Stop karanténnym PN a OČR tým, čo sa nedajú testovať
Je pravda ze do budúcnosti všetci čo sa nedajú testovať nedostanú karantennu PN alebo OCR?
@andrejka999 co si o tom myslím mate vyssie.
Vy chodíte po diskusiách a šírite jed medzi ľuďmi. Skúste zvážiť ci je toto konanie také morálne a zhodnotiť ci je správne niekoho bez ďalších informácií o ňom odsudzovať a hanlivo nazývať.
@andrejka999
@andrejka999 skúste nájsť pomenovanie na seba ci svoje konanie. Ešte raz a na hlásim Vaše nevhodné komentáre. Ak nechcete niekomu poradiť, choďte cucat energiu inde.
@marci77 asi ano
@evamarek77 dali ste palec hore v komentári ktorý ma tak označil. "Na nakup môžeš ale PN ani očr nedostanes." Ďalší príspevok "Celá rodina ma byt 10 dní v karanténe." Aby sme to neplietli. Zákaz vychádzania jedna vec. Platí pre netestovanych až na výnimky. Karanténa druhá vec, platí pre pozitívnych. Aspoň to tak chápem a kým sa nič nezmení.
@evamarek77 to samozrejme sledujem ale výklad toho co zverejnia je občas zmatocny. Tak sa radím. Ci niečo nie je v poriadku? Inak nevidím súvis s tým co sme teraz rozeberali.
@evamarek77 odpovede ktoré sú k veci sú úplne v pohode a dosť mi pomohli. Všetkým takýmto ľuďom veľká vďaka za pomoc. ❤️
A vie nmiekto co sa stane ak nas jednocho nestihnu otestovat? Len o toto podlamna kapacitne nedaju, mesto kde byvam nema dostatok persobalu... Takze som zvedava...
@andrejka999 je to dobrovoľne, nikto nikoho nemôže odsudzovať keď nejde je to je ho vec!! Odporúčania?? A od koho? No a ze chce je to normálne keď že sa štát vyhráža keď nepôjdeš.. Pijavice? To ste si mohli odpustiť, pozrite sa najprv na seba... A keď máte zlý deň muž vás nasral tak si radšej niečo dajte a nekazte ľuďom náladu, pekný večer prajem 😊😊
@andrejka999 ty múdra!! Je to dobrovoľne tak chod a drz ústa! A nikomu tu nebudeš hovoriť kto co má robiť! Čo si ty? Jaaaj robis na sociálne čóóó 😂😂ja si dám mliečko a ty si daj niečo tvrdé aby ti to do hlavy udrelo a možno pomohlo.. Ale pochybujem 😉
@andrejka999 stále posudzujeta a bez info. Skúste s tým niečo robiť. Vraví sa podľa seba súdim teba. Príslovia hovoria a ukrývajú veľkú pravdu. Skúste si odpovedať na otázku či vlastne nevidíte vlastne zrkadlo. Komu ste toto všetko hovorili keď áno? Ja nie v zlom, lebo mňa sa toto vaše komentovanie vôbec nedotklo. Skúste zvážiť.
@andrejka999 urazate ľudí. To sú nevhodné komentáre. Stále tomu nerozumiete? Riešte si v prvom rade svoje svedomie. To všetko myslím len a len dobre.

@andrejka999 ty si dobrá trúba