Som na PN - rizikové tehotenstvo a partner je PN
Ako to riešiť, aby som neochorela, ak bývame v byte? Môžem ísť k rodičom? Musím ísť predtým za gynekológom alebo to oznámiť soc. poisťovni alebo odísť len tak. Mám určené vychádzky 3 hod. denne. Vďaka.
@sima33310 alebo partnera izolovat do izby a ked pojde na wc tak si da rusko ;) vy umyvat ruky .....tak sme dvakrat fungovali pri covide ked manzel mal ja som zatial.klop klop neschytala a to mame.male.dieta ak som mu davala.jedlo obklady isla som.do spalne s rúškom
@sima33310 ty to musíš zahlásiť u lekára ktorý PN vypísal a aj ty na SP.....ak ti príde kontrola a ty nebudeš mať dôvod prečo nie si doma, tak ty porušuješ liečený režim.....a nikoho nebude zaujímať že aj partner je PN.....na PN sa má dodržiavať liečebný režim, čiže byť na adrese ktorá je uvedená na PN.....samotná diagnóza a teda ani to že si tehotná nebude nikoho zaujímať....kontroluje sa dodržiavanie liečebného režimu.....

@sima33310 uviesť lekárovi, ktorý ťa vypísal na PN dôvod, prečo potrebuješ odísť. on to zahlási na soc. poisťovňu a môžeš ísť...