Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti
Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.
@strawberry17 Zuzi, sme tu posledné 😀
tak baby... nieco pekne na dobru noc 😀
krasne sny!
@strawberry17 už teraz.. tri, štyyy, ri... 🙂
@strawberry17 jasne,dam jej vediet,len nechcem aby sa tu teraz rozsirilo,ze sa jedna o dalsi pripad.,mozno jej len pohrozili,aby sa zlakla a davala malu do skolky.,zatial sa jej nik neozval a dufam,ze ani neozvu
@wewus1234 nebudeme robit paniku, len mi slub, ze kamoska si precita pozorne tie rady co pridala zuzana581
no je na case ist spat - dieta sa mi zobudilo 😀 😝
@katarina6 Nie, len MUSI VZDY zavolat do skoly, ze je mala chora. Ak bude chora dlhsie ako 5 dni, musi doniest papier od lekara. Nie v kazdej skolke ho vyzaduju, ale v tych velkych mestach to tak zvykne byt. Takze nepodcenit, ze ved je to len skolka, tak necham ju den doma a nedam vediet. 😉
@wewus1234 Aj ja som bola upozornena triednou ucitelkou svojho syna na neskore prichody..aby sa uz neopakovali, lebo to budu riesit "inak". Bolo to minuly rok este. Kamosku nestras, len priprav a nech nastuduje co sa da..ak nie zrovna teraz....ale taketo informacie sa v UK oplati ovladat..ci uz jej alebo niekomu mozno raz bude vediet poradit. A vysvetli jej, ze to nejsu balalajky, ale realita 😉
@strawberry17
@wewus1234 Vidim, ze aj vy "mozete" spat..ako ja 😅
@svetllana no ja vplyvom emocii nie, ale uz by som aj, ale maly ma uz nenecha 😝
@wewus1234 preco?
tak mi ideme este skusit aspon 2-3 hodky pospat, dobru nocku 🙂
Padla infoska na FB o Slavke a ja len dufam a verim,ze je to pravda 🙂
@pepa10 nmeozes to sem skopcit? Nemozem to na fb najst.
Som na telefone, tak sa mi to neda, ale najdete to na stranke Ivany pod prispevkom vstup Dariusa a Martina v spravach joj
@pepa10 už sa tu písalo.....tak ešte raz pre Teba 😉
prosíme nekopírujte sem nič z FB stránky ohľadom S.
tiež som si tie správy čítala a myslíme si,že to môže uškodiť.
Lebo ako sme si mohli všimnúť tie príspevky sa hneď z FB zmazávajú......
ta informacia na stranke I.B. stale je tak kuknite- ale ak by to bola pravda-tak fajn- len sa rozum zastavuje, ze 21.strocie :( a inu sancu clovek nema
Zohnal niekto sestru slavky???????
@martina005 Ospravedlnujem sa 🙂 Ale aj tak FB je omnho viac sledovanejsi aj "vacsimy gorilami" ako MK a nemyslim ze nejaka drobna neskopirovana info, ktora nedava presne udaje a mena by nejak drasticky uskodila. Tod moj nazor 🙂 Nic v zlom tym nemyslim.Hlavne je, nech to dobadne dobre a drzime palce.
@sunny170 áno ešte včera Dárius 😉
@pepa10 Myslím si,že včas sa dozvieme všetky informácie. Ale ako Tebe tak aj mne sú jasné niektoré tie správy 😉
ide o to,že sa tu ohľadom S. kopírovalo všetko z FB......doslovne.
drobná info,čo si kto myslí asi až tak nevadí 🙂
@martina005 super, ja uz som vcera spala, tak som rada, ze sa mu to podarilo...
... tak som to vcera spravne pochopila 😉 Halleluyah! 😀
hovorim muzovi: "oni fakt u****li! mozeme teda sifrovat 😉 a muz len nasraty vyraz: Nechcem o tom uz nic pocut! a ja hovorim: to vies, ty si pozeras akcne filmy v tv, a ja si citam tie realne na nete! 😎

kedy ideme spat? 😀