icon

Trestné oznámenie

ivanka0645
19. mar 2022

Nejaká paní na nás chcela podať trestné oznámenie a aby sme zaplatili odškodné lebo sme boli vonku väčšia partia a niektorí z nás prešli po nejakých kvietkoch. Prišlo mi to dosť vtipné lebo tam akurát riešili niečo naozaj dôležité a tam vbehla a začala revat. Vysmiali ju a poslali preč

3katka151
19. mar 2022

Ty máš 13 rokov?

karhu
19. mar 2022

znicite jej zahon, a potom ju vysmejete..ale kedze ste na tom zahone riesili nieco dolezite, tak je to ok👍🙄

karelova
19. mar 2022

A otazka znie? Ci si sa nam prišla iba zdoverit?

dskjhfdlkdjhl
19. mar 2022

@ivanka0645 Nebehajte ludom po zahonoch, chodniky su dost siroke a nebudete musiet riesit trestne oznamenie.

ivanka0645
autor
19. mar 2022

@karhu Polícia riešila niečo dôležité nie my 🙂 nebol to jej záhon ani nič proste prešli cez trávnik kde vraj boli nejaké kvety a pritom nič tam nebolo stará páni sa nudila 🙂 nakoniec sme jej kúpili semiačky aby si aj niečo mohla zasadiť ;)

karelova
19. mar 2022

Zas ďalšia tema vymyslene napisana aby sa príspevok objavil na istom IG účte... Uz je to fakt trápne... 🙄

nnnuuunnn
19. mar 2022

Napíš tej, čo riešila včera smeti, nech ma dusu na pokoji. 😄

ivanka0645
autor
19. mar 2022

@dskjhfdlkdjhl Nebol to záhon ale obyčajný trávnik :D tráva chápeš :D bežné stamad prejdú 10ludi :D už som to tu písala ze sme jej kúpili všetci semiačky aby si zasadila

dskjhfdlkdjhl
19. mar 2022

@ivanka0645 to stale nevylucuje to, co som pisala-chodniky su dost siroke. Ale vsetkym je uz jasne, ze si to tu len zatrollila a dufam, ze si uz spokojna.

janai1
19. mar 2022

Inak keď klameš skus aspoň stále tvrdiť to isté 😉 to len tak do budúcna... Keby si si zase chcela robiť vtípky z niekoho
Btw pomýliť sa už po 9 príspevkoch... To je hádam rekord 👍🏽

ivanka0645
autor
19. mar 2022

@janai1 akých 9 príspevok

janai1
19. mar 2022

@ivanka0645 spočítaj si

solange7
19. mar 2022

@ivanka0645 mna by len zaujimalo, co take dolezite ste v tom zahone museli preberat. 😀

jaja20
19. mar 2022

@solange7 Nepreberali to oni,ale vraj na polícii,keď sa tam pani prišla sťažovať. A nebol to záhon,ale trávnik,autorka to upresnila o 11 11 hod.

h2o2
19. mar 2022

U nás su manželia čo majú pred domov pestovany travnik. Pani veľmi milá povedala detom čo bývajú na našej ulici aby sa tam hravali a keď nebola doma jej manžel na deti zavolal policiu. Inak tiež mi raz vynadala jedna teta že jej malý rozhrabal kamene a oni to musia hrabať...vždy keď idem okolo stoji v okne a číha. Ľudia sú schopný poslať policiu aj kvôli kresleniu kriedou na cestu.