icon

SZČO mamičky a OČR na dieťa

Dnes o 08:07

Mamicky, ktore ste szco, poradite mi? Syn ochorel, boli sme dnes u lekara, no zabudla som pytat doklad o ocr. Nikdy za cele podnikanie som nebola na pn ani na ocr, ale tak som si povedala, ved to vyuzijem, ked uz platim tie nekrestanske odvody. Staci mi, ak doklad o zacati a ukonceni ocr poziadam aj na kontrole v piatok, ci mi to uz neprejde?

anonym_2cd093
Dnes o 08:10

@anonym_autor haha, to su ake, tie nekrestanske odvody? 🙂 ved vacsina z vas aj tak plati to minimum. 🙂

autor
Dnes o 08:13
@anonym_2cd093

@anonym_autor haha, to su ake, tie nekrestanske odvody? 🙂 ved vacsina z vas aj tak plati to minimum. 🙂

@anonym_2cd093 mas aj niečo k veci, ci len podrývaš? nepatrím k väčšine

anonym_2cd093
Dnes o 08:17
@anonym_autor

@anonym_2cd093 mas aj niečo k veci, ci len podrývaš? nepatrím k väčšine

@anonym_autor sama poznas odpoved.

autor
Dnes o 08:21
@anonym_2cd093

@anonym_autor sama poznas odpoved.

@anonym_2cd093 založ si, prosím ťa, vlastnu tému, kde si vyleješ svoje komplexy, nespamuj normálne otázky.

anonym_2cd093
Dnes o 08:38
@anonym_autor

@anonym_2cd093 založ si, prosím ťa, vlastnu tému, kde si vyleješ svoje komplexy, nespamuj normálne otázky.

@anonym_autor

Nikdy za cele podnikanie som nebola na pn ani na ocr, ale tak som si povedala, ved to vyuzijem, ked uz platim tie nekrestanske odvody

melanta
Dnes o 08:47

@anonym_autor nie, určite ti lekárka nedá papier o začatí OČR v piatok spätne 5 dní. Zavolaj jej a vypýtaj si OČR od dnes. Čo sa týka výšky OČR, bude podľa odvodov na nemocenské poistenie. Ak už OČR budeš čerpať, čerpaj ju nie do piatku, ale až do nedele, keďže OČR sa platí aj za víkend.

anonym_d4fc56
Dnes o 08:50

Mozem ti vypocitat, ake platis odvody?

luliu
Dnes o 08:55
@anonym_2cd093

@anonym_autor nedá sa spätne a tak ako radi melanta - daj si ju vypísať do nedele, máš o 2 dní viac

@anonym_2cd093 a ty sa spamataj, načo tu rypes, anonym?

anonym_2cd093
Dnes o 09:18
@anonym_d4fc56

@anonym_d4fc56 radsej nenapise.

autor
Dnes o 09:25
@anonym_d4fc56

@anonym_d4fc56 dakujem, to uz si viem vypocitat aj sama.

autor
Dnes o 09:27
@melanta

@anonym_autor nie, určite ti lekárka nedá papier o začatí OČR v piatok spätne 5 dní. Zavolaj jej a vypýtaj si OČR od dnes. Čo sa týka výšky OČR, bude podľa odvodov na nemocenské poistenie. Ak už OČR budeš čerpať, čerpaj ju nie do piatku, ale až do nedele, keďže OČR sa platí aj za víkend.

@luliu
@melanta dakujem za pomoc, ale aj ked zavolam doktorke, musim si po papier osobne este dnes ist a potom ho zaniest do soc., ze? bez mojej pritomnosti este dnes sa to asi nebude dat, ci?

anonym_7e2c1c
Dnes o 09:44
@anonym_autor

@luliu
@melanta dakujem za pomoc, ale aj ked zavolam doktorke, musim si po papier osobne este dnes ist a potom ho zaniest do soc., ze? bez mojej pritomnosti este dnes sa to asi nebude dat, ci?

@anonym_autor do SP ho nemusíš nosiť hneď, to stačí s ukončením. Zavolaj lekárke, povedz, že si na očr zabudla, nech to ju vystaví a že si ju vezmeš na kontrole. Nejako sa už určite dohodnete

anonym_3b1d70
Dnes o 11:41
@anonym_2cd093

@anonym_d4fc56 radsej nenapise.

@anonym_2cd093 preboha,a čo je vás do toho, koľko ona platí odvody, vám šibe?Pýta sa niečo iné,a samozrejme dá musí vždy nájsť nejaký chudák,čo rieši svoje komplexy 🤦

melanta
Dnes o 11:43
@anonym_autor

@luliu

@anonym_autor ako je už písané, nemusíš to dnes niesť na SP. Stačí potom naraz s ukončením. Takže určite si to vybav ešte dnes. Nech ti to vystaví a zoberieš si to od nej pri ukončovaní.

anonym_2cd093
Dnes o 11:57
@anonym_3b1d70

@anonym_2cd093 preboha,a čo je vás do toho, koľko ona platí odvody, vám šibe?Pýta sa niečo iné,a samozrejme dá musí vždy nájsť nejaký chudák,čo rieši svoje komplexy 🤦

@anonym_3b1d70 ''nekrestanske odvody''

sticker
autor
Dnes o 14:00
@melanta

@anonym_autor ako je už písané, nemusíš to dnes niesť na SP. Stačí potom naraz s ukončením. Takže určite si to vybav ešte dnes. Nech ti to vystaví a zoberieš si to od nej pri ukončovaní.

@anonym_7e2c1c
@melanta dakujem este raz, vsetko je uz vybavene, som rada, ze sa tu najdu aj napomocne osobky 🙂

autor
Dnes o 14:03
@anonym_2cd093

@anonym_3b1d70 ''nekrestanske odvody''

@anonym_2cd093 mam to stastie, ze dokazem vela zarobit, takze mam aj vysoke odvody, ja som so sebou spokojna a ty sa kludne pridaj k prvemu anonymovi a mozte si vybit svoje frustracie vo svojej teme ;)

anonym_1c3789
Dnes o 15:26
@anonym_2cd093

@anonym_2cd093 ináč, mňa by tiež zaujímali tie "nekresťanské odvody", keďže je szco. A preto aj nebola nikdy na OCR ani na PN. No prečo asi? Si myslí že niekto asi žere seno.