icon

Social Services v Anglicku a vlastné skúsenosti

slavik79
10. dec 2012

Ahojte, najdu sa tu mamicky, ktore maju skusenosti ci uz negativne alebo pozitivne so Social Services v UK? S mojou 3 a pol mesacnou dcerou som totiz v nemocnici, ma zlomenu klucnu kost a my s partnerom nevieme ako, ani kedy sa to mohlo stat. Hned v ten vecer sme mali pohovor s pracovnikmi SS, s policiou, s uradom na ochranu tyranych deti, boli u nas doma pozriet ako zijeme, museli sme podpisat ze ostaneme v nemocnici minimalne 3 dni. Sice nam kazdy hovori ze sa nemame coho bat, ale viete...ked uz clovek pocul o Ivane Boorovej a ostanych pripadoch odobratia deti, tak je zrejme, ze nas strach je opravneny. Poprosim o prispevky mamicky, ktore nieco podobne zazili na vlastnej kozi, nie o tom ze niekto nieco cital alebo pocul. Toho som sa uz napocuvala za posledne 3 dni az az. Dakujem.

strawberry17
15. dec 2012

kedy ideme spat? 😀

zuzana581
15. dec 2012

@strawberry17 Zuzi, sme tu posledné 😀

katarina6
15. dec 2012

tak baby... nieco pekne na dobru noc 😀

https://www.youtube.com/watch?v=1NNy289k6Oc

krasne sny!

zuzana581
15. dec 2012

@strawberry17 už teraz.. tri, štyyy, ri... 🙂

wewus1234
15. dec 2012

@strawberry17 jasne,dam jej vediet,len nechcem aby sa tu teraz rozsirilo,ze sa jedna o dalsi pripad.,mozno jej len pohrozili,aby sa zlakla a davala malu do skolky.,zatial sa jej nik neozval a dufam,ze ani neozvu

zuzana581
15. dec 2012

@katarina6 dobréééé

zuzana581
15. dec 2012

@wewus1234 no ak má blonďáčika s modrými, prípadne zelenými očami, tak by som moc kludná nebola.. Ale jasné, netreba nikoho strašiť.. Je ale dôležité, aby mala podstatné info skôr ako sa nedajboh niečo stane..

strawberry17
15. dec 2012

@wewus1234 nebudeme robit paniku, len mi slub, ze kamoska si precita pozorne tie rady co pridala zuzana581

strawberry17
15. dec 2012

no je na case ist spat - dieta sa mi zobudilo 😀 😝

svetllana
15. dec 2012

@katarina6 Nie, len MUSI VZDY zavolat do skoly, ze je mala chora. Ak bude chora dlhsie ako 5 dni, musi doniest papier od lekara. Nie v kazdej skolke ho vyzaduju, ale v tych velkych mestach to tak zvykne byt. Takze nepodcenit, ze ved je to len skolka, tak necham ju den doma a nedam vediet. 😉

svetllana
15. dec 2012

@wewus1234 Aj ja som bola upozornena triednou ucitelkou svojho syna na neskore prichody..aby sa uz neopakovali, lebo to budu riesit "inak". Bolo to minuly rok este. Kamosku nestras, len priprav a nech nastuduje co sa da..ak nie zrovna teraz....ale taketo informacie sa v UK oplati ovladat..ci uz jej alebo niekomu mozno raz bude vediet poradit. A vysvetli jej, ze to nejsu balalajky, ale realita 😉

svetllana
15. dec 2012

@strawberry17
@wewus1234 Vidim, ze aj vy "mozete" spat..ako ja 😅

wewus1234
15. dec 2012

Stale rozmyslam nad Slavkou
@svetllana

strawberry17
15. dec 2012

@svetllana no ja vplyvom emocii nie, ale uz by som aj, ale maly ma uz nenecha 😝

strawberry17
15. dec 2012

@wewus1234 preco?

strawberry17
15. dec 2012

tak mi ideme este skusit aspon 2-3 hodky pospat, dobru nocku 🙂

pepa10
15. dec 2012

Padla infoska na FB o Slavke a ja len dufam a verim,ze je to pravda 🙂

hanuliq
15. dec 2012

@pepa10 ake info?? nieco pozitivne?

ladydianuska
15. dec 2012

@pepa10 nmeozes to sem skopcit? Nemozem to na fb najst.

pepa10
15. dec 2012

Som na telefone, tak sa mi to neda, ale najdete to na stranke Ivany pod prispevkom vstup Dariusa a Martina v spravach joj

martina005
15. dec 2012

@pepa10 už sa tu písalo.....tak ešte raz pre Teba 😉
prosíme nekopírujte sem nič z FB stránky ohľadom S.
tiež som si tie správy čítala a myslíme si,že to môže uškodiť.
Lebo ako sme si mohli všimnúť tie príspevky sa hneď z FB zmazávajú......

kingstonka
15. dec 2012

ta informacia na stranke I.B. stale je tak kuknite- ale ak by to bola pravda-tak fajn- len sa rozum zastavuje, ze 21.strocie :( a inu sancu clovek nema

sunny170
15. dec 2012

Zohnal niekto sestru slavky???????

pepa10
15. dec 2012

@martina005 Ospravedlnujem sa 🙂 Ale aj tak FB je omnho viac sledovanejsi aj "vacsimy gorilami" ako MK a nemyslim ze nejaka drobna neskopirovana info, ktora nedava presne udaje a mena by nejak drasticky uskodila. Tod moj nazor 🙂 Nic v zlom tym nemyslim.Hlavne je, nech to dobadne dobre a drzime palce.

kveta
15. dec 2012

@pepa10 Moze uskodit. Da sa stopovat ako sa dotycny k info dostal.

martina005
15. dec 2012

@sunny170 áno ešte včera Dárius 😉

pepa10
15. dec 2012

@kveta To budu stopovat skor tich na FB odkial to maju, ale nejdem to tu rozoberat, ze FB skumaju skor ako MK.

martina005
15. dec 2012

@pepa10 Myslím si,že včas sa dozvieme všetky informácie. Ale ako Tebe tak aj mne sú jasné niektoré tie správy 😉
ide o to,že sa tu ohľadom S. kopírovalo všetko z FB......doslovne.
drobná info,čo si kto myslí asi až tak nevadí 🙂

sunny170
15. dec 2012

@martina005 super, ja uz som vcera spala, tak som rada, ze sa mu to podarilo...

katarina6
15. dec 2012

... tak som to vcera spravne pochopila 😉 Halleluyah! 😀
hovorim muzovi: "oni fakt u****li! mozeme teda sifrovat 😉 a muz len nasraty vyraz: Nechcem o tom uz nic pocut! a ja hovorim: to vies, ty si pozeras akcne filmy v tv, a ja si citam tie realne na nete! 😎