icon

Susedka nám znepríjemňuje život

elend
25. apr 2014

Dobry den. Prosim vas, byvam s priatelkou v novom byte nad starsou susedou, ktora zije v byte sama a zneprijemnuje nam zivot. Vykrikuje urazlive slova na moju priatelku, hlavne vzdy ked som prec. Obcas ju pocujem aj ja ked krici cez panely, alebo z toalety pod nami v byte a nadava na nas, ze sme "k..." a "s..." robime hluk, buchame a trieskame. Je pravda, ze nas byt nesetrime, chodia k nam navstevy - kamarati, ktory obcas skacu po byte, tancujeme, robime oslavy a pod. ale len tak pat-sest krat do mesiaca. Minule u nas bol bratranec s detmi a tie skakali po byte. Ked navstava odisla, suseda zacala vykrikovat nadavky smerujuce na nas. Minule nas urazila a vytocila, tak sme jej zacali kazdy den naschval skakat nad hlavou a ona zase dala naplne telku. Mozem ju udat spravcovi, ze robi hluk v byte? Zvlastne je, ze vzdy je ticho, ked sme aj my ticho a ked buchame, tak aj ona bucha a nadava cez panely. Problem je, ze ked ide okolo nas na chobde, tak si nas nevsima, je skoda, ze vtedy nenadava, aby sme ju mohli udat spravcovi a nastahovat si do jej bytu napr. nasich kamaratov. Vzdy nadava len doma a sa mi zda ze vulgarne nadavky smeruje hlavne na moju priatelku, ale nieje to az tak presne pocut z bytu pod nami.
Uz nevieme ako sa jej pomstit lepsie, ci je ju udat za tresny cin urazky na policiu, alebo spravcovi a povedat mu nech ju da byvat prec.

jabadaba
4. máj 2014

@lyzzy vsak ani ja, ale ked na mna niekto vypuli ociska....veru, stisne ma kde tu. 😀

lyzzy
4. máj 2014

@jabadaba ...jezis....ty si ukaz 😀 .....ty mavas aj zlu naladu?

jabadaba
4. máj 2014

@lyzzy 😀 ale isteze. A aka som vtedy neprijemna.... 😀 😀 😀

lyzzy
4. máj 2014

@jabadaba ....ja sa vtedy s nikym nebavim 😅

jabadaba
4. máj 2014

@lyzzy to ja by som nevydrzala. 😀

lyzzy
4. máj 2014

@jabadaba ...ja v pohode....den,dva 😔

jabadaba
4. máj 2014

@lyzzy oj, to by ma nebavilo. Ja mam rada ak veci prehrmia, aj zla nalada a veci sa utrasu opat do normalu. Niekolkodnove ticho mi nerobi dobre. Ostatne, ja sa ani dlho hnevat neviem, takze akakolvek snaha o ticho ide aj tak sejdrom. My si napr. po hadke s muzom povyplazujeme jazyky, to bez toho nejde. 😀 No a potom bud ticho... 😀

lyzzy
4. máj 2014

@jabadaba ....my si po hadke dame sex 😎

jabadaba
4. máj 2014

@lyzzy a si predstav, kotuhy! 😎

lyzzy
4. máj 2014

@jabadaba ....co??....nepi uz prosim ta....to malo byt kohuty ze?

zita19
4. máj 2014

@elend No dospely zrely jedinec nenapise vetu: Uz nevieme ako sa jej pomstit lepsie...
No mne keby ste nad hlavou 5x do mesiaca santili na party a este naschval skakali tak by som nedrzala hubu... Urcite by som vam nevykrikovala cez stenu ale dosla to povedat priamo ku dveram. Vy sa spravate ako nevycvalani nekompletni pubertaci, stara pani asi tiez to nema vo vezi celkom v poriadku, ale ju ospravedlnujej prichadzajuca starecka demencia. Vas neospravedlni vobec nic
Dobre ste si sadli. Budete si navzajom robit peklo. Aka som rada, ze nie som vasa suseda. Vy traja ste "pekny darecek". To musi byt na prasky aj pre zvysok bytovky mat taku trojku v dome.

zita19
4. máj 2014

@elend Nehnevaj sa na mna, ja som vychodniarka, ale po tom, co vy dvaja stvarate, sa ani necudujem, ze vam nadavaju do primitivov a este to priklincuju vychodniarmi. Je uplne jedno ci vychodniar, liptak ci zahorak. Vase spravanie je ziarivy priklad primitivizmu. Co ste si navarili, to mate. Spravate sa v panelaku ako keby ste vyrastli v chlieve. Kazdy civilizovany jedinec vie, co je nocny klud, ziadny civilizovany jedinec nebude buchat kladivom po plavacke aby ukazal co je hluk... Vy sa zrazu citite urazeni, ze vam nadava do vychodniarov. Mali by ste sa zamysliet nad tym slovom "primitivni", lebo tak sa spravate. Krajina povodu vobec nie je dolezita, dolezita je kvylita tovaru. A u vas dvoch je aspon co sa tyka slusneho spravania, tolentneho spravania a zbytocneho neobtazovania okolia sa je tato kvalita uplne na nule.
Este som nedocitala ani prvu stranu a uz pisem 2. odpoved. Ja som normalne napata co bude dalej. Toto je tak uzasna tema, ze docitam uplne do kona. Tolko aroancie sa len tak lahko nestreta. A obavam sa, ze u vas je tej arogancie ovela viac ako je nadavok od starej pani...

jabadaba
4. máj 2014

@lyzzy ne ne, mysel mam jasnejsiu nez nebo. Kotuhy. 😀 Nevies co to je?

andrejka2424
4. máj 2014

Baby čo nečítate? Veď on sa v ďalšom príspevku priznal,že on je ten ujo,čo s mamkou nadáva tým susedom a musí ísť k policajtom,lebo ho udali za tú vulgárnosť. Tí východniari mladí nie sú celkom mladí,majú 3 decká tuším,najstarší asi 12 ročný. Napísal akože v ich mene,aby získal nejaké názory,ale zámerne nepovedal o tých deťoch,lebo si je vedomí že píše na forum,kde väčšina žien má deti.

jabadaba
4. máj 2014

@andrejka2424 ale ano, citame. Chcel reakciu na spravanie, dostal ju.

lyzzy
4. máj 2014

@jabadaba ....vobec neviem co su kotuhy....naozaj.....daj,som zvedava

anatalia77
4. máj 2014

@lyzzy ja viem,co to je..na slovo kotuhy si daj makcen na pismeno t a u nas su to ako sibaly,prefikanci..nie je to nic urazlive 😀

lyzzy
4. máj 2014

@anatalia77 ...ja viem,ze ma neuraza.....takze koťuhy...si zapamatam a ked to bude aktualne tak mu to poviem 😝

lyzzy
4. máj 2014

@anatalia77 ....zapisala som si to do diara,lebo uz som to aj stihla zabudnut 🙄

jabadaba
4. máj 2014

@lyzzy v tejto suvislosti mi napadlo to zname " po prve nevim co to je a po druhe me to urazi".. 😀 😀

ale dobre si na to sla, neurazam, koťuhami urazit nemozno. 😀 A ani by som si to nedovolila, vsak ja som slusak no.... 😎

lyzzy
4. máj 2014

@jabadaba ...vsak ja viem...pozname sa.Mam to zapisane,takze uz sa len pochytit 😀

anatalia77
4. máj 2014

@lyzzy 😀 ale ked mu to vmietnes do tvare,tak povedz-kotuha-
Kotuhy je mnozne cislo..

lyzzy
4. máj 2014

@anatalia77 ...myslim ze v tej chvili mu to bude jedno ze ci jednotne alebo mnozne cislo 😝 ....no pockaj...ale vacsi gol bude ze si zase na toto slovo nebudem vediet spomenut a budem musiet smatrat po diari 😀

anatalia77
4. máj 2014

@lyzzy 😀 😀
Som si to predstavila..

lyzzy
4. máj 2014

@anatalia77 ....to bude dalsia historka do nasich rodinnych analov 😀

jabadaba
4. máj 2014

@lyzzy 😀 povies, pockaj drahy, mrknem do poznamok co si.... 😀 😀 😀

lyzzy
4. máj 2014

@jabadaba ... 😀 😀 ...uz sa tesim ako sa to vyvinie.

jabadaba
4. máj 2014

@lyzzy snad sa neurazi... 😀

lyzzy
4. máj 2014

@jabadaba ....on?....pri mne?....cosi.....uz si zvykol.Akurat dnes sme boli u svokry a debatili sme a mne napadla nejaka rypava vec....nemohla som ju povedat nahlas,lebo svokrusu by vykotilo.....a len sa smial,ze jak ma trhalo to povedat a nemohla som 😀

jabadaba
4. máj 2014

@lyzzy no esteze ma zmysel pre humor.