Ťažší výpočet podpory v nezamestnanosti
Ahojte je tu niekto kto by mi pomohol s trosku ťažším výpočtom? ( viacero zamestnávateľov pn a RD). Rada za pomoc aj zaplatim lebo fakt ju nedokazem vyrátať sama a teda neviem ci sa mi oplati na nu vobec ist.
Dakujem
@lucka_ke to viem. Skusim sem napisat moj pripad mozno to bude rozumnejšie
Zamestnaná od 2016-2019 u rôznych zamestnávateľov. TPP dohody aj brigády ale vzdy som bola zamestnaná, nebola som ani jeden den nezamestnaná. V 17/10/2019 som podpísala vypoved dohodou a od 18/10/2019 isla na PN. Z PN na matersku z materskej na rodicovsku. Teraz som na RD. PN mi vyrátali na 11€/den. Mozem to chapat tak ze aj podporu dostanem cca v takej výške alebo to kludne moze byt uplne ina suma ?
@susiks určite iná, nakoľko PN počítali z úplne iného obdobia ako budú počítať podporu
napr. ak by si sa evidovala na úrade práce zajtra tak sa berie do úvahy obdobie 9.2/2019 - 8.2/2021, vylúčia sa doby kedy sa neplatilo poistné a vypočíta sa výška podpory
ak si pracovala na dohodu tak sa bude počítať z príjmu z dohody v období 9.2-17.10/2019

berie sa obdobie dva roky pred podporou, PN doby sa vylučujú, nepočítajú sa do priemeru