icon

Stop karanténnym PN a OČR tým, čo sa nedajú testovať

beezmeenaa
28. okt 2020

Je pravda ze do budúcnosti všetci čo sa nedajú testovať nedostanú karantennu PN alebo OCR?

Strana
z2
dee01
29. okt 2020

@andrejka999 ty si dobrá trúba

beezmeenaa
autor
29. okt 2020

@andrejka999 co si o tom myslím mate vyssie.

beezmeenaa
autor
Autor odpoveď zmazal
siska53
29. okt 2020

@marci77 a ak dieta ci ja normalne ochoriem, nie kovid, ale bezna choroba.. tak ani vtedy nedostanem pn ci ocr? Hypoteticky..

beezmeenaa
autor
29. okt 2020

Vy chodíte po diskusiách a šírite jed medzi ľuďmi. Skúste zvážiť ci je toto konanie také morálne a zhodnotiť ci je správne niekoho bez ďalších informácií o ňom odsudzovať a hanlivo nazývať.
@andrejka999

marci77
29. okt 2020

@siska53 domnievam sa, ak by bola iná diagnóza, PN a OCR platí štandardne, vždy je to na tom ktorom lekárovi, či vypíše alebo nie

beezmeenaa
autor
29. okt 2020

@andrejka999 skúste nájsť pomenovanie na seba ci svoje konanie. Ešte raz a na hlásim Vaše nevhodné komentáre. Ak nechcete niekomu poradiť, choďte cucat energiu inde.

beezmeenaa
autor
29. okt 2020

@marci77 asi ano

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
beezmeenaa
autor
29. okt 2020

@evamarek77 dali ste palec hore v komentári ktorý ma tak označil. "Na nakup môžeš ale PN ani očr nedostanes." Ďalší príspevok "Celá rodina ma byt 10 dní v karanténe." Aby sme to neplietli. Zákaz vychádzania jedna vec. Platí pre netestovanych až na výnimky. Karanténa druhá vec, platí pre pozitívnych. Aspoň to tak chápem a kým sa nič nezmení.

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
siska53
29. okt 2020

@marci77 len uz..ako to bude socialna poistovna posudzovat.. ako.. ja verim, ze budeme ok.. a teda ,ze nakoniec na testy pojdeme.

beezmeenaa
autor
29. okt 2020

@evamarek77 to samozrejme sledujem ale výklad toho co zverejnia je občas zmatocny. Tak sa radím. Ci niečo nie je v poriadku? Inak nevidím súvis s tým co sme teraz rozeberali.

beezmeenaa
autor
29. okt 2020

@evamarek77 odpovede ktoré sú k veci sú úplne v pohode a dosť mi pomohli. Všetkým takýmto ľuďom veľká vďaka za pomoc. ❤️

zuzulkazu
29. okt 2020

A vie nmiekto co sa stane ak nas jednocho nestihnu otestovat? Len o toto podlamna kapacitne nedaju, mesto kde byvam nema dostatok persobalu... Takze som zvedava...

ika1992
29. okt 2020

@andrejka999 je to dobrovoľne, nikto nikoho nemôže odsudzovať keď nejde je to je ho vec!! Odporúčania?? A od koho? No a ze chce je to normálne keď že sa štát vyhráža keď nepôjdeš.. Pijavice? To ste si mohli odpustiť, pozrite sa najprv na seba... A keď máte zlý deň muž vás nasral tak si radšej niečo dajte a nekazte ľuďom náladu, pekný večer prajem 😊😊

andrejka999
Autor odpoveď zmazal
andrejka999
Autor odpoveď zmazal
ika1992
29. okt 2020

@andrejka999 ty múdra!! Je to dobrovoľne tak chod a drz ústa! A nikomu tu nebudeš hovoriť kto co má robiť! Čo si ty? Jaaaj robis na sociálne čóóó 😂😂ja si dám mliečko a ty si daj niečo tvrdé aby ti to do hlavy udrelo a možno pomohlo.. Ale pochybujem 😉

andrejka999
Autor odpoveď zmazal
beezmeenaa
autor
29. okt 2020

@andrejka999 stále posudzujeta a bez info. Skúste s tým niečo robiť. Vraví sa podľa seba súdim teba. Príslovia hovoria a ukrývajú veľkú pravdu. Skúste si odpovedať na otázku či vlastne nevidíte vlastne zrkadlo. Komu ste toto všetko hovorili keď áno? Ja nie v zlom, lebo mňa sa toto vaše komentovanie vôbec nedotklo. Skúste zvážiť.

beezmeenaa
autor
29. okt 2020

@andrejka999 urazate ľudí. To sú nevhodné komentáre. Stále tomu nerozumiete? Riešte si v prvom rade svoje svedomie. To všetko myslím len a len dobre.

Strana
z2