icon

Som PN. Môžem ísť s chorým synom k lekárovi?

9. nov 2021

Dobry den prajem som na Pn mozem ist so synom k lekarovi ked je chory?

petamich
9. nov 2021

iba v case tvojich vychadzok

nicoli02
9. nov 2021

podľa mňa nie, jedine keby si to takto skombinovala s tými vychádzkami, alebo s tým, keď pôjdeš so sebou k lekárovi.

cica8
9. nov 2021

Zavolaj lekárovi a ten ti poradí...

klip0
9. nov 2021

V čase vychádzok môžeš. Inak nie

rachel36a
9. nov 2021

Mozes, pokoial ides s nim k lekarovi. Daj si potvrdit navstevu u lekara keby ti nahodou prisla kontrola.

klip0
9. nov 2021

@rachel36a ale ona ako práceneschopná nemôže robiť doprovod na vyšetrenie. Musí ísť s dietatom niekto iny, ona môže k lekárovi len sama so sebou

lily14
9. nov 2021

Určite kedykoľvek,ale pýtaj papier od dr že si tam bola...mne tak raz prišla kontrola a s papierom ok

lily14
9. nov 2021

@klip0 nie je pravda

rachel36a
9. nov 2021

@klip0 moze, volala som na SP, ked som bola PN a ochorel aj syn. Ako doprovod neplnoleteho dietata k lekarovi moze ist rodic aj ked je PN

klip0
9. nov 2021

@rachel36a kolegyňa volala tiež a povedali jej že nemôže 🤷🏻‍♀️ tak neviem 🤷🏻‍♀️

makova333
9. nov 2021

Moze. Treba doklad od dr. pre pripad, ze by prisla kontrola, vydokladuje. Nie kazdy ma niekoho, kto mu pojde k lekarovi s dietatom a dieta do 18 rokov lekar nevysetri bez zakonneho zastupcu.

autor
9. nov 2021

Dakujem dievcata

rachel36a
9. nov 2021

@klip0 bola som tak x krat, ak ked som mala kontrolu.

klip0
9. nov 2021

@rachel36a tak potom beriem späť, mne len kolegyňa hovorila že jej povedali na sociálke že nesmie 🤷🏻‍♀️

autor
9. nov 2021

@rachel36a prosim vas a ake vam davali potvrdenie? Nestaci mi zdravotny zaznam otom ze som tam bola?

rachel36a
9. nov 2021

Priepustku som si dala potvrdit..

cica8
9. nov 2021

@klip0 máš to potvrdene že nemôže alebo si to iba myslíš.... Lebo napr osamelá matka ktorá fakt nemá pri kom nechať dieťa a je sama PN, predpokladám ze nenechá dieťa choré a ide hned

klip0
9. nov 2021

@cica8 napísala som, že kolegyňa volala na sociálku a povedali jej takto. Ja sama som to neriešila
Tu baby ale píšu že im povedali že môžu ísť

cica8
9. nov 2021

@klip0 by som tie baby na socialke voľákde poslala pretože nenechám dieťa choré predsa.