech má tieto veci naštudované..
@strawberry17 ja ti tak poviem,co som znamym hovorila o tychto pripadoch,tak sa len pousmiali a co ''ved my sme dobre mamy,nam to nehrozi'' a kukali na mna ako puk.,a vraj zbytocne stresujem.,a co mam s nimi robit?uz si iste o mne myslia,ze som hysterka ☹
@wewus1234 pozri, upozorni ju na to, posli jej tie rady, VAZNE, vela bab tu pisalo, ze maju problemy so ss ked dieta par dni vymeska...neberte to radsej na lahku vahu, citam o tom vela, pre SS je to dovod na odobranie dietata ze s ao neho nestaraju, neposielaju ho do skoly a ktovie ci nie je tyrane ked ho nechcu "ukazat" v skole, a bla-bla, oni si uz dovody najdu
@wewus1234 no ved aj slavik bola skepticka na zaciatku...
treba kamosku upozornit ze na domovu prehliadku jej nepride ucitelka zos kolky ale ss a daj je precitat tie rady
@strawberry17 a si si ista,ze su to ss?nechcem ju zbytocne strasit
@wewus1234 no uz to neobkecas 😀
je to MOZNY dalsi pripad, treba radsej 10x zbytocne predist katastrofe ako potom byt hlavnou temou v tv novinach, nejdem tu teraz robit paniku, ale zrejme ani tvoja kamoska nie je uplne kludna ked sa boji co bude, ze dieta nebolo 2 tyzdne v skolke....
no nezavidim jej
@wewus1234 ano 100percentne SS
@strawberry17 naozaj tam zatial nic nehrozi.,vobec som nechcela aby to tak vyznelo.,mala zacala od septembra chodit do skolky a stalo sa to prvy x tak sme sa nad tym pohorsovali,ze aky tu maju system.,za tie 2 tyzdne chodila po doktoroch,lebo dcere nevedeli dat antibiotika.,az dnes sa jej to podarilo
Kočky, ja sa lúčim.. myslím, že mysia krytie bola úspešná... mne padá hlava, tak musím zalahnúť..
Dobrú noc..
Martin Krpáč ešte "straší na FB" Tí chlapci tuším tiež nikdy nespia.. 😀 No tak dobrú noc.. Kopnite ma už niekto od toho počítača
@wewus1234 ako myslis namatkovo?
chodia praveze CIELENE
nepodcenujte to, situacia sa moze obratit z minuty na minutu, nabehne SS a nejaky dovod si uz najdu, vymyslia
zatial ok ked ziadny list, ziadna navsteva, ale ked pridu musi byt pripravena co povedat, ako reagovat
SS robi problemy uz pri par dnoch a tu ked hovors ze uz 2 tyzdne nechodi do skolky a az dnes dostala antibiotika, tak to bude este dlhsie chybat
samozrejme jej to nezelam a dufam, ze bude vsetko ok, ale urcite ju neupozornovali na tu domovu prehliadku zo srandy
nechcem ta strasit, ale mne staci pocut tak ako pri slavikovi co a ako a uz vidim, ze to ide vzdy ROVNAKO ako u ostatnych
@zuzana581 co martin pisal? mozes do IP
@katarina6 podla toho co pisali baby z Uk tak ano
a nezabudajte ..... NEKOPIRUJEME .... 🙂
@strawberry17 nič nepísal, len ho vidím na chate 🙂 a pred tromi minútami niečo komentoval Darius, ale nekopirujem 🙂
@zuzana581 dnes su zhave linky vsade 😅

@zuzana581 zuzi dobru vec si tu hodila a aj k veci 😵 😵 😵 😵 😵