icon

Som v Čechách bez dokladov

babo1407
9. nov 2018
babo1407
autor
9. nov 2018

Takze priatelia mam otazocku..... okradli ma na hlavaku v prahe... ano nahlasil som to na policii... ale novy obciansky som si nevybavil a som spat v cechach bez dokladou... chodim normalne do prace atd.... co my hrozi ak ma chytia bez dokladov ? mam len karticku poistenca a doklad o tom ze som to nahlasil...za odpovede vopred dakujem

whatever1
9. nov 2018

@babo1407 ahoj, neboj nikto ta nebude stihat za to ze ta okradli. Nos ale so sebou ten preukaz a papier od policie. A podaj si ziadost o nový obciansky. Malo by sa dat aj v Prahe. Myslim že do 30dni od nahlásenia straty musis podat ziadost inak pokuta par eur. Ja som nemala občiansku pár rokov od nahlasenia straty a nikto neriešil strašne som sa bala ale mala som aspon pas.Len teraz nedavno som to riesila.

babo1407
autor
9. nov 2018

@whatever1 ahoj no ja nemam ani ten pas ten je tiez fuc...

ibrunova
9. nov 2018

@babo1407 a na čo čakáš?

babo1407
autor
9. nov 2018

@ibrunova no ono je to zlozitejsie, byvam s priatelkou teda u nej, ta si mysli ze je to vybavene ... ale nieje... a peniaze ma nastarosti ona... som totiz lieceny alkoholik... takze budem musiet neako vymysliet ako sa dostat bud teda do prahy alebo na svk... len ma zaujmalo ze ako dlho takto mozem existovat a co my hrozi ak ma chytia...

beky1813
9. nov 2018

To zase sa niekto nudi?

babo1407
autor
9. nov 2018

@beky1813 nie normalne sa pytam viem znie to ako rozpravanie blazna ale zial bohu je to tak

sissy27
9. nov 2018

@babo1407 nájdi rýchlo brigádu, aj jednorazovú a zarob si na cestu alebo na kolok alebo čo vlastne 🙄

ibrunova
9. nov 2018

@babo1407 v Prahe to nevybavíš, iba na SK.

whatever1
9. nov 2018

@ibrunova Vybavi aj tam. Ja som v tiez v cz a na policajtoch mi povedali ze obcianku vybavim v Prahe alb hocikde na sk.

whatever1
9. nov 2018

@babo1407 frajerka ti dala prachy na obcianku a ty si ich prepil?😂😂😂👍neboj nikto ta nechytí..jedine ak tvoja frajerka za usi a kopne ta do riti😆

whatever1
9. nov 2018

@babo1407 počuj ak si ozaj nerobis srandu, tak si radšej zavolaj na to oddelenie kde to chces vybavovat a opytaj sa co vsetko musis priniest sebou, aby si tam nemusel chodiť na dva krat. Nezabudni povedat že máš len zdrav.kartu a ten papier. Určite budu chcieť rodný list. Mne pred rokmi tiež ukradli doklady v irsku, ale to som nemala som ani zdrav preukaz. Mohli mi vystaviť len pas.Musela som dokazovať narodnost a potom identitu. Chceli môj rodný list, mamin aj otcov rodny list, ich sobasny list.nastastie stacili mailom oscanovane...atd..ale ty si iný pripad tak tam urcite najprv zavolaj a pozistuj.

daren1
9. nov 2018

@babo1407 no sranda to neni.Si cudzí štátny príslušník bez dokladu totožnosti. Teoreticky by ťa mohli aj vyhostit

evalin88
10. nov 2018

@babo1407 priznaj sa jej. Hlavu ti neodtrhne!! Stale lepsie ako si vymyslat. Byvaly bol tiez lieceny a z vlastnej skusenosti.. dovera je krehka a ťažko ju ziskať