Stratila som doklad o práceneschopnosti
ahojte poprosim vas o radu,lebo uz fakt neviem ako dalej...som dva tyzdne na pn a vcera som zistila ze som stratila PN tu cast co mi nechal lekar ☹ normalne som z toho asi aj teplotu dostala neviem ci sa to uz niekomu stalo...ci len ja mam taku smolu ☹
Normálne zavolaj lekárovi, či Ti môže vypísať novú, že si ju proste stratila...veď to nemôže byť problém, či?to sa stáva, určite nie si jediná🙂
@lalinko2010 hej hej ,ale ked ona ma svoje cislo ta pn ka tak neviem ci prave to nie je problem ☹
@molly9991 Som volala na socialku ze ako mam dalej postupovat a ta pani mi povedala ze s tym sa este nestretla a ze nevie ako mam postupovat a ze mam zavolat svojmu lekarovi ci mi to moze este raz vyplnit ale dokotorka tam uz neni tak musim cakat do zajtra co bude boze to sa moze stat len mne som zvedava co mi povie doktorka

@molly9991 ahoj, nič sa nedeje. behni za lekárom a vypíše ti novú. žiadna panika. Jednu si aj tak odovzdala zamestnávateľovi, soc. poisťovni a podobne. Takže k lekárovi a vysvetli čo sa stalo.