icon

Stratila som doklad o práceneschopnosti

molly9991
13. okt 2014

ahojte poprosim vas o radu,lebo uz fakt neviem ako dalej...som dva tyzdne na pn a vcera som zistila ze som stratila PN tu cast co mi nechal lekar ☹ normalne som z toho asi aj teplotu dostala neviem ci sa to uz niekomu stalo...ci len ja mam taku smolu ☹

lalinko2010
13. okt 2014

@molly9991 ahoj, nič sa nedeje. behni za lekárom a vypíše ti novú. žiadna panika. Jednu si aj tak odovzdala zamestnávateľovi, soc. poisťovni a podobne. Takže k lekárovi a vysvetli čo sa stalo.

heregova
13. okt 2014

Normálne zavolaj lekárovi, či Ti môže vypísať novú, že si ju proste stratila...veď to nemôže byť problém, či?to sa stáva, určite nie si jediná🙂

molly9991
autor
13. okt 2014

@heregova no dnes som tam bola aaa mam este pohladat ,a v stredu prist povedat co a ako ,ale sestricka povedala ze s tym sa este nestretla,ze nevie co a ako...

molly9991
autor
13. okt 2014

@lalinko2010 hej hej ,ale ked ona ma svoje cislo ta pn ka tak neviem ci prave to nie je problem ☹

misaelka
13. okt 2014

@molly9991 chuda, viem ako taketo neprijemnosti vedia cloveka vystresovat... ja mam tiez stastie na veci podobne... dufam ze sa vsetko dobre vyriesi...

molly9991
autor
13. okt 2014

@misaelka dakujem moc ☹ ja neviem uz som x krat bola na pn a nikdy nic ah jaj ☹

opatova
2. mar 2015

@molly9991 Ako Vam to dopadlo? pretoze mne sa dnes stalo to iste a neviem ako mam postupovat.Dakujem

molly9991
autor
2. mar 2015

@opatova uplne v pohode ,sestricka sice nevedela ale volala na socialku a tam jej povedali aby opisala cislo pnky a len tam nieco napisala,ale uplne v pohodicke sa to dalo 🙂

opatova
2. mar 2015

@molly9991 A cislo pnky mala niekde napisane?

katy2
2. mar 2015

@opatova to cislo PN ma sestricka u seba, lebo cast tych papierov ma ona, jeden mas doma a dalsie su u zamestnavatela... vsetky maju to iste cislo

opatova
2. mar 2015

@katy2 Dakujem 🙂

opatova
2. mar 2015

@molly9991 Som volala na socialku ze ako mam dalej postupovat a ta pani mi povedala ze s tym sa este nestretla a ze nevie ako mam postupovat a ze mam zavolat svojmu lekarovi ci mi to moze este raz vyplnit ale dokotorka tam uz neni tak musim cakat do zajtra co bude boze to sa moze stat len mne som zvedava co mi povie doktorka

adulik76
2. mar 2015

@opatova doktorka ti vypíše náhradné hlásenie. Nič viac, nič menej.

opatova
2. mar 2015

@adulik76 Urcite boze take mam s toho cely den nervy

molly9991
autor
2. mar 2015

@opatova ja som bola taka ista zle mi bolo,ale uuuplne v pohode 🙂 a to co napisala ostalo aj tak doktorke takze ja som s tym nic ani nerobila uz neni sa coho bat 🙂

adulik76
2. mar 2015

@opatova zbytočne si robíš nervy, stať sa to môže každému.... a papier znesie všetko 😉

opatova
2. mar 2015

@adulik76
@molly9991
Dakujem kocky aspon trosku ste ma ukludnili 🙂

molly9991
autor
2. mar 2015

@opatova verim ze je to neprijemne,ale naozaj sa neboj neviem aku mas doktorku,alebo sestricku,ale je to uuuplne v pohode 🙂 moj doktor o tom ani nevedel 🙂