Vychádzky pri rizikovom tehotenstve?

paaat
6. sep 2011

Ak ma lekar vypise na rizikove tehotenstvo,tak musim byt len doma alebo budem mat aj vychadzky?

zivika
6. sep 2011

ja som mala vychadzky od 9 do 11 a od 13 do 15...

sisaha
6. sep 2011

zalezi aku diagnozu ti napise. Ak mas diagnozu krvacanie, tak si bez vychadzok.., ak ti napise inu, moze ti dat aj vychadzky..

mirka00
6. sep 2011

ja mám tiež rizikové po dvoch potratoch ma hned dala na PN a mám vychádzky od 14.00 do 18.00 a ked som napr.niekde šla,na dlšie mimo domu tak som to nahlásila zdrav.sestre a ona to už nahlasila na sociálku,takže bez problémov.ale kludne si idem ráno nakupit.

martinkatinka
6. sep 2011

Ja som mala rizikové ale mala som vychádzky... záleží od doktora či ti napíše a prečo si na rizikovom

anjelicek26
6. sep 2011

Vychadzky mat budes, ved zasa musis normalne zit, nakupit si ci sa najest, ist k lekarovi, oni ti to v poistovni presne povedia, ked im zavolas. Nie je to vsade rovnako.

A ako pise @sisaha - velmi zalezi na diagnoze, ak si doma, lebo mas rizikove pracovisko, napr. chemicka, tak mas vychadzky neobmedzene. Ak krvacas, tak mas lezat doma s vylozenymi nohami. Prijde mi to celkom logicke.

henulienka
6. sep 2011

Prvých 14 dní vychádzky mať nemôžeš, a potom ako píše @sisaha , podľa diagnózy. Ja som pred ôsmimi rokmi bola na rizikovom, mala som vychádzky, ale sestrička mi rovno povedala, že k tehotným kontroly nechodia. Ale ak dobre viem, teraz už chodia aj k tým, tak treba dať pozor a dodržať ten čas.

Inak vedeli ste, že keď ste vypísaná počas tehotenstva ( nemusí byť rizikové, stačí klasická PN-ka kvôli dochádzaniu alebo tak) tak sa vtedy nemôžete vydať??? Ja som tak spravila, a bol z toho obrovský prúser.... doktor mi spätne ukončil PN-ku a potom urobil novú akože od pondelka po svadbe. Ja som ani netušila aký je to problém, strašne ma to potom mrzelo, lebo z toho mohol mať on problém.

Ja viem, mimo témy, ale to len tak na upozornenie 🙂

gazovicka
6. sep 2011

ja som na rizikovom od 3 mesiaca tehotenstva a vychadzky mam od 10-12 a od 15-17 .. vraj je to maximum 4 hodiny denne... tak mi povedal...

lucka1987
6. sep 2011

podla toho co ti napise za diagnozu.. napr . ako ja som mala krvacanie a nemala som vychadzky cele tehu... ale ked bolo treba sla som niekam. pretoze krvacanie som mala len prvy trim.
ked tak sa opytaj na ne. obvykle davjau vychadzky dve hodiny doobeda a dve poobede.

sirell
9. sep 2011

ja so mala rizikove tehu pred 5 rokmi, vychádzky som mala 9-11 a 15-17 hod, ale nie je problem si cas vychadzok dohodnut. Raz som chcela ist na vikend mimo mesta, tak som zavolala do soc. poistovne a pani mi povedala ze OK, mozem cestovat, ze tehotnym na kontroly aj tak nechodia 🙂 .

akika722
10. sep 2011

ja som bola na rizikovom pri oboch deťoch a to od začiatku a veselo som si cele dni pobehovala kade tade 🤐 😅

amadora
10. sep 2011

ja som vychádzky nemala ale chodila som normálne dakam keď som potrebovala aj na viac dní, doma by som sa zbláznila 😝

alenockap
10. sep 2011

Ja som bola na rizikovom PN, vydala som sa a nebol žiaden problém, len mi zmenili priezvisko a bolo, ani sa nič nepýtala dr 🙂 , a na začiatku som mesiac nemala žiadne vychádzky a potom mi už dala.

makmitka33
10. sep 2011

ja mám vychádzky od 10-12:00 a od 14-16:00, ale dostala som ich až po dvoch týždňoch 😉

wewe22
10. sep 2011

ja som bola na PN a sestricka mi povedala ze je to nepisany zakon ze tehotne nekontroluju chodila som kade tade a nikto neprisiel teda vobec nepoznam zenu ktora by mala kontrolu

veronique_1
10. sep 2011

Ja poznam viacere, ktorym kontrola prisla, raz dokonca v sobotu, ale jednej neprisla vobec, ta mala lekara v inom meste, ako byvala, tak myslela, ze to bolo tym.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre