icon

Som PN a nebola som doma. Čo ma čaká?

Včera o 17:59

Ahojte, nebudem sa obranovat, viem že mi poviete viaceré že tak mi treba, ale stalo sa. Som na PN, som tehotná v 17 týždni. Čakám trojičky, mám rizikové tehotenstvo. Už týždeň som potrebovala ísť do banky. Vždy mi ale v čase vychádzok bolo zle. Dnes to bolo lepšie tak som išla, bohužiaľ cestou domov bola na ceste nehoda a stala som takmer hodinu v zápche. Prišla som domov 10 minut po skončení vychádzok, kontrola zo sociálky bola 4 minúty po skončení.
Prosím čo bude ďalej ? Ja na PN budem až do materskej. Ostanem bez peňazí až do materskej ? Alebo tento daný mesiac ? Alebo mi dajú aj nejakú pokutu ? Neviete prosím ako to bude ?

petulda333
Včera o 20:08
@anonym_5f8556

@anonym_autor no a teraz daj tu o červenej ciapocke. Ty si typicky príklad využívania PNky. Hodinu stat v zápche? A to kde si mala banku?

@anonym_5f8556 zijem na dedine,do mesta to mam necelych 20min. Minule nehoda na ceste a zapchy zo vsetkych stran do mesta cez 2h

anonym_5f8556
Včera o 20:11
@petulda333

@anonym_5f8556 zijem na dedine,do mesta to mam necelych 20min. Minule nehoda na ceste a zapchy zo vsetkych stran do mesta cez 2h

@petulda333 dokaz, ze si v tej zápche aj naozaj bola.

petulda333
Včera o 20:14
@anonym_5f8556

@petulda333 dokaz, ze si v tej zápche aj naozaj bola.

@anonym_5f8556 a ako to mam dokazat?

atikab
Včera o 20:20
@anonym_5b4e91

Ja by som neklamala a skusila im napísať alebo zavolať. Že si šla do banky vybrať si peniaze pretože si nemala za čo si kúpiť jedlo. A si nestihla sa vrátiť pretože bola na ceste nehoda. Veď sa to dá overiť či bola nehoda...

@anonym_5b4e91 a toto nie je klamanie? Navyše si nemyslím, ze by v dnešnej bezhotovostnej dobe niekto uveril argumentu, ze si peniaze do banky musela ist vybrať, aby si mohla kúpiť jedlo...

koniarova
Včera o 20:31

Nerieš. Prídeš o 1 mesiac PN, keď sa už inak nebude dať. Nejako to už s mužom dáte. Ale určite by som sa išla ešte poradiť s dr. To si mala ako prvé urobiť.

kavasmliekom
Včera o 20:39

Čiže 6 minút vás delilo od toho, aby ste sa stretli? Si mohla hneď volať na to číslo, čo ti nechali na lístku a volať, možno boli ešte na parkovisku, alebo len okolo bytovky, mohla si to ešte poriešiť. Teraz už neskoro. Len povedať pravdu a veriť, že ti uveria.

anonym_e532fe
Včera o 20:47
@tatisna

@anonym_autor treba skúsiť argumentovať že keď si sa vracala tak Ti prišlo nevoľno a musela si niekde ostať sedieť, aby si neodpadla. To sa tehotným stáva. Tehotnú by nemali šikanovať že nedodržiava vychádzky...

@tatisna prečo by nemali? Tehotenstvo není choroba.

anonym_e92e41
Včera o 20:50
@anonym_e532fe

@tatisna prečo by nemali? Tehotenstvo není choroba.

@anonym_e532fe čakať trojičky je úplne iná situácia ako jedno. Ale aj tak si nemyslím, že by mala klamať. Neštastná situácia bohužiaľ.

anonym_e532fe
Včera o 20:53
@anonym_4aee32

Inak, ak ti môžem poradiť, určite spomeň, že čakáš trojičky. Myslím, že aj pracovníčky sú len normálne ženy, matky. Keď si predstavia, čo vás čaká, určite sa obmakcia. 😁😁

@anonym_4aee32 a co to ma s tým ked nedodržala vychádzku, že čaká trojicky? Mala dodržať, to je cele.

veronicka1901
Včera o 20:56
@anonym_13285a

@anonym_autor blabla toto si myslis ze ti zozeru? to vzdy ked si mala ist do banky ti bolo akurat zle?

@anonym_13285a Vy ste ale chápava osoba, klobúk dole 😐. Áno, niektorým ženám je v kuse zle, aj do konca tehotenstva.

anonym_13285a
Včera o 20:57
@veronicka1901

@anonym_13285a Vy ste ale chápava osoba, klobúk dole 😐. Áno, niektorým ženám je v kuse zle, aj do konca tehotenstva.

@veronicka1901 ano aj mne bolo zle a ano ked mam vychadzky idem vtedy, este nieco?

petulda333
Včera o 20:57
@veronicka1901

@veronicka1901 presne,mne bolo obe tehotenstva zle. Prevraciala som ich. Ak som chcela ist von,najlepsie mi bolo skoro rano ci neskor vecer. Zial vychadzky v inom case. Uplna hlupost toto

anonym_13285a
Včera o 20:58
@anonym_e92e41

@anonym_e532fe čakať trojičky je úplne iná situácia ako jedno. Ale aj tak si nemyslím, že by mala klamať. Neštastná situácia bohužiaľ.

@anonym_e92e41 je tehotna a je uplne jedno s kolkymi detmi, poznam zeny co tak grcali ze schudli este menej nez mali na zaciatku. a to, co idu riesit veci mimo hodin, je na kazdom

veronicka1901
Včera o 21:04
@anonym_13285a

@veronicka1901 ano aj mne bolo zle a ano ked mam vychadzky idem vtedy, este nieco?

@anonym_13285a Nie nič. Keď neviem pomôcť, tak radšej neubližujem. A ešte ako anonym.

anonym_dfdc97
Včera o 21:06
@anonym_13285a

@anonym_13285a a ty si nečítala? Ona v rámci vychádzky bola. Akurat že meškala pretože čakala v kolóne. Nič nové na slovensku..

anonym_13285a

@anonym_autor autorka co tak zavolat na sp alebo zajst a opytat sa a vysvetlit im situaciu? hm?

anonym_13285a
@anonym_dfdc97

@anonym_13285a a ty si nečítala? Ona v rámci vychádzky bola. Akurat že meškala pretože čakala v kolóne. Nič nové na slovensku..

@anonym_dfdc97 to nema ako dokazat ze?

veronicka1901
@petulda333

@veronicka1901 presne,mne bolo obe tehotenstva zle. Prevraciala som ich. Ak som chcela ist von,najlepsie mi bolo skoro rano ci neskor vecer. Zial vychadzky v inom case. Uplna hlupost toto

@petulda333 No veru, nie je to nič výnimočné 😐. Mne bolo tiež zle pri všetkých troch deťoch a chodila som do práce k tomu, no hnus. Našťastie okolo toho 16 týždňa to vždy pominulo. Dokážem pochopiť, že niekomu je zle aj dlhšie, stále, vracia,.... Čo nedokážem pochopiť, je anonymné vyjadrovanie názoru, ktoré nikomu nepomôže.

anonym_13285a
Včera o 21:07
@veronicka1901

@petulda333 No veru, nie je to nič výnimočné 😐. Mne bolo tiež zle pri všetkých troch deťoch a chodila som do práce k tomu, no hnus. Našťastie okolo toho 16 týždňa to vždy pominulo. Dokážem pochopiť, že niekomu je zle aj dlhšie, stále, vracia,.... Čo nedokážem pochopiť, je anonymné vyjadrovanie názoru, ktoré nikomu nepomôže.

@veronicka1901 ked niekomu ostane stipka uvazovania, pochopi, ze ma otazku smerovat inam. my jej sem napiseme a mozno opak bude pravdou. a? pomozeme tym autorke?

anonym_e92e41
Včera o 21:10
@anonym_13285a

@anonym_e92e41 je tehotna a je uplne jedno s kolkymi detmi, poznam zeny co tak grcali ze schudli este menej nez mali na zaciatku. a to, co idu riesit veci mimo hodin, je na kazdom

@anonym_13285a nie je jedno s koľkými. Ja som tiež vracala tak že som mala ešte menej kg a ani omylom to nejdem porovnávať s tak rizikovým tehotenstvom ako keď žena čaká trojičky. Keby sa nestane nehoda, tak je včas doma. Ako realne čo mala robiť? Odstaviť auto v strede cesty a teleportovať sa domov? Či nemá nikde chodiť nasledujúce mesiace, lebo keby náhodou? Prakticky pravidlá porušila, tomu chlápeme ale kde sa preboha podela ľudskosť.

anonym_13285a
Včera o 21:13
@anonym_e92e41

@anonym_13285a nie je jedno s koľkými. Ja som tiež vracala tak že som mala ešte menej kg a ani omylom to nejdem porovnávať s tak rizikovým tehotenstvom ako keď žena čaká trojičky. Keby sa nestane nehoda, tak je včas doma. Ako realne čo mala robiť? Odstaviť auto v strede cesty a teleportovať sa domov? Či nemá nikde chodiť nasledujúce mesiace, lebo keby náhodou? Prakticky pravidlá porušila, tomu chlápeme ale kde sa preboha podela ľudskosť.

@anonym_e92e41 k comu jej pomozu nase rady, ved nech ide na SP a vysvetli.

anonym_e92e41
Včera o 21:17
@anonym_13285a

@anonym_e92e41 k comu jej pomozu nase rady, ved nech ide na SP a vysvetli.

@anonym_13285a lebo hľadá útechu a možno niekoho kto má skúsenosti? To, že niekto napíše na koníka neznamená, že to rieši len s babami z koníka.

zazka666
Včera o 21:31

Baby, neporieši to s vami. Ale čo tak len podporu a teplé ľudské slovo? Hmmm

mamaaja82
Včera o 21:48

Harpie anonymne sa uz predviedli.Ja radu nemam,snad len zavolat a vysvetlit.Prajem vsetko dobre a co najmenej stresu.Trojicky to je,wou.😍

anonym_5f8556
Včera o 22:00
@veronicka1901

@veronicka1901 a zaujímavé, že sú stále iba na rizikovom, pekne doma s vychádzkami. Nemali by byť potom hodpitalizovane a pod dozorom?

anonym_5f8556
Včera o 22:02
@anonym_e92e41

@anonym_e92e41 ľudskosť je v tom, ze raz ma byt doma, tak nech je doma. A ked si chce niekde trajdit, nech nie je na PNke.

anonym_dfdc97
Včera o 22:22
@anonym_5f8556

@anonym_e92e41 ľudskosť je v tom, ze raz ma byt doma, tak nech je doma. A ked si chce niekde trajdit, nech nie je na PNke.

@anonym_5f8556 ty musíš byť tiež totálne vypatlana 🤦‍♀️ lebo človek ktorý je na PN už nemá právo ísť ani von na čerstvý vzduch však...

anonym_e92e41
Včera o 22:22
@anonym_5f8556

@anonym_5f8556 toto už je čisté trollovanie. Osoba pri zmysloch toto nenapíše. Ale dobrý pokus, najprv som sa normálne chytila

anonym_5f8556
Včera o 22:40
@anonym_dfdc97

@anonym_5f8556 ty musíš byť tiež totálne vypatlana 🤦‍♀️ lebo človek ktorý je na PN už nemá právo ísť ani von na čerstvý vzduch však...

@anonym_dfdc97 ma pravo ísť v čase vychádzky. To by si potom každý mohol povedať, že sa iba niekde "zdrzal". A potom teda naco kontroly? A načo aj vychádzky? Vsak nech si robia čo chcú 24/7, sú predsa iba na PNke, nie vo vazeni, nie?

anonym_9f2fa0
Včera o 23:30

Prečo si im hneď nevolala? Za 6 minut museli byť niekde v okolí, mohli sa vrátit a ty im vysvetliť, čo sa stalo. Či teraz napíšeš, že si to zistila až večer lebo si sa nepozrela hneď do schránky? Tie kontroly často chodia tesne pred začiatkom vychádzok, alebo tesne po ich skončení. Presne preto, že si ich ludia svojvolne predlžuju. A ani sa tym kontrolam necudujem, ked tu ženy len ocikaju test a už chcu ist na pn.